Maak kennis met Bitcoin Stuff Store – Bitcoin Merchandise!

Hallo lezers van BitcoinStart! Mijn naam is Mario, en ik ben verheugd om vandaag een gastblog te schrijven en jullie kennis te laten maken met mijn nieuwe online winkel, Bitcoin Stuff Store. Ik heb deze geweldige kans gekregen van een mede-ondernemer die ik via BitcoinStart heb leren kennen, en ik kan niet wachten om mijn verhaal met jullie te delen.

Bitcoinstuffstore.com live

Allereerst wil ik met trots aankondigen dat mijn website, BitcoinStuffStore.com, nu live is! Na maanden van hard werken en toewijding is het moment eindelijk daar. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat Bitcoin Stuff Store officieel geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel sinds 1 juni 2023. Dit is een belangrijke mijlpaal voor mij, en we zijn enthousiast om onze producten en diensten met jullie te delen. Tevens ben ik sinds het plaatsen van dit artikel officieel partner van Bitcoin Start!

Bitcoin sticker
Ronde Bitcoin sticker

Bitcoin merchandise

Op dit moment richten we ons voornamelijk op de verkoop van Bitcoin stickers. We hebben een prachtige collectie stickers die speciaal zijn ontworpen om jouw passie voor Bitcoin te tonen. Plak ze op je laptop, je waterfles of waar je maar wilt! Ze zijn een geweldige manier om je betrokkenheid bij de Bitcoin-gemeenschap te laten zien. Maar dat is niet alles! We hebben grootse plannen voor de toekomst en zijn van plan om ons assortiment uit te breiden met nog meer producten. We hebben geluisterd naar de feedback van onze klanten en willen graag aan hun behoeften voldoen.

Ons doel is om de grootste Bitcoin merchandise webshop te worden van Europa :). Dat kunnen we niet alleen daar zijn we jullie hulp bij nodig, hierover later meer!

Tips voor verbetering onze webshop

En dit is waar jij als lezer van BitcoinStart in beeld komt. We willen graag jouw suggesties horen! Wat voor soort producten zou je graag willen zien in onze winkel? Is er iets specifieks waar je naar op zoek bent? Laat het ons weten via de website of mail naar support@bitcoinstuffstore.com! Jouw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om onze winkel verder te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de Bitcoin-gemeenschap. Samen kunnen we de Bitcoin-revolutie verder verspreiden en meer mensen enthousiast maken over de mogelijkheden van Bitcoin.

Kortingscode Bitcoin Stuff Store

Als blijk van waardering voor jullie steun en als exclusieve primeur voor de lezers van BitcoinStart, bied ik jullie een speciale korting aan. Gebruik de kortingscode “BITCOINSTART” en ontvang 15% korting op al je aankopen bij BitcoinStuffStore.com. Deze korting is geldig vanaf 5 juli 2023, dus zorg ervoor dat je de datum in je agenda zet en profiteer van deze geweldige aanbieding.

Ik kijk ernaar uit om jou als klant te verwelkomen bij Bitcoin Stuff Store en om samen de wereld van Bitcoin te verkennen. Ik ben dankbaar voor jullie steun en vertrouwen en beloof dat we voortdurend zullen streven naar kwaliteit en uitstekende klantenservice.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om je suggesties en feedback met ons te delen. Samen bouwen we aan een bloeiende Bitcoin-gemeenschap!

Met vriendelijke groet,

Mario

Eigenaar, BitcoinStuffStore.com

Plaats een reactie