Shiba Inu belegger slaagt erin $8.000 om te zetten in maar liefst $5,7 miljard in iets meer dan een jaar

Een Shiba Inu belegger die $8.000 inzette op de op meme’s geïnspireerde cryptomunt Shiba Inu ($SHIB) heeft misschien wel een van de grootste trades aller tijden gedaan. De munten die hij of zij kocht zijn nu meer dan $ 5,7 miljard waard. De Shiba Inu belegger investeerde voor het eerst in de op meme’s geïnspireerde cryptocurrency in augustus 2020, en kocht 70 biljoen SHIB op toen het verhandeld werd tegen $ 0,0000000189 per munt. De Shiba Inu belegger bleef aanvankelijk SHIB verzamelen, en de munten zijn nu meer dan $ 5,7 miljard waard.

Astronomische groei van Shiba Inu

In augustus 2020 werd Shiba Inu gelanceerd als alternatief voor Dogecoin. Als er een munt is met extreme volatiliteit dan is het wel de ludieke Shiba Inu munt. De meme munt, gebaseerd op de naam van het hondenras, is dit jaar astronomisch in waarde gegroeid.

Dit jaar is de SHIB munt maar liefst 800.000 keer in waarde gestegen sinds het begin van dit jaar. Dit jaar dook de speelse munt op in de top 10 grootste cryptomunten naar waarde, met een marktkapitalisatie van ongeveer $40 miljard.

SHIB wordt momenteel verhandeld voor $0.00007911, wat een winst vertegenwoordigt van meer dan 7 miljoen procent in een periode van 14 maanden. Alleen al in de laatste 30 dagen is de cryptocurrency meer dan 900% gestegen. SHIB heeft nu een marktkapitalisatie van 42,6 miljard dollar en overtrof onlangs Polkadot’s 42,2 miljard dollar om de acht-grootste cryptoasset naar marktkapitalisatie te worden.

Zijn rivaal Dogecoin, die in de afgelopen 24 uur meer dan 20% is gestegen, heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $40 miljard. Het handelsvolume van de cryptocurrency is gestegen tot het dat van Ethereum evenaart, nadat een supporter aan Tesla en SpaceX CEO Elon Musk, die een vocale aanhanger van rivaliserende, op meme geïnspireerde cryptocurrency Dogecoin is geweest, vroeg hoeveel SHIB Musk bezit. Musk onthulde dat hij alleen BTC, ETH en DOGE bezit.

Shiba Inu belegger miljardair

Shiba Inu de op twee na meest Gegoogle cryptocurrency

Niet alleen scoort Shiba Inu goed met zijn marktkapitalisatie en koerswinsten. Ook op Google scoort Shiba Inu uitstekend. De astronomische koersstijging van Shiba heeft ertoe geleid dat het de op twee na meest Gegoogelde cryptocurrency is geworden tot nu toe dit jaar. Uit een studie bleek dat Shiba Inu tot nu toe dit jaar gemiddeld 2,8 miljoen zoekopdrachten per maand heeft gekregen, terwijl bitcoin gemiddeld 22 miljoen zoekopdrachten per maand heeft gekregen. Op de tweede plaats staat Ethereum, met 6,3 miljoen gemiddelde zoekopdrachten per maand.

Shiba Inu belegger gigawinst

Shiba Inu belegger is nu miljardair

Uit Etherscan gegevens blijkt dat een Shiba Inu investeerder vorig jaar een flinke investering in de munt deed. Hij investeerde $8000 in de munt. Deze investering is sindsdien uitgegroeid tot een waarde van $5 miljard.

De investeerder kocht ongeveer 70.000 miljard SHIB munten via een reeks transacties in augustus 2020, volgens gegevens op deze cryptowallet. Shiba Inu werd verhandeld vanaf 1 augustus 2020, en de investeerder deed zijn eerste investering in Shiba Inu munten op die dag. Op dat moment noteerde de Shiba Inu munt op $0,0000000189. Die prijs is nu 375.000 keer hoger op $0.000071. Een aantal keren kochten beleggers door tegen prijzen lager dan $0.0000000189.

De cryptocurrency portemonnee van deze Shiba Inu belegger bezit een aanzienlijk deel van Shiba Inu’s circulerende voorraad. Op het moment van schrijven bezit de crypto wallet meer dan 13% van de totale hoeveelheid SHIB munten. De vraag is nu of deze gelukkige Shiba Inu belegger met 7 biljoen Shiba munten zijn rijkdom te gelde kan maken door Shiba Inu munten te verkopen zonder een prijsimplosie te veroorzaken. Natuurlijk kan deze Shiba Inu belegger er ook voor kiezen de munten geleidelijk te verkopen, één ding is zeker hij heeft zijn investering meer dan terugverdiend.

https://www.youtube.com/watch?v=mE2x0jCOsLc

Plaats een reactie