Ravendex Cardano startup klaar voor lancering van non-custodial stakingsplatform

Ravendex, de eerste gedecentraliseerde exchange [DEX] op het Cardano ecosysteem, staat op het punt zijn eerste Defi Product te lanceren, een permissieloze staking platform. Dit product zal gebruikers die een saldo in $RAVE bezitten in staat stellen hun tokens op een vertrouwensloze manier te staken.

Ravendex verandert status quo staken van Cardano native token

Ravendex is een Cardano blockchain-gebaseerde gedecentraliseerde exchange die blockchain deelnemers in staat zal stellen liquiditeit aan te bieden en een markt voor anderen op te zetten om hun native tokens te ruilen. Het is de eerste Cardano-gebaseerde exchange die directe transacties tegen lage kosten mogelijk maakt.

Ravendex zal met deze lancering de status quo in het staken van Cardano Native Tokens veranderen. Het zal gebruikers de mogelijkheid bieden hun $RAVE tokens te staken om meer beloningen in Rave te verdienen en tegelijk het Cardano netwerk klaarmaken voor een massale adoptie als een netwerk dat in staat is DApps te hosten.

Ravendex zal gebruik maken van het EUTXO model om een cross-chain Decentralized exchange te leveren met de mogelijkheid om het delen van liquiditeit op verschillende activa op de Cardano blockchain te vergemakkelijken.

Het zal een van de allereerste projecten op het geavanceerde netwerk worden dat het lenen en uitlenen van crypto-activa mogelijk maakt. Dit terwijl het gebruik maakt van de Alonzo Hard Fork update die smart contracts in staat stelt om, via een set van vooraf bepaalde regels, activa in een liquiditeitspool te storten en interesten uit transactiekosten te rekken.

Wanneer Ravendex officieel gelanceerd wordt, zal het efficiënt ruilen met liquiditeit bespoedigen, evenals het ruilen van tokens tussen ADA en andere native tokens op het netwerk.

Ravendex Cardano

De $RAVE token

$RAVE is het native token van het Ravendex protocol dat zijn platform zal aandrijven met een totale voorraad van 1 miljard $RAVE in omloop. Token houders kunnen interacteren met het Cardano netwerk door te lenen, te staken, bij te dragen aan de liquiditeitspool en door Cardano projecten te onderschrijven.

Ravendex gebruikers kunnen het token gebruiken om goederen en diensten op het ecosysteem te kopen en krijgen ook korting voor het betalen van transactiekosten met het token.

Ook biedt het token houders een kans om aanzienlijke beloningen te verdienen voor het staken. Bovendien zullen tokenhouders als belangrijke beslissers deelnemen aan het bestuur van het project.

Met een native token $RAVE-dat momenteel genoteerd staat op twee van de toonaangevende crypto analytics websites-CoinGecko en CoinMarketCap. $RAVE is momenteel beschikbaar voor verhandeling op Bitmart Exchange.

In lijn met het lange termijnplan van het Ravendex team om mensen van over de hele wereld echte waarde te bieden, is het een samenwerking aangegaan met World Mobile Token om een Earth Node te reserveren die internettoegang zal leveren aan miljoenen Afrikanen die in landelijke gebieden wonen zonder stabiele internetverbinding.

De logica achter dit partnerschap benadrukkend, onthulde het team dat voor het behoud van Cardano strategische partnerschappen als deze nodig zijn. Het team hoopt dat dit de groei van Cardano als een geavanceerd blockchain netwerk zal aanjagen.

Ravendex Bitmart

Over Ravendex

Ravendex is een door Cardano aangedreven gedecentraliseerde en niet-custodiale exchange die onmiddellijke en snelle activatransfers tussen ADA en inheemse Cardano tokens mogelijk maakt. Met andere woorden, Ravendex is een cross-chain exchange die functioneert volgens het EUTXO model op basis van de Cardano blockchain.

Ravendex staat bekend om zijn gedeelde liquiditeitsfunctie. Het maakt het splitsen van liquiditeit op de Cardano blockchain mogelijk. Ravendex is ook het eerste op Cardano gebaseerde project dat het idee van crypto-lenen en -uitlenen opvat via de onlangs bijgewerkte Alonzo Hard Fork.

Ravendex onderscheidt zich van andere projecten op de Cardano blockchain door zijn onderscheidende kenmerken die een leen- en uitleenprotocol mogelijk maken, het zal gebruikers in staat stellen hun digitale activa uit te lenen aan een liquiditeitspool om rente te verdienen.

Plaats een reactie