Beste crypto investeringen voor het einde van 2023

Het einde van het jaar is in zicht en met de feestdagen om de hoek, is het een drukke periode. Zo ook in crypto land. Er is nog van alles aan het schommelen en mocht je in de laatste weken nog crypto investeringen willen doen, zijn er een paar crypto’s die hier nog geschikt voor zijn. Benieuwd naar welke dat precies zijn, lees dan snel verder.

Bitcoin ETF Token

De Bitcoin ETF Token is een nieuwe crypto, die heel goed de ontwikkelingen rondom de mogelijke goedkeuring van de SEC voor spot Bitcoin ETF’s volgt. Er zijn een paar grote bedrijven, zoals Fidelity, BlackRock en Invesco, die eerder dit jaar al een aanvraag hebben ingediend voor deze ETF’s. Het is nog wel even wachten, want er wordt verwacht dat de beslissing pas over een aantal maanden wordt gemaakt.

Dit project hoopt aanzienlijke voordelen te kunnen bieden aan investeerders via zijn deflatoire token, BTC ETF. Het project heeft vijf mijlpalen vastgesteld, waaronder de goedkeuring van de Bitcoin ETF’s, de groei van de eerste verhandelbare ETF en de stijging van de Bitcoin koers. Per mijlpaal die wordt behaald worden investeerders beloond.

Als de goedkeuring voor een spot Bitcoin ETF er daadwerkelijk komt, zou dit zomaar eens de beste crypto investering van het jaar kunnen worden. Er zijn analisten die zelfs geloven dat de Bitcoin koers naar 1 miljoen dollar stijgt na de crypto spot ETF goedkeuring. Het is dus een goede optie om in je achterhoofd te houden.

Een koersstijging klinkt ook helemaal niet verkeerd na de afgelopen weken. Bitcoin heeft nogal wat te verduren gehad en het zou fijn zijn als er weer iets van rust gecreëerd kan worden. Hoe lang dit precies gaat duren, is nog maar de vraag. 

Mocht je de Bitcoin ETF Token nog willen kopen voordat deze op de cryptocurrency exchanges wordt genoteerd, is dit hét moment om actie te ondernemen en nog gebruik te maken van de laatste fase van de presale.

Crypto investeringen

Solana (SOL)

Vervolgens blijft Solana een sterke aanbeveling in de crypto wereld voor de kerstperiode. Dit project heeft in een hele korte tijd al een grote groei meegemaakt. Het verviervoudigde namelijk erg snel. Dit is niet zomaar iets om snel te vergeten. 

En het wordt alleen maar beter, want het lijkt erop dat er nog geen einde komt aan de stijging van deze munt. Dit komt vooral door de belofte van een ongeëvenaarde schaalbaarheid voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) protocollen en gedecentraliseerde applicaties (dApps).

Mocht je nog niet weten wat Solana precies inhoudt. Het is een cryptocurrency die is verbonden met het Solana blockchain-platform. Het heeft verschillende functies binnen het ecosysteem en hierbij kun je onder andere denken aan transactiekosten en governance.

Mensen gebruiken SOL om kosten te betalen wanneer ze iets doen op het netwerk, zoals geld overmaken of gebruikmaken van verschillende apps. Dus, als je bijvoorbeeld een gedecentraliseerde app wilt gebruiken, heb je SOL nodig in je digitale portemonnee om de kosten van je acties te dekken. Het is kort samengevat dus een soort digitaal geld dat je nodig hebt om dingen te doen op het Solana-netwerk. Het is zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.

Ripple (XRP)

Over het algemeen wordt Ripple vaak onderschat en daardoor ook ondergewaardeerd.

Het project staat qua marktkapitalisatie wel op de 5de plaats, maar handelt al meer dan zes jaar onder zijn hoogste koers ooit. Dat is best indrukwekkend.

Ripple is ook nog eens vrij uniek, want in tegenstelling tot sommige andere cryptocurrencies richt Ripple zich enkel op het bieden van oplossingen voor grensoverschrijdende betalingen en het makkelijker maken van de overdracht van waarde tussen de verschillende fiat valuta’s die er zijn. 

Het project is al enige tijd geplaagd door de rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Echter, na enkele overwinningen in de rechtbank, lijkt Ripple nu in een gunstigere positie te verkeren en dat werd tijd ook. Met de aanstaande uitspraak in het vizier, verwachten experts dat XRP aanzienlijk in waarde kan toenemen, wat het potentieel voor een koersherstel aantoont.

 Beste crypto investeringen van 2023

Dit maakt het vervolgens weer interessant voor investeerders. Al helemaal, omdat het niet een cryptocurrency is waar er veel in de nek gehijgd wordt door de mensen. Het kan dus een interessante nieuwe zet zijn.

Ben jij nu helemaal overgehaald om ook te beginnen aan de wereld van crypto? Perfect! Bij Bitvavo kun je hier zeker voor terecht. Wacht dus niet langer en begin met je eerste investeringen. Het is zeker een mooie kans om het jaar mee te eindigen.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie