Flickto lijkt oplossing voor huidige oneerlijke medialandschap

Hoewel er veel vraag is naar een transparant medialandschap kennen de mediabedrijven van vandaag slechts weinig transparantie. Het door Cardano aangedreven platform genaamd Flickto lijkt een oplossing te zijn voor een beter medialandschap.

Wat is Flickto?

Wellicht heb je al wel eens gehoord van Decentralized Media (DeMe). Decentralized Media, in het Nederlands ook wel gedecentraliseerde media genoemd, is ontworpen om open source platformen te bouwen waarmee belanghebbenden zeggenschap krijgen over hun gegevens.

Flickto is een project van Cardano (ADA). Het project is gestart met als doel het oprichten van een DeMe sector. Binnen deze sector worden artiesten hetzelfde behandeld als grotere namen in Hollywood. Op deze manier probeert het project het huidige medialandschap op een positieve manier te veranderen.

ISPO (Initial Stake Pool Offering) Remastered is uitgebracht en zal het project helpen om het huidige medialandschap te veranderen. ISPO Remastered zorgt er namelijk voor dat iedereen een passieve inkomstenstroom kan genereren vanuit het medialandschap. Door te investeren in films, series, NFT’s en andere digitale media kan geld verdiend worden in de vorm van cryptocurrencies.

Momenteel heeft het project van Cardano al twee succesvolle IDO rondes doorlopen. Daarnaast heeft ook ISPO Remastered al investeringen verzameld. ISPO Remastered heeft op dit moment meer dan 13 miljoen ADA inzet bereikt dankzij de enthousiaste crypto gemeenschap.

Flickto zet zich niet alleen in voor investeerders, maar probeert ook de duurzaamheid en winstgevendheid voor artiesten te verbeteren. Momenteel raken artiesten een kwart of meer van hun eigendommen en inkomsten kwijt aan verkoop, acquisities en marketing. Door samen te werken met experts als Bazooka Bunny hoopt het project van Cardano deze hindernissen voor artiesten te verlagen wanneer zij toetreden tot de DeMe wereld.

Op dit moment kun je gebruik maken van het first-mover voordeel dat ISPO Remastered biedt. Door vroeg te investeren en door je vroeg aan te sluiten kun je veel invloed uitoefenen op de impact die de DeMe wereld gaat hebben. Daarnaast ontvang je elke maand royaltybetalingen voor de inkomstenbronnen en mediaprojecten waarin jij besluit te investeren.

Flickto

Partnerschappen en toekomstperspectief

Zoals al eerder genoemd heeft Flickto een samenwerking met Bazooka Bunny. Daarnaast werkt het project van Cardano ook samen met MuesliSwap. Op deze manier kunnen investeerders en consumenten binnen de DeMe wereld MILK tokens omruilen voor FLICK tokens. FLICK tokens kunnen binnen het project van Cardano gebruikt worden.

Inmiddels is er een roadmap opgesteld voor het veranderen van het huidige medialandschap. De medewerkers van het project van Cardano hebben gekeken naar de prestaties uit het verleden en hun doelstellingen voor de toekomst om op deze manier een plan te maken.

Momenteel heeft het project alle roadmap doelen al bereikt en is de eerste ronde van inzendingen gesloten. Het stemmen zal ergens in het eerste kwartaal van 2022 plaatsvinden en al zijn getoond aan de gemeenschap. Hieruit valt op te maken dat de ontwikkeling van het project van Cardano op schema loopt. Naar verwachting zal het volledige platform in 2022 worden voltooid.

Uiteindelijk wil Flickto toegewijd blijven om zowel de first-movers als pioniers van de DeMe wereld te zijn. In de toekomst wil het project samenwerkingen starten om ook Cardano’s ecosysteem en community storytelling te financieren.

Op den duur zullen meer films en mediaprojecten zich aansluiten bij de DeMe wereld. Deze zullen dan ook langzaam maar zeker onthuld worden op het platform. Ook zal het platform in de toekomst hulp willen bieden aan adviesdiensten en liefdadigheidsinstellingen die gebruik willen maken van technologie uit de cryptowereld en blockchainindustrie.

Naast alle investeringen en uitbreidingen wil het project van Cardano uiteraard marketing- en productieondersteuning blijven bieden aan allerlei verschillende media initiatieven en organisaties. Op die manier probeert het platform het huidige medialandschap te veranderen. De media zullen eerlijker en transparanter worden dan ooit tevoren.

Artiesten uit verschillende branches zullen via het platform in contact kunnen komen met elkaar. Op deze manier kunnen ze elkaar helpen, ondersteunen, ideeën uitwisselen en samenwerkingen starten. En investeerders en cryptogebruikers kunnen uiteraard in hun favoriete vormen van media blijven investeren om zo een mooie passieve inkomensstroom te creëren.

https://www.youtube.com/watch?v=XHOmBV4js_E

Plaats een reactie