3 redenen waarom PUNDIX kopen juist nu interessant is!

Damn, wat een enorme vrijeval heeft PUNDIX (voorheen NPXS) coin) gemaakt na de token reductie. Als je nu nog PUNDIX kopen durft moet je wel stalen ballen hebben… Toch is het super interessant om juist nu in de PUNDIX coin te stappen. Waarom PUNDIX kopen juist nu interessant is leg ik je graag kort uit in dit artikel. Als je nieuw bent in crypto leg ik je ook uit hoe en waar je goedkoop pundix coin kopen kunt. Allereerst wil ik inzoomen op de prijsdaling van deze cryptomunt. 

Waarom is de PUNDIX prijs ingestort?

Eigenlijk kunnen we kort en bondig zijn; Paniek verkoop!

Veel Nederlanders hebben de PUNDI X coin bij cryptocurrency exchange Bitvavo gekocht. Op 9 april ging de verkoop bij deze crypto exchange pas 13:00 uur van start. Terwijl bij de concurrentie Binance de nieuwe pundix eerder in de ochtend te verhandelen was. 

Wat je kon zien is dat bij Binance de coin voor veel minder verkocht werd dan de €6,- die je aanvankelijk zou verwachten. 
Hierdoor zijn veel mensen uit paniek hun Pundi X coins gaan verkopen tegen dumpprijzen. En dit gebeurt nu nog steeds. 

Pundix prijs ingestort gezakt
Blauwe lijn Binance start handel, Zwarte lijn Bitvavo start.

Als je bovenstaande pundix grafiek bekijkt kun je zien dat na de start op Binance de prijs netjes richting de €6 is gegaan. Echter nadat bij Bitvavo de handel live ging is de prijs volledig ingestort.. 

prijs nog verder zakken
Sell wall; 10-4 ;)

Redenen waarom pundix kopen juist nu?!

Terug naar het topic, waarom is het juist nu interessant om pundix in te kopen? Onderstaande zal ik je 3 redenen geven waarom ik Pundi in zou kopen op dit moment. Uiteraard ben je zelf vrij om te doen met je geld wat je wil, dit zijn alleen mijn inzichten en niet een advies.. 

https://www.youtube.com/watch?v=wMl6eigdrQg

1) PUNDIX is een werkend product!

Na de token reductie en livegang van PUNDIX zag je extreme verkoop van pundix uit pure paniek. 

Is het project gewijzigd na de token burn? NEE… 

Komt het team achter PUNDIX zijn afspraken niet na? NEE….

Zijn er landen die de PUNDIX crypto boycotten of in de ban willen leggen? NEE….

Heeft het project zijn potentie over 1 nacht verloren? NEE…..
Er gaan zelfs tweets in omloop dat er via het XPOS systeem betaald wordt. (zie onderstaand)

Watch as BTCKING demonstrate how to pay for goods & Services in a business with the PAX A920 XPOS Ecosystem.#Paywithcrypto #Pundix #Crypto pic.twitter.com/6c3ahLTuLZ

— BTCKING USA Master Distributor #XPOS Pundi X (@BitcoinKingom) April 11, 2021

Wellicht kun jij nog meer vragen met nee beantwoorden als je met je hoofd blijft nadenken? Laat ze trouwens even weten in een comment ;) 
Zoals je in bovenstaande kunt lezen is er helemaal niets veranderd aan het project.. nja niets?.. in negatieve zin bedoel ik dan. Er is een token reductie geweest, dit is mijn inziens juist alleen maar positief voor de lange termijn. Hier later meer over. 

Gezien het project en zijn potentie is het juist nu heel interessant om pundix te kopen. De pundix coins zijn nu in de aanbieding!

2) Minder PUNDIX coins in omloop

Door de token reductie van afgelopen dagen zijn er veel minder pundix cryptomunten in omloop. Voorheen waren er 300 miljard in omloop waar het er nu slechts 300 miljoen zijn. Potentieel is dit veel interessanter, hoe minder aanbod hoe gunstiger voor de prijs. Uiteraard op lange termijn. 

XPOS

3) lancering XPAY in meer landen

Het betalingsysteem van PUNDIX XPOS en XPAY wordt in steeds meer landen uitgerold. Je kunt lezen in een officiële blog van PUNDIX op medium dat er nog veel updates aan zitten te komen. En dat er in veel meer landen het systeem uitgerold gaat worden. Dit betekent dat er steeds meer transacties op het netwerk verricht worden en pundix steeds populairder gaat wordt bij het brede publiek.

Conclussie – Pundix kopen nu is het moment!

Er zaten te veel mensen in de NPXS coin die snel geld willen maken. Nog niet veel ervaring in de cryptowereld hebben en in paniek met verlies verkocht hebben. Als je rustig blijft en blijft nadenken voor iedere transactie komt het met de pundix prijs als je het mij vraagt goed. Pundix kopen is nu het juiste moment als je het mij vraagt. Binnen een maand zit PUNDIX weer op niveau van €6,-.. ik zou raar staan te kijken als dit niet zo is.

Laat in een reactie op deze blog weten wat jij van pundix vind en waarom je juist wel koopt of alles verkocht hebt!!

Pundix kopen in paar stappen

Je kunt heel makkelijk PUNDIX kopen bij Bitvavo, als je onderstaande stappen volgt ben je binnen no time in het bezit van deze crypto parel. 

 1. Aanmelden bij Bitvavo (KLIK)
 2. Zorg dat je account geverifieerd is.
 3. Maak geld over door op storten te klikken.
 4. Kies voor Ideal, vul in hoeveel geld je wil toevoegen op je account en klik op doorgaan.
 5. Doe de betaling via je bank app ;)
 6. Wacht maximaal 2-3 minuten tot je euro’s in je account staan.
 7. Zoek Bitcoin (er van uitgaande dat je deze munt wil kopen) 
 8. Vul in hoeveel euro aan Bitcoin je wil kopen. 
 9. Klik op afronden!


PUNDIX kopen bij Bitvavo

1 gedachte over “3 redenen waarom PUNDIX kopen juist nu interessant is!”

 1. Pundix app werkt niet. De app scant mijn paspoort en vervolgens begint het proces opnieuw. Ze willen trouwens echt alles van je weten. Niet echt een privacy coin. Heb direct mijn coins verkocht.

  Beantwoorden

Plaats een reactie