Bitcoin onverwoestbaar is

Ondanks, of juist dankzij, het harde optreden van de Chinese overheid tegen Bitcoin, blijkt dat Bitcoin onverwoestbaar is.

De afgelopen periode stond vooral in het teken van het harde optreden van de Chinese overheid. Zij nemen steeds verdere maatregelen om crypto aan banden te leggen in het land. Zo werd er hard opgetreden tegen het minen van Bitcoin en andere cryptomunten en voor de crypto-investeerders werd het steeds lastiger gemaakt om nog te handelen in cryptovaluta.

De harde maatregelen hadden in het begin grote gevolgen op de cryptokoersen, waaronder dat van Bitcoin, maar ook op het algehele sentiment in de gehele cryptomarkt. Maar er komen steeds meer geluiden naar buiten dat deze gebeurtenissen in China op de lange termijn goed gaat uitpakken voor de cryptowereld.

Bitcoin onverwoestbaar blijkt

Bitcoin onverwoestbaar!

Volgens de oprichter van het Bitcoin center en medeoprichter van het Zap protocol, Nick Spanos heeft een zeer krachtige mening over de impact van de recente ontwikkelingen in China. Hij is van mening dat dit ervoor gaat zorgen dat het wederom zal bewijzen dat Bitcoin onverwoestbaar is en niet zomaar neergaat. Spanos zei dat als zelfs ’s werelds tweede grootste economie Bitcoin niet kan vermorzelen, devalueren, en manipuleren, dan is Bitcoin een ontoombare en niet te stoppen machine.

Ook noemde de Bitcoin Center oprichter de situatie van grote aantallen miners in China en op andere plaatsen. De maatregelen van de Chinese regering zorgden op de korte termijn voor veel onzekerheid en ook chaos. Maar naarmate de tijd vordert, zal de rust wederkeren in de cryptomarkt en voor de Bitcoin miners. 

Tevens vertelde Spanos over de winst die de overgebleven miners momenteel behalen. Doordat de moeilijkheidsgraad van Bitcoin in de tussentijd naar beneden is geschaald is het Bitcoin mining voor de overgebleven miners een stuk makkelijker geworden en dus ook een stuk winstgevender. Dit maakt het voor mogelijke nieuwe miners aantrekkelijker om de industrie te betreden. Zij kunnen op hun beurt het gat weer opvullen.

Een ander voordeel is dat veel grote mining pools en bedrijven vertrokken zijn uit China. Ze hebben zich in andere landen zoals Kazachstan, de Verenigde Staten gevestigd. Dit kan ervoor zorgen dat het minen nu ook een stuk groener wordt uitgevoerd. Want vooral in China maakte de Bitcoin miners veel gebruik van steenkolen. 

Bitcoin onverwoestbaar

Bitcoin heeft de test doorstaan, nu weer rust in de markt

Wat betreft China lijkt de grootste onrust nu achter de rug te zijn. Het is nu wachten op de rust die zal wederkeren in de cryptomarkt. Spanos is van mening dat dit slechts een kwestie van tijd zal zijn.

Niet alleen Spanos neemt een dergelijk standpunt in. Ook de CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, gaf eerder aan dat hij het hardhandige optreden van de Chinese regering als iets positief beschouwde. Hij beschouwde het als een goede test voor Bitcoin en crypto in zijn geheel.

Bitcoin onverwoestbaar.

Bitcoin onverwoestbaar en gewoon draait door

Inmiddels is gebleken dat Bitcoin onverwoestbaar is en de test met vlag en wimpel heeft doorstaan. De Bitcoin mining industrie, welke het hardst getroffen werd, is weer langzaamaan overeind aan het klimmen.

En Bitcoin? Deze grootste cryptomunt bleef gewoon doordraaien. Ondanks de negatieve berichten van de CEO Tesla, de discussies over het energieverbruik, alle FUD berichten, het harde optreden van China, de negatieve geluiden uit de markt, en dat allemaal in een zeer korte tijd, is Bitcoin onverwoestbaar gewoon blijven staan en gewoon blijven doordraaien.

Naar verwachting zal de koningsmunt dit ook gewoon blijven doen. Net alsof er nooit iets gebeurd is, zo ziet het ernaar uit tenminste. Op naar een volgende All Time High? Laten we hopen dat het hele hete zomer gaat worden voor Bitcoin en voor veel cryptocurrencies.

Als zelfs een oppermacht als China Bitcoin niet kan verwoesten, wie kan dat dan wel. Het blijkt dat Bitcoin onverwoestbaar is! Bitcoin to the moon!  

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant voor jou..

Chinese digitale yuan
Nieuws
Leila

Chinese digitale yuan dit jaar beschikbaar

De People’s Bank of China (PBoC), de centrale bank van China, heeft afgelopen zaterdag een verklaring afgegeven over cryptocurrencies. De People’s Bank of China gaf te kennen dat het streng blijft optreden tegen de hype van virtuele valutahandel”. Daarentegen is

Lees verder »
Beursgang Robinhood
Nieuws
Camille

Robinhood maakt slechtste beursdebuut ooit op Nasdaq

Op donderdag 29 juli maakte Robinhood zijn beursdebuut op Nasdaq. Het bedrijf begon zijn beurscarrière teleurstellend. De intekenprijs was USD 38 per aandeel, maar kort na de beursintroductie verloor het aandeel Robin al 12 % van zijn waarde. Het was

Lees verder »
Venmo crypto betaalapp
Nieuws
Camille

Venmo crypto betaalapp heeft een nieuwe look en feel

Venmo, de dochteronderneming van PayPal, lanceerde onlangs een cryptodienst via haar Venmo app. De Venmo crypto betaal app heeft nu een nieuw look en feel gekregen. De nieuw ontworpen Venmo-app is sinds vorige week een selecte groep te downloaden en

Lees verder »
Super App Wallet
Nieuws
Leila

PayPal lanceert Super App Wallet

PayPal gaat zijn crypto-gerelateerde diensten upgraden met een verbeterde versie van zijn app. Deze wordt de Super App Wallet genoemd en zal verbeterde functies introduceren, waaronder extra cryptomogelijkheden, en zal naar verwachting in de komende maanden worden uitgerold. Plannen Super

Lees verder »

€1000,-

Gratis traden

Profiteer van deze actie, 1000€ gratis crypto handelen bij de beste crypto exchange van Nederland!