Dogecoin koers

Dogecoin heeft opnieuw de aandacht getrokken op de cryptovalutamarkten. Dit keer omdat de Dogecoin koers zijn snelle klim blijft voortzetten, op naar de USD 1,00? 

Sinds het begin van het jaar is de Dogecoin koers met meer dan 5000% omhooggeschoten. Een aanzienlijke snelle stijging in waarde dus. Naar verwachting kan Dogecoin koers de $1,00 bereiken en misschien wel sneller dan je zou verwachten. Hieronder geven we je de redenen waarom. 

Amazon door 200.000 mensen gevraagd om Dogecoin als betaalmethode te accepteren

Tot op heden heeft Amazon het gebruik van cryptocurrencies als betalingsoptie vermeden. Maar onder intense druk van klanten zien we dat Bezos zijn houding toch begint te veranderen. Klanten hebben via Change.org petities ingediend om Amazon zover te krijgen om Dogecoin te accepteren als betaaloptie voor goederen. 

Diegenen die met de petitie startten legden het als volgt uit: Op dit moment accepteert Amazon geen cryptocurrencies als betaalmethode waardoor veel mensen die geen traditionele bankrekening hebben van zich vervreemden. Het wordt tijd dat Amazon.com als een van de eerste grote bedrijven de kracht gaat zien van Dogecoin. De petitie voor het aanbieden van Dogecoin op Amazon werd maar liefst 200.000 keer getekend. 

Met de enorme aandacht die de Dogecoin community momenteel genereert, is het de hoogste tijd geworden dat Amazon serieus gaat overwegen om Dogecoin als betaalmethode te accepteren. Want Dogecoin is snel, goedkoop en stabiel. Het is stabiel in waarde, heeft de laagste transactiekosten van andere grote munten, heeft een enorme voorraad munten en heeft een zeer grote, actieve gemeenschap. 

Als Amazon CEO Jeff Bezos inderdaad de betaling met Dogecoin op zijn website gaat goedkeuren, dan zal Dogecoin koers volgens analisten onmiddellijk omhoogschieten, mogelijk naar USD 1,00. 

Dogecoin koers 6

Mark Cuban heeft Dogecoin al als betaalmiddel geaccepteerd

De populariteit van Dogecoin is 10x gestegen sinds het begin van 2021, wat deels te danken is aan miljardair Elon Musk die gemakkelijk tweet over Dogecoin “going to the moon,”. In de handelswereld betekent dit dat aandelen aanzienlijk in waarde zouden kunnen stijgen. De stijgende populariteit van Dogecoin heeft de aandacht getrokken van machtige spelers wereldwijd, waaronder Mark Cuban. 

De miljardair is de eigenaar van het professionele basketbalteam Dallas Mavericks, die eerder deze maand aankondigde dat fans Dogecoin kunnen gebruiken om tickets en merchandise te kopen. Als meer grote bedrijven Dogecoin gaan accepteren als betaalmiddel dan kan de waarde van één Dogecoin naar USD 1,00 stijgen. 

Grafiek hint dat de Dogecoin koers weer gaat stijgen

Kijkend naar het Dogecoin koersverloop de afgelopen tijd, dan zien we een patroon. Het beweegt eerst in een rally omhoog, gevolgd door een correctie, consolidatie en vervolgens weer een nieuwe rally hoger. 

Dit zagen we ook bij de initiële uitbraak in januari, deze werd gevolgd door een correctie, die op zijn beurt leidde tot consolidatie en vervolgens een nieuwe uitbraak. 

Dogecoin koers

We kunnen ook nu weer zien dat de huidige Dogecoin koersverloop hetzelfde patroon volgt. Midden april zagen we een uitbraak van $0,05 naar $0,45, gevolgd door een correctie en de Dogecoin koers is nu aan het consolideren. 

 

Met dit patroon in gedachten, kan het zijn dat de Dogecoin koers op dezelfde manier zijwaarts zal bewegen op naar de volgende hogere doorbraak. 

Dogecoin koers kan de $1,00 passeren

Sommige mensen vinden het moeilijk om Dogecoin als een serieuze investering te beschouwen. Maar wat begon als een grap is Dogecoin een serieuze investering aan het worden. Vooral omdat veel grote bedrijven Dogecoin als betalingsoptie voor klanten overwegen. 

De Dogecoin koers is zeker iets om de komende maanden in de gaten te houden. Er zijn veel mogelijkheden voor Dogecoin om een serieuze kanshebber te zijn om een Dogecoin koers van $1.00 te passeren voor 2022.

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant voor jou..

Is Bitcoin gokken of kun je het zien als een investering?
Investeren
KWINTUS

Is Bitcoin gokken? Wij leggen het uit!

Bitcoin begint steeds meer aandacht te krijgen, is bitcoin gokken? Zowel in de pers, op internet als in allerlei blogs. De handel in bitcoin en cryptocurrencies wordt door sommigen gezien als gokken. Deels is dat natuurlijk ook zo. Want als

Lees verder »
Ethereum Classic
Altcoin nieuws
Leila

Ethereum Classic presteert beter dan Ethereum

Ondanks de institutionele revolutie presteert de Ethereum Classic beter dan Ethereum zelf. Deze token van de oorspronkelijke Ethereum blockchain steeg de afgelopen week in een dag met maar liefst 50%. De rally in Ethereum Classic heeft sommige investeerders een beetje

Lees verder »
Bitcoin Cash Upgrade
Nieuws
Camille

Bitcoin Cash upgrade 15 mei 2021

Op 15 mei 2021 ondergaat Bitcoin Cash een upgrade. Het doel hiervan is met name om de gebruikers- en verkoperservaring te verbeteren.  Bitcoin Cash upgrade 15 mei 2021 Op 15 mei 2021 zal het Bitcoin Cash network een upgrade ondergaan

Lees verder »
Litecoin
Altcoin nieuws
Leila

Litecoin op zijn weg naar boven

Wordt Litecoin weer een van de best presterende cryptomunten? Analisten geloven dat de tijd is gekomen dat Litecoin een explosieve groei gaat laten zien.  Litecoin straks weer een van de best presterende cryptomunten? Litecoin behaalde deze week grote winsten. Met

Lees verder »
Huis verkopen met Bitcoin
Nieuws
Camille

Huis verkopen met Bitcoin is mogelijk

Een huis verkopen met Bitcoin is nu mogelijk. In Nederland is de eerste penthouse verkocht voor 21 Bitcoin. Investeren in vastgoed met Bitcoin de nieuwe trend?  Huis verkopen met Bitcoin is nu mogelijk Een huis verkopen met Bitcoin is nu

Lees verder »
Ethereum koers
Ethereum
Leila

Ethereum koers breekt de $3000

Vorige week bereikte de Ethereum koers meerdere recordhoogtes en gisteren kwam de Ethereum koers voor het eerst boven de $3.000 uit. Vanochtend tikte de Ethereum koers een waarde aan van $ 3.092. Hiermee is de Ethereum koers meer dan 300%

Lees verder »

€1000,-

Gratis traden

Profiteer van deze actie, 1000€ gratis crypto handelen bij de beste crypto exchange van Nederland!