Nederlandse Bitcoin familie verbergt Bitcoin vermogen in 6 verschillende landen

De beroemde Didi Taihuttu en zijn familie – ook bekend als de Bitcoin-familie omdat ze al hun eigendommen en bezittingen hebben ingewisseld voor Bitcoin (BTC) – verklaarden onlangs in een interview dat ze hun Bitcoin-voorraad in zes verschillende werelddelen hebben verborgen. Didi verklaarde ook dat op het moment van schrijven zijn eigendom in kluizen op vier continenten werd bewaard.

Bitcoin familie verkocht al hun bezittingen in ruil voor Bitcoin

De Bitcoin familie werd in 2016 wereldnieuws omdat ze al hun bezittingen verkochten om alles in Bitcoin te investeren. Deze familievader Didi, moeder Roman en dochters Juna, Julie en Jisa werden in 2016 wereldnieuws toen ze alles op Bitcoin zetten. De familie Taihuttu investeerden “honderdduizenden euro’s” in Bitcoin en de prijs lag toen rond de 600 euro. Door de torenhoge prijzen had hij al lang multimiljonair moeten zijn. Hij glimlachte. ” Onze financiële situatie is erg goed. Maar ik zal niet zeggen wat zijn exacte vermogen van deze Bitcoin familie is. Sommige dingen moeten privé blijven.

Toen de aandelenmarkt twee jaar geleden instortte, kwamen de media weer. “Alles komt goed”, troostte Limburger toen mensen 80% van de waarde van cryptocurrencies zagen verdampen. Maar Didi bleef vertrouwen hebben in de potentie van Bitcoin. Naar eigen zeggen gebruikt Didi slechts 20% van mijn cryptocurrency voor transacties. De overige 80% heeft hij niet aangeraakt. Ze zitten in een hardware wallet in een kluis in Europa. Zo houdt deze Bitcoin familie zijn kapitaal veilig verborgen. 

Bitcoin Familie

Bitcoin familie behaalde enorme rendementen

De Bitcoin familie profiteerde van enorme prijsstijgingen en werd rijker en rijker. Daarnaast komt er een geldstroom van social media-accounts en de verkoop van goederen zoals T-shirts en petjes. Nu de prijzen weer zo snel zijn gestegen, hebben zijn boeken en digitale cryptocurrency cursussen ook veel belangstelling gewekt.

Vergeleken met de vorige record is de totstandkoming van het nieuwe record anders dan voorheen. Het zijn niet langer IT-experts en consumenten die in Bitcoin investeren, maar grote professionele investeerders. De zakenbank JPMorgan Chase heeft een positieve houding ten opzichte van cryptocurrencies. Eerlijk is eerlijk, zoals Taihutu in 2018 voorspelde. Alle 18.400.000 Bitcoins die momenteel bestaan, zijn 420 miljard dollar waard. “Die grote investeerders begrijpen dat dit het goud van de 21e eeuw is.”

Bitcoin familie.

Naar verwachting zal Bitcoin nog waardevoller worden

Volgens Didi is de vraag is groot en komt allang niet meer van beleggers en speculanten. Bedrijven als Paypal verkopen Bitcoins aan hun klanten. Paypal moet de Bitcoins ook ergens inkopen, waardoor de Bitcoin-prijs omhooggaat. Wel ziet Taihuttu een een vier -jaarcyclus, waarin sprake is van drie jaar stijging en een jaar van koersdaling. De prijzen zijn in 2014 en 2018 gedaald en Didi verwacht dat ze in 2022 weer zullen dalen.

Verder pleit Taihuttu voor een nieuwe financiële wereld waarvan de betaalmethode niets te maken heeft met de overheid. “Ik betaal nu ook voor mijn Bacardi Coke met Bitcoin op het strand. Dit was in 5 minuten gedaan. Je zet een app op je telefoon en je hebt een wallet.

Bitcoin familie...

Bitcoin familie stelt vermogen veilig

Hoewel investeren in BTC zeer lucratief voor hen is, doet de Bitcoin familie er duidelijk alles aan om de veiligheid van hun fondsen te waarborgen en zichzelf mogelijk terugtrekken uit de markt.

In het interview legde Didi Taihuttu uit:

Ik heb mijn hardware wallets in verschillende landen verborgen. Op het moment dat ik mijn cold wallet nodig heb uit de markt te stappen, hoef ik nooit ver te vliegen. “Hij zei dat twee van de kluizen zich in Europa bevinden en de andere twee in Azië. Er is er ook één in Zuid-Amerika en de laatste in Australië.

 

Taihuttu verklaarde verder:

“Ik leef het liefst in een gedecentraliseerde wereld, waar ik zelf verantwoordelijk ben om mijn vermogen te beschermen.” Door het gebruik van kluizen en hardware wallets maakte Taihuttu duidelijk dat hij niet wil dat er iets met het eigendom van zijn familie gebeurt, en daarom gebruikt hij koude opslagstrategieën om de veiligheid van zijn geld te waarborgen.

Koude opslag is al jaren een punt van controverse in de crypto-industrie. Veel mensen zeggen dat koude opslag veiliger is en kan voorkomen dat geld wordt aangevallen door hackers of cybercriminaliteit. Philip Gradwell, hoofdeconoom van Chainalysis, verklaarde:

 

“Koude opslag verwijst meestal naar de cryptovaluta die naar de portemonnee is verplaatst, waarbij de privésleutel (het wachtwoord waarmee de cryptovaluta uit de portemonnee kan worden verwijderd) niet wordt opgeslagen op een netwerkcomputer. Zodoende kunnen hackers de computer niet hacken en op die manier de privésleutel stelen.”

https://www.youtube.com/watch?v=1tsMHbvvlgY

Plaats een reactie