pundi x prijsstijging

NPXS, de token van Pundi X, een Point of Sale (POS) cryptomunt heeft de afgelopen 48 uur een enorme prijsstijging meegemaakt. 

In slechts tweedagen tijd steeg de prijs van NPXS met meer dan 130% op Bitvavo. Pundi X presteerde beter dan de meeste andere grote cryptocurrencies

Waarom stijgt Pundi X eigenlijk? Er zijn drie belangrijke redenen achter de NPXS rally namelijk; 

  • Je kunt in de toekomst Pundi X staken.
  • Er komt een token reductie aan 1000:1 ratio
  • Er heerst over het geheel een positief sentiment rondom de altcoin markt.

Op 13 maart bevestigde Zac Cheah, de CEO van Pundi X coin dat de token reductie en staking later deze maand gaat plaatsvinden. 

Lees ook: Waarom juist nu PUNDIX kopen? 

Als het totaal aanbod van de tokens wordt verminderd werkt dit als katalysator voor de Pundi x prijs. Doorgaans drijft een token burn (reductie) de prijs van een cryptomunt op als de vraag gelijk blijft. 

Npxs token reductie

PundiX reduceert zijn token-aanbod tot een 1000: 1-verhouding en verandert het native token van NPXS naar PUNDIX. De rebranding voedt de algehele toename van de interesse in NPXS, aangezien het token al een lange periode aan het consolideren is.

Pundi X token burn voorbeeld som

Rekensommetje: Heb je nu 1 miljoen aan NPXS? check onderstaande formule wat je over houd, let op we gaan uit van een Pundi X prijs van €0,005 per token.

				
					1.000.000 (Aantal tokens in bezit) : 1000 (ratio) = 1000 NPXS
1000 NPXS * €0.005 = €5 (waarde van 1 token na burn bij een prijs van €0.005)
1000 * €5 = €5000,- 

De waarde blijft dus hetzelfde, 1.000.000 x €0.005 = €5000,-
Echter na veel token burns zie je dat er een enorme prijsstijging. 
				
			

Bovendien versterkt token staking het positieve effect op de waarde verder, omdat het meer gebruikers ertoe aanzet om NPXS in te zetten en af te zien van verkopen omdat het token is vergrendeld. Cheah zei:

Veel andere cryptomunten zagen de prijs na het introduceren van staking stijgen. Check deze blog van CoinTelegraph maar eens…

Zo introduceerde het Theta Network staking voor hun token, vrijwel direct hierna heeft het een ATH behaald, dit kan toch geen toeval zijn?

 

Investeerder positief over Altcoins

De altcoins-markt kent bijna over de hele linie aanzienlijke rally’s, aangezien de prijs van Bitcoin momenteel consolideert tussen $ 56.000 en $ 59.000. Bovendien heeft de kapitalisatie van de altcoin-markt een nieuw record bereikt van bijna $ 730 miljard, of ongeveer 50% hoger dan in 2017.

Een pseudonieme handelaar die bekend staat als “Rekt Capital”, zei dat dit een perfect voorbeeld is van cycliciteit van de markt, erop wijzend dat de algemene trend zeer optimistisch blijft. Hij schreef:

Andere opmerkelijke rally’s in altcoins zijn onder meer Harmony (ONE), Siacoin (SC), Terra (LUNA) en BitTorrent (BTT), die de afgelopen 24 uur allemaal zijn gestegen van 40% naar 140%.

Uiteindelijk blijft het sentiment rondom PundiX ook enorm positief, helemaal nadat de POS token zijn testnet lanceerde op 11 februari 2021. 

Cointelegraph market pro

Bull markt voor Pundi X ligt op de loer

De VORTECS ™ -score, exclusief voor Cointelegraph, is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden afgeleid van een combinatie van gegevenspunten, waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit.

De VORTECS ™ -score voor NPXS veranderde een paar uur voordat de prijs op 20 maart steeg van geel naar groen, van ongeveer $ 0,006 tot $ 0,0082, of ongeveer met 30%.

Pundi x rally grafiek toekomst

Zolang de altcoin-marktrally voortduurt en Bitcoin consolideert boven het ondersteuningsgebied van $ 55.000, zou de positieve marktstructuur van NPXS intact moeten blijven. Aldus de data van Cointelegraph Markets Pro, garantie tot aan de deur! 😛

Wil je toch profiteren van deze rally? Ik adviseer je om Pundi X coins te kopen bij Bitvavo. Via onderstaande button kun jij je gemakkelijk en gratis aanmelden. Bitvavo is de goedkoopste crypto exchange van Nederland en als je het mij vraagt ook de beste keuze. 

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ook interessant voor jou..

Novi wallet
Crypto handelen
Leila

Facebook start proef met eigen wallet Novi

Mediagigant Facebook zal een proef gaan starten met een eigen wallet app, Novi genaamd. Met deze digitale portemonnee moet het voor mensen mogelijk worden om op ieder gewenst moment direct geld te kunnen versturen, zonder dat zij hiervoor kosten voor

Lees verder »
NBA cryptoplatform
cryptovaluta
Leila

Coinbase tekent crypto sponsorovereenkomst het NBA

Deze week deed Coinbase, een van de grotere crypto exchanges van de Amerika, de aankondiging dat zij het officiële NBA cryptoplatform, of te wel het cryptoplatform van de National Basketball Association, is geworden. Coinbase heeft met de welbekende Noord Amerikaanse

Lees verder »
Crypto als alternatief voor dollar
cryptovaluta
Leila

Wordt crypto een alternatief voor de dollar in Rusland?

Als sinds vele tientallen jaren, is de Amerikaanse dollar de belangrijkste munteenheid ter wereld. Enorm veel landen zijn er afhankelijk van. Dit heeft tot een enorme machtspositie van de VS geleid. Alhoewel veel landen hier geen moeite mee hebben, zijn

Lees verder »
Cryptobelasting in Zuid-Korea
cryptovaluta
Leila

Wordt de cryptobelasting in Zuid-Korea uitgesteld?

De afgelopen tijd hebben diverse landen in Azië al duidelijk gemaakt dat zij minder blij zijn met de ontwikkeling van de markt van cryptocurrencies. Eén van deze landen is Zuid-Korea. Onlangs is het aantal crypto exchanges in het land al

Lees verder »