Cool Classic Club

Iedereen ziet het om zich heen gebeuren, de grootste crypto miljonairs in duurste auto’s. In Amerika zien we dat crypto investeerders hier al druk mee bezig zijn om auto’s te kopen met crypto. Vanaf heden is het ook mogelijk om in Nederland te genieten van je winst en een auto aan te schaffen bij Cool Classic Club met je Cryptocurrency.

Cool Classic Club

Cool Classic Club is niet zomaar een autodealer, maar een bedrijf dat graag meer wil zijn dan dat. Buiten een brede collectie die zij te bieden hebben willen zij graag een volledige ervaring meegeven met het kopen van je auto en een echt thuisgevoel creëren in hun Clubhuys. Zo bieden zij ook kunst aan voor de liefhebbers, flexwerkplekken om het gevoel van thuis werken te vergeten, vergaderruimtes voor een dagje weg met het bedrijf en is het ook te huren als evenementenlocatie om rally’s te organiseren of mee te doen met de rally van Cool Classic Club zelf.

Voor Cool Classic Club ligt de focus nog wel altijd op de verkoop van auto’s en hebben zij er een hoop unieke staan. Op het eerste oog lijkt het een klassieker dealer, maar als je wat verder zoekt zie je ook nieuwere modellen staan. De collectie bestaat uit auto’s die zij leuk vinden om te verkopen. Dit kan bijvoorbeeld een 2020 model zijn of een auto uit 1930. Er is geen merk dat wordt uitgesloten, alleen elektrische auto’s zul je bij Cool Classic Club niet snel aantreffen. Dankzij de snel veranderende collectie zit er voor iedereen altijd wat leuks tussen en zo niet duurt het ook niet lang voordat jouw droomauto erbij staat.

Klassieker kopen met crypto

Nu zijn betalingen in Cryptocurrency nog niet iets wat je veel ziet op de Nederlandse markt en als je het ziet is het vaak voor kleine producten of diensten. Toch heeft Cool Classic Club het mogelijk gemaakt zelfs auto’s te kunnen kopen met jouw Cryptocurrency.

Een gemiddelde crypto investeerder weet dat betalingen eigenlijk ook helemaal niet moeilijk hoeven te zijn. Zo zet de klant zijn valuta om naar een stablecoin zoals Tether = USDT, zodat beiden partijen tevreden zijn met een eerlijke prijs. Door middel van het wallet adres of een QR-code wordt de Tether overgeboekt naar Cool Classic Club. Hierbij wordt het juiste netwerk gecontroleerd zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Zodra de overboeking is gelukt gaat Cool Classic Club achter de schermen aan de slag.

Auto kopen met bitcoin

De laatst besproken wensen van de klant worden in vervulling gebracht, zodat de auto wordt afgeleverd in de staat waarin de klant tevreden is en heen de dag rondjes kan rijden in zijn droomauto. Als dit klaar is dan kan de klant zijn auto op het Clubhuys ophalen en wordt er een speciale dag van gemaakt. Ook is er een optie tot bezorging van de auto in binnen- en buitenland, alles om samen met de klant deze stap te zetten in een markt met vernieuwingen dankzij Cryptocurrency.

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant voor jou..

Nieuws
Leila

Crypto crash: BTC onder $36.000 en ETH onder $2.500

Voor Bitcoin is er de laatste tijd maar één constante geweest: daling na daling na daling. Nu de Federal Reserve van plan is stimulerende maatregelen aan de markt te onttrekken, hebben riskantere activa over de hele wereld geleden. Bitcoin, het

Lees verder »
Betalen met Bitcoin
cryptovaluta
KWINTUS

Onverwachte plaatsen om te betalen met Bitcoin

Bitcoins zitten in de lift. Op steeds meer plekken kun je betalen met deze digitale munt. Het Midden-Amerikaanse land El Salvador heeft zelfs de Bitcoin ingevoerd als geldig betaalmiddel in het hele land. Zover is het natuurlijk nog niet in

Lees verder »