Shiba Inu kondigt plannen aan voor Metaverse met voorgesteld Shiba Lands

Shiba Inu heeft zijn virtueel onroerend goed aangekondigd onder het label ‘Shiba Lands’. Deze nieuwe onderneming maakt deel uit van Shiba Inu’s project voor zijn metaverse Shiberse. De houders van LEASH tokens hebben voorrang in de wachtrij of de eerste fase van de verkoop van virtueel land.

Shiba Lands virtueel onroerend goed

Het metaverse onroerend goed van het project wordt Shiba Lands genoemd. Volgens de aankondiging zullen de landpercelen zeer binnenkort beschikbaar zijn voor verkoop/veiling. Deze zullen te koop zijn nu het bedrijf zich in zijn “Shiberse” metaverse waagt.

Het initiatief stelt token SHIBA tokenhouders in staat land te bezitten, in het metaverse met een hondenthema. Bieders op de eigendommen zouden via een wachtrijsysteem worden toegewezen.

De ontwikkelaars achter het Shiba Inu (SHIB) memecoin project hebben de voorgenomen lancering van het ecosysteem metaverse aangekondigd. Zoals in een door het platform gepubliceerde blogpost staat, zal de naam voor de Shiba Inu metaverse later deze maand onthuld worden. Maar het team kiest ervoor het codewoord, Shiberse, aan te houden in afwachting van wanneer de naam zal worden vrijgegeven.

De metaverse is een virtuele wereld waarin mensen met elkaar kunnen omgaan en hun dagelijkse routine kunnen doen, maar dan op een digitale manier. Hoewel het concept over het algemeen nieuw is, investeren een aantal multinationale ondernemingen zwaar in de metaverse. Maar op crypto gerichte projecten zijn niet bereid de tweede viool te spelen en zijn tot nu toe onverbiddelijk in het behouden van de pioniersvoorsprong in de metaverse.

De opkomst van Shiberse is een bewijs van de bereidheid om de uitdaging aan te gaan om zijn ecosysteem voor het Shiba leger te verbeteren en tegelijk mee te gaan met de inherente evolutie in Web3.0.

“We hebben de Metaverse ruimte in snel tempo zien groeien met enorme belangstelling van zowel kleine als grote bedrijven. De Metaverse zal een van de grootste gebieden binnen crypto worden waar velen van kunnen genieten, terwijl anderen inhoud zullen produceren en ontwikkelaars er winkels in zullen vestigen die het gebruiken als een andere geweldige bron om cryptogemeenschappen incentivatie, inhoud, en regelmatige royalty’s te bieden,” staat in het Shiba Inu Blog, eraan toevoegend dat het van plan is “deze Metaverse sector te leiden”.

Het Shiba Inu team heeft een aantal plannen in de maak voor de metaverse en die zullen worden gebootstrapped met de lancering van zijn metaverse lands, een soortgelijke zet waar platforms als Decentraland (MANA), en The Sandbox bekend om staan.

Shiba Lands

Shiba Inu Metaverse Lands en het uitrolschema

Het metaverse onroerend goed van het project wordt Shiba Lands genoemd, en volgens de aankondiging zullen de landerijen zeer binnenkort beschikbaar zijn voor verkoop/veiling.

Historisch gezien zijn metaverse landerijen vaak erg in trek, omdat een groot aantal zowel particuliere als institutionele beleggers gelooft in de toekomstige waardestijging van deze onroerende goederen. Om gasoorlogen of bots te voorkomen, zal de verkoop van de Shiba Lands echter via een wachtrijsysteem verlopen.

“We werken aan een wachtrijsysteem, speciaal ontworpen voor het Shiba Land verkoopevenement. Dit systeem helpt bij het voorkomen van Bots en Gas Wars, terwijl het proces iets eerlijks en vlot wordt voor onze gemeenschap wereldwijd,” luidt het bericht.

Houders van LEASH tokens, een van de Shiba Inu ecosysteem tokens, krijgen met voorrang toegang tot de Shiba Lands, en er is een mechanisme ingesteld dat houders van de LEASH tokens zal beschermen, want een dump-off is niet ongewoon na de voltooiing van een digitale collectible.

Nadat het exclusieve verkoopproces voltooid is, worden de overgebleven Shiba Lands dan voor het publiek beschikbaar gesteld. Het Shiba Inu metaverse project trekt een aantal externe ontwikkelteams die volgens het project later onthuld zullen worden. Met de duik in de metaverse bewijst Shiba Inu eens te meer meer te zijn dan een memecoin alleen.

Intussen is de SHIB prijs teruggevallen tot een nieuwe ronde van correctie. Na een gezonde run van 75% sinds het begin van de maand. De op honden gebaseerde munt wisselt bij het ter perse gaan van eigenaar voor $0.00003135 met een winst van 10%. Terwijl de marktkapitalisatie teruggekropen is tot niveaus rond $17.226.028.509, bedragen de 24-uurs handelsvolumes $3.028.684.447.

https://www.youtube.com/watch?v=emST_HarfjA

Plaats een reactie