Bitcoin gaat de wereld veranderen

Bitcoin gaat de wereld veranderen. De financiële markten weten het! Maar sommigen maken zich zorgen over hoe Bitcoin de wereld zal veranderen of dat natiestaten in staat zullen zijn het om zeep te helpen. Natiestaten zullen zeker in conflict komen met crypto-valuta’s, vooral met Bitcoin. Vooral omdat Bitcoin datgene gedaan heeft wat voor natiestaten niet mogelijk was. De grootmachten in natiestaten zijn omringd door schulden! Vroeg of laat zullen deze staten niet meer in staat zijn hun schulden te betalen.

Bitcoin gaat de wereld veranderen, maar hoe?

Bitcoin gaat de wereld veranderen! Daar is geen twijfel over. De echte vraag is dan ook hoe Bitcoin de wereld gaat veranderen. Wat zal er gebeuren? Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig. Bitcoin werkt met behulp van het internet. De combinatie van twee technologieën, Bitcoin en het internet, leiden tot de vervanging van het systeem van het traditionele monetair systeem. Telkens als er een nieuwe technologie ontstaat, vervangt die de machtsstructuren.

Bedenk wat er gebeurde na de uitvinding van de drukpers. De mensen van de wereld openden hun ogen voor het lezen en vervingen het oudere systeem van monarchieën. De mensen brachten het systeem van natiestaten en democratie. Was het huidige systeem er een paar eeuwen geleden al? Nee! Dat was het niet! Hetzelfde zal gelden voor de huidige natiestaten en democratieën. De combinatie van Bitcoin en het Internet zal het einde van natiestaten betekenen. En ja, Bitcoin gaat de wereld veranderen.  

Bitcoin gaat de wereld veranderen, maar hoe

Blockchain zal het financiële systeem volledig op z’n kop zetten

Op dit moment staan de financiële markten en de valutamarkten onder zware regulering van de natiestaten. Deze natiestaten zullen echter niet in staat zijn de blockchain technologie van Bitcoin te beperken. Deze natiestaten zullen dus niet in staat zijn de blockchain technologie te beperken en die zal het financiële systeem ontwrichten.

De impact van blockchain op ons leven kan net zo groot zijn als de veranderingen die de opkomst van internet met zich meebrengt. Het internet heeft alle aspecten van ons leven veranderd, inclusief ons bankbedrijf. Dit is echter een geleidelijk proces: met de ontwikkeling van elke technologie zullen we onze manier van werken enigszins aanpassen. De impact van blockchain zal geen proces zijn waar banken zich geleidelijk aan kunnen aanpassen. Door deze technologie kan ons huidige financiële systeem binnenkort achterhaald raken. Daarom moeten veel bank en financiële systemen zichzelf nu opnieuw uitvinden.

Stel je voor, dat een of ander genie wiskundige problemen oplost en een nieuwe activaklasse van cryptocurrencies introduceert op basis van het internet. Intussen slaagden de natiestaten er niet in degenen die erin slaagden de crypto-revolutie op gang te brengen te identificeren en te reguleren.

Bitcoin gaat de wereld veranderen.

Bitcoin gaat de wereld veranderen

De conclusie is heel duidelijk! Bitcoin gaat de wereld veranderen, ten goede danwel. Natiestaten hebben tot dusver gebrekkige financiële systemen en oplopende schulden. Het uitgavepatroon van natiestaten laat duidelijk zien dat ze hun schulden niet kunnen betalen.

Op het moment dat de wereldwijde grootmachten hun schulden beginnen te vereffenen, zal dat zorgen voor een sneeuwbaleffect. De verschillende grootmachten zullen de een na de ander ten val komen, zodra ze in gebreke beginnen te blijven. Dat zal gebeuren omdat fiatvaluta gebaseerd is op de belofte van deze landen. En zodra ze in gebreke blijven, zal de valuta zijn waarde beginnen te verliezen. Op deze manier zal iedereen zijn voorraad contant geld dumpen omdat het waardeloos wordt.

Gelukkig biedt Bitcoin een goede afdekking tegen inflatie. Veel banken, vermogende investeerders en consumenten beginnen dit te ontdekken en stappen langzaam maar zeker telkens meer in Bitcoin. Analisten van de zakenbank JPMorgan lieten onlangs weten dat door de groeiende angst voor inflatie onder beleggers steeds meer beleggers in Bitcoin investeren. Dit zie je terug in de recente stijging van de Bitcoin. De opvatting van verschillende prominente investeerders is dat de Bitcoin een betere bescherming biedt tegen inflatie dan goud is de voornaamste reden voor de recente opleving, zo stellen de beleggingsstrategen. 

Als steeds meer beleggers gaan investeren in Bitcoin, dan is een ding zeker: Bitcoin gaat de wereld veranderen. 

https://www.youtube.com/watch?v=KLdYfEIX8e0

Plaats een reactie