Bitcoin verwachtingen voor Q4 2021

De Bitcoin is natuurlijk geen vastigheid de munt staat bekend om zijn volatiliteit. Bij Bitcoin kan het hard vriezen en ook hard dooien. Dit kan zoveel verschillen per maand. Als je bestand bent tegen volatiliteit, dan is het zeker interessant om te investeren in Bitcoin. Er zijn natuurlijk veel maandelijkse, wekelijkse en zelfs dagelijkse veranderingen te zien. Op dit moment heeft de Bitcoin moeite om de USD 50.000 door te breken, maar de Bitcoin verwachtingen zijn positief. Laten we ook niet vergeten dat Bitcoin de afgelopen maand een behoorlijke inhaalslag heeft gemaakt. Op 26 juli stond de Bitcoin koers nog op USD 26.263 en op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op € 42.142,00. De Bitcoin verwachtingen zijn dat Bitcoin voor een vuurwerk kan zorgen aan het einde van het jaar.

Bitcoin verwachtingen

Doordat de analisten de patronen van het verleden vergelijken met de data van nu zien ze een vergelijken met de jaren 2014-2015, 2019 en 2020. Daardoor zijn de Bitcoin verwachtingen dat we in september weer een piek kunnen verwachten. Hiermee wordt een piekaccumulatie bedoeld. Dit houdt in dat de huidige zijwaartse bewegingen zich gaan omzetten naar een run-up.

Dit is op zich goed nieuws, maar de Bitcoin verwachtingen voor de bullrun die in september gaat plaatsvinden is niet bijzonder groot zal zijn. Als we kijken naar het verleden, dan zien we dat januari en september niet veel gebeurt. In september is Bitcoin nog nooit boven de 6 % gestegen. Qua Bitcoin verwachting houden meerdere investeerders en analisten er dan ook rekening mee dat er geen grote stijging komt in september. Wat dat betreft kunnen september en Bitcoin niet zo goed met elkaar.

Bitcoin verwachtingen rest van het jaar

Komt er vuurwerk in het vierde kwartaal?

Alhoewel de Bitcoin verwachtingen voor september niet spectaculair zijn, kan de rest van het jaar zeker mooi gaan worden voor Bitcoin. De maand oktober staat over het algemeen in het teken van koersstijgingen. En dan niet alleen de Bitcoin, maar ook andere cryptocurrencies.

Veel analisten gaan er van uit dat we in 2021 te maken gaan krijgen met een explosieve koersstijging, dus hun Bitcoin verwachtingen zijn positief.  Maar goed het moet nog gaan blijken of dit inderdaad het geval gaat worden, want resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Bitcoin verwachtingen Q4 2021

Het gaan nog interessante jaren worden met de Bitcoin

Als we verder kijken dan 2021 dan zien de Bitcoin verwachtingen er rooskleurig uit. Bitcoin staat pas in haar kinderschoenen en er ligt nog veel in het verschiet. Als we kijken naar 2021, dan was het zeker niet saai. Een All Time High medio april, vervolgens een aantal crashes vanwege het nieuwsbericht van Musk over het energieverbruik van Bitcoin en ook het harde optreden van China tegen het Bitcoin minen. Landen die voornemens zijn om Bitcoin als een nationaal wettig betaalmiddel willen maken of al hebben gemaakt, zoals El Salvador.

Ook zien we dat steeds meer institutionele beleggers in Bitcoin investeren en dat steeds meer vermogensbanken Bitcoin opnemen in hun dienstverlening. Daarnaast zien we steeds meer betalingsgiganten zoals PayPal die bezig zijn met het integreren van Bitcoin in hun bestaande platformen. Als de ontwikkelingen van de afgelopen jaren laten zien wat ons nog te wachten staan, dan kunnen we nog vele mooie dingen tegemoet gaan

Bitcoin verwachtingen september

Vierde H2

De Bitcoin is te vergelijken met de zee. Soms trekt het water zich terug en daarna komt het terug als een grote golf. Volgens sommige analisten kunnen we zo’n grote golf verwachten. Maar de koers is natuurlijk heel erg beweeglijk en Bitcoin verwachtingen kan je nog steeds niet hebben. Natuurlijk is het interessant om bij te houden wat het allemaal gaat doen. We moeten dus nog steeds rekening houden met een bullish of een bearish scenario. Bullish betekend een positief scenario en de Bearish een negatief scenario. Een ding is zeker, het belooft een interessante periode te gaan worden voor Bitcoin en cryptocurrencies. Wie weet dat deze september het eindelijk anders gaat worden voor Bitcoin ten opzichte van alle voorgaande jaren en gaat Bitcoin nog mooie resultaten boeken.

Nu het laatste kwartaal van 2021 nadert, beginnen veel mensen na te denken over hun investering in 2022. Niemand wil immers een enorme bullmarkt als 2017 missen. Zoals we allemaal weten, is de prijs van Bitcoin onderhevig aan een relatief hoge volatiliteit, en mensen die nauwkeurige voorspellingen over de prijs proberen te doen, krijgen meestal ongelijk. Het is veilig om te zeggen dat alles uitsluitend gebaseerd zou moeten zijn op het algemene marktsentiment en een uitgebreide beoordeling van de huidige economische fundamenten. Aangezien deze nog steeds optimistisch lijken, mogen we verwachten dat de Bitcoin koers in het laatste kwartaal van 2021 zal stijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=x0RwJpJDwxs

Plaats een reactie