Bitcoin conferences

Grote Bitcoin conferenties op een rij.
Vind informatie, koop tickets en ervaar een Bitcoin conference!

Nederland Europa Wereldwijd
bitcoin conference

Wat is een Bitcoin conference?

Op een Bitcoin conference worden heel veel toespraken gehouden door mensen die groot zijn binnen de Bitcoin scene. Vaak duurt een Bitcoin conferentie meerdere dagen en wordt deze druk bezocht. Om een Bitcoin conferentie te bezoeken moet je tickets hebben gekocht of ben je uitgenodigd door iemand.

Ben jij geïnteresseerd in crypto conferences dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Als je verder scrolt sommen we de grootste conferenties van Nederland, Europa en de wereld op.

bitcoin conferentie

Bitcoin conference Nederland

12-13 OKT
Bitcoin Amsterdam 2023
Amsterdam 2023
Bitcoin Amsterdam 2023

Bitcoin Magazine en het team achter Bitcoin 2022 gaan wereldwijd in onze zoektocht naar hyperbitcoinisatie.

‍Doe mee in Amsterdam terwijl we de meest briljante geesten in Bitcoin samenbrengen, uit heel Europa en daarbuiten, voor 3 dagen van leren, onderwijzen en inspireren van de Bitcoin-gemeenschap.

Bitcoin Amsterdam brengt de Europese Bitcoin-gemeenschap naar het wereldtoneel en zal ook een geweldige kans zijn om te leren, deel te nemen en te feesten met andere bitcoiners. Laten we allemaal samenkomen om samen te werken en de grootste financiële innovatie in de menselijke geschiedenis te vieren!

20-21 Sept
image 1
Rai Amsterdam
Blockchain EXPO Europe

Europa’s toonaangevende Blockchain-tentoonstelling en -conferentie wordt op 20-21 september 2022 georganiseerd voor zijn zesde jaarlijkse evenement.

Deze gratis bij te wonen conferentie en tentoonstelling zal belangrijke industrieën samenbrengen voor twee dagen van hoogwaardige inhoud en thought leadership discussies over 6 co-locatie evenementen in de RAI in Amsterdam en online.

Bitcoin conference Europe

22-23 maart
image 2
Paris – Europe
Paris blockchain week summit

Paris Blockchain Week Summit is het evenement van de Paris Blockchain Week met meer dan 4000 aanwezigen en 240+ sprekers, 190+ sponsors, 355 mediapartners en journalisten.

Gedurende twee dagen zullen we sessies hebben over traceerbaarheid, hoe bedrijven blockchain kunnen gebruiken op hun innovatiereis, governance, DeFi, NFT’s, decentralisatie, governance, enterprise blockchain, internationale regelgeving en nog veel meer!

Gerenommeerde sprekers van de beste blockchain- en digitale activabedrijven ter wereld zullen hun verhalen en inzichten over de markt en zijn vooruitzichten delen.

Crypto & Blockchain conference Wereldwijd

13 – 14 dec
image 3
Bangkok – Thailand
World Blockchain Summit

World Blockchain Summit is een wereldwijde reeks elitebijeenkomsten die plaatsvinden op meer dan 16 bestemmingen over de hele wereld.

Het is een door gedachte-leiderschap gedreven initiatief dat de belangrijkste belanghebbenden uit het Blockchain- en Cryptocurrency-ecosysteem samenbrengt, zoals investeerders, blockchain- en cryptoprojecten, uitwisselingen, ondernemingen, overheidsvertegenwoordigers, technologieleiders – om de toekomst van de industrie te bespreken en te beraadslagen en de revolutionaire manieren waarop het bedrijven en overheidsfuncties kan transformeren.

De top biedt ook inspirerende keynotes, pitch-competities, paneldiscussies, bijeenkomsten voor investeerders, projectpresentaties, use-cases in de sector en een groot aantal formele en informele netwerkmogelijkheden.

De 27e wereldwijde editie van WBS vindt plaats in Bangkok in december 2022.