Bitcoin werft politici: het laatste nieuws

Wat betreft de ontwikkelingen op de cryptomarkt kan de afgelopen week wel benoemd worden als de week van ‘politieke pleitbezorgers’. Over de hele wereld waren er afgelopen week politici actief die uitspraken deden over de Bitcoin of die zelfs acties met betrekking tot cryptocurrencies startten. Ondanks al deze positieve ontwikkelingen is de prijs van de cryptomunt redelijk stabiel gebleven. Echter, Bitcoin werft politici en op den duur zullen we dat zeker gaan merken aan een etappe van zijn volgende bull run.

Wat is er afgelopen week gebeurd?

Als we kijken naar de ontwikkelingen van afgelopen week op de cryptomarkt dan zien we duidelijk dat er veel ontwikkelingen zijn die betrekking hebben op de politiek. De Bitcoin werft politici en dat is op te maken uit minimaal één nieuwsbericht gedurende elke dag van de week. We zullen de belangrijkste ontwikkelingen van afgelopen week hier bespreken.

De week begon goed. Op maandag kondigde de NFL legende Aaron Rodgers een belangrijke actie met betrekking tot de adoptie van cryptomunten aan. Hij wil graag zijn salaris deels ontvangen in de vorm van de digitale cryptocurrency BTC. Het is niet bekend hoe groot het deel is en wat het salaris van de legende precies is. Er is wel een schatting gemaakt. De schatting is dat het salaris van Aaron Rodgers ongeveer $33.500.000 bedraagt.

Naast de NFL-legende zijn er ook andere toetreders tot de cryptomarkt. De Bitcoin werft politici zoals Ravi Menon. Hij is de Managing Director of Monetary Authority (MAS) van Singapore. Deze politici stuurde een bullish sentiment zijn land in via een uitspraak waarin hij aangaf dat het land wellicht ‘buitegensloten wordt’ als het de Bitcoin adoptie van andere landen niet volgt.

Daarnaast heeft ook El Salvador de positieve gevolgen van de Bitcoin adoptie kunnen laten zien. Sinds de Bitcoin een wettig betaalmiddel is in het land heeft de president systematisch verschillende hoeveelheden BTC gekocht. Deze cryptomunten hebben inmiddels een opbrengst opgeleverd van 1.120 BTC. De president is trots op deze inkomsten en wil ze graag delen met het land. De BTC gaat nu gebruikt worden om 20 scholen te bouwen in het land. Ook wil het land beginnen met de bouw van een dierenziekenhuis.

Aaron Rodgers is niet de enige bekendheid die interesse heeft in een uitbetaling van het salaris in Bitcoins. Op dinsdag verkondigde Francis Suarez ook dat hij zijn volgende salaris graag in de vorm van cryptomunten wil ontvangen. Francis Suarez is de burgemeester van Miami en zal de eerste politicus zijn die zijn salaris in BTC ontvangt. De Bitcoin werft politici als Francis Suarez omdat de inflatie van fiatvaluta’s steeds meer stijgt.

Ook het nieuws over de integratie van de Bitcoin service bij de Commonwealth Bank van Australië zal je vast niet ontgaan zijn. Vanaf begin 2022 hoopt de Australische bank zijn klanten te ondersteunen met het kopen, verkopen en vasthouden van Bitcoins.

Bitcoin werft politici

Bitcoin werft politici: wat betekent het?

Bovenstaande punten zijn slechts fragmenten van al het nieuws dat heeft plaatsgevonden afgelopen week. Er zijn nog meer politici geweest die positieve uitspraken hebben gedaan over Bitcoin of die zelfs aan de slag zijn gegaan binnen de wereld van cryptocurrencies.

Het is goed mogelijk dat al deze positieve ontwikkelingen een domino-effect veroorzaken. Immers, als andere politici zien hoe politici die actief zijn op de markt voor de Bitcoin populariteit winnen dan zullen zij wellicht volgen. Ook kan onder de aanhangers van een politici die actief is op het gebied van crypto interesse opgewekt worden in bijvoorbeeld de Bitcoin. Zo kan het nieuws van afgelopen week leiden tot meer nieuws met betrekking tot crypto adoptie in deze week. De Bitcoin werft politici op deze manier in een rap tempo.

Het was een bullish week de afgelopen week en hopelijk kan de cryptomarkt deze trend blijven voortzetten. Waarom dit zal lukken? Dit kan lukken doordat de financiële experts zien hoe de inflatie de komende tijd waarschijnlijk nog zal doorstijgen. Hierdoor zullen zijn adviseren om te investeren in crypto in plaats van fiatvaluta. Maar hoe de precieze ontwikkelingen deze week verder gaan verlopen is iets wat alleen de tijd zal kunnen uitwijzen.

https://www.youtube.com/watch?v=W3wREE5eauw

Plaats een reactie