Waarom stijgt Pundi X (NPXS) 130% in 2 dagen?

NPXS, de token van Pundi X, een Point of Sale (POS) cryptomunt heeft de afgelopen 48 uur een enorme prijsstijging meegemaakt. 

In slechts tweedagen tijd steeg de prijs van NPXS met meer dan 130% op Bitvavo. Pundi X presteerde beter dan de meeste andere grote cryptocurrencies. 

Waarom stijgt Pundi X eigenlijk? Er zijn drie belangrijke redenen achter de NPXS rally namelijk; 

  • Je kunt in de toekomst Pundi X staken.
  • Er komt een token reductie aan 1000:1 ratio
  • Er heerst over het geheel een positief sentiment rondom de altcoin markt.


Goedkoop pundi x kopen

Pundi X token staking en reductie NPXS coins

Op 13 maart bevestigde Zac Cheah, de CEO van Pundi X coin dat de token reductie en staking later deze maand gaat plaatsvinden. 

Lees ook: Waarom juist nu PUNDIX kopen? 

Als het totaal aanbod van de tokens wordt verminderd werkt dit als katalysator voor de Pundi x prijs. Doorgaans drijft een token burn (reductie) de prijs van een cryptomunt op als de vraag gelijk blijft. 

NPXS token reductie

PundiX reduceert zijn token-aanbod tot een 1000: 1-verhouding en verandert het native token van NPXS naar PUNDIX. De rebranding voedt de algehele toename van de interesse in NPXS, aangezien het token al een lange periode aan het consolideren is.

Pundi X token burn voorbeeld som

Rekensommetje: Heb je nu 1 miljoen aan NPXS? check onderstaande formule wat je over houd, let op we gaan uit van een Pundi X prijs van €0,005 per token.

				
					1.000.000 (Aantal tokens in bezit) : 1000 (ratio) = 1000 NPXS
1000 NPXS * €0.005 = €5 (waarde van 1 token na burn bij een prijs van €0.005)
1000 * €5 = €5000,- 
De waarde blijft dus hetzelfde, 1.000.000 x €0.005 = €5000,-
Echter na veel token burns zie je dat er een enorme prijsstijging. 
				
			

Bovendien versterkt token staking het positieve effect op de waarde verder, omdat het meer gebruikers ertoe aanzet om NPXS in te zetten en af te zien van verkopen omdat het token is vergrendeld. Cheah zei:

As scheduled, $npxs token reduction starts late March, followed by (immediately or few days later) token staking. Staking reward is USD100,000 + value weekly for ten weeks.

Someone said it's better to call our staking "DeFi farming", so yea Pundi X DeFi farming is comin! 🚀🚀🚀

— Zac Cheah (@zibin) March 13, 2021

Veel andere cryptomunten zagen de prijs na het introduceren van staking stijgen. Check deze blog van CoinTelegraph maar eens…

Zo introduceerde het Theta Network staking voor hun token, vrijwel direct hierna heeft het een ATH behaald, dit kan toch geen toeval zijn?

 

https://www.youtube.com/watch?v=9dNHhNDQvIM

Investeerder positief over Altcoins

De altcoins-markt kent bijna over de hele linie aanzienlijke rally’s, aangezien de prijs van Bitcoin momenteel consolideert tussen $ 56.000 en $ 59.000. Bovendien heeft de kapitalisatie van de altcoin-markt een nieuw record bereikt van bijna $ 730 miljard, of ongeveer 50% hoger dan in 2017.

Een pseudonieme handelaar die bekend staat als “Rekt Capital”, zei dat dit een perfect voorbeeld is van cycliciteit van de markt, erop wijzend dat de algemene trend zeer optimistisch blijft. Hij schreef:

Altcoin Market Cap launched into new All Time Highs from the very same level that launched Altcoin Market Cap into new December 2017 All Time Highs

A perfect example of market cyclicality if there ever was one#BTC $ETH #Bitcoin https://t.co/h1kkiZ4SLj pic.twitter.com/5sMEbkS4BD

— Rekt Capital (@rektcapital) March 20, 2021

Andere opmerkelijke rally’s in altcoins zijn onder meer Harmony (ONE), Siacoin (SC), Terra (LUNA) en BitTorrent (BTT), die de afgelopen 24 uur allemaal zijn gestegen van 40% naar 140%.

Uiteindelijk blijft het sentiment rondom PundiX ook enorm positief, helemaal nadat de POS token zijn testnet lanceerde op 11 februari 2021. 

CoinTelegraph market pro

Bull markt voor Pundi X ligt op de loer

De VORTECS ™ -score, exclusief voor Cointelegraph, is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden afgeleid van een combinatie van gegevenspunten, waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit.

De VORTECS ™ -score voor NPXS veranderde een paar uur voordat de prijs op 20 maart steeg van geel naar groen, van ongeveer $ 0,006 tot $ 0,0082, of ongeveer met 30%.

Pundi x rally grafiek toekomst

Zolang de altcoin-marktrally voortduurt en Bitcoin consolideert boven het ondersteuningsgebied van $ 55.000, zou de positieve marktstructuur van NPXS intact moeten blijven. Aldus de data van Cointelegraph Markets Pro, garantie tot aan de deur! 😛

Wil je toch profiteren van deze rally? Ik adviseer je om Pundi X coins te kopen bij Bitvavo. Via onderstaande button kun jij je gemakkelijk en gratis aanmelden. Bitvavo is de goedkoopste crypto exchange van Nederland en als je het mij vraagt ook de beste keuze. 


Gratis aanmelden

Plaats een reactie