Steeds meer bekende gezichten duiken in de wereld van crypto 

Het is eigenlijk niet meer heel verrassend, maar toch wel interessant om naar te kijken. De crypto community blijft maar groeien en zo zijn en ook genoeg bekende Nederlanders die hier onderdeel van willen worden. Na vijftien jaar de rechterhand van investeerder Marcel Boekhoorn te zijn geweest, begint onder andere Corné Melissen nu voor zichzelf. Eerst stortte hij zich op de geestverruimende plantjes, nu op de crypto. 

Bn'ers en crypto

Meer over Corné

Hij had nog nooit een joint gerookt toen hij zich op de ‘cannabizniz’ stortte, net zoals hij nauwelijks iets van crypto wist toen hij die wereld betrad. Corné Melissen was jarenlang de dealmaker van Ramphastos, de investeringsmaatschappij van Marcel Boekhoorn, toen hij in 2021 voor zichzelf begon. Met Kenzoll Capital zat hij aanvankelijk vooral in de energie- en grondstoffenwinning, maar stapte hij al in de legale wietteelt en zoals je nu dus al kan raden in de crypto handel.

“Ik kreeg een tip over een jonge gozer, een Italiaan, die helemaal in zijn eentje een algoritme had geschreven voor de handel in cryptovaluta. Dat algoritme bestond uit tienduizenden programmeerregels, nou, toen was ik al onder de indruk!” De Italiaan, Alessandro Pellegrino, handelde via het algoritme met de wallets die aan hem werden toevertrouwd, legt Melissen uit. ‘Als een asset manager. 

Maar in plaats van zelf te handelen, deed hij dit via een computertruc. “Ik ken een aantal gasten voor wie hij dat deed en die maakten giga-rendementen. Dat vond ik dus wel interessant.”

Wat Melissen zo interessant vindt aan market making in de crypto wereld, is dat het nog ‘onontgonnen terrein’ is. “Market making in aandelen of valuta is een perfecte markt geworden. Dan is het veel moeilijker om gebruik te maken van de marktimperfecties. Bij crypto kan dat nog wel. Dat is een volatiele – én in toenemende mate populaire – markt.”

Meerdere bn’ers zijn fan

Een groot fan van het investeren in crypto, is rapper Boef. Hij staat er namelijk bekend om met veel enthousiasme verschillende soorten munten te promoten. De grootste promotie? Dat is de Gulden. Daarnaast deelt hij op platforms zoals Instagram maar al te graag zijn rijkdom. Vergis je hier echter niet in. Rapper Boef heeft natuurlijk ook op andere manieren zijn rijkdom en succes te danken en verdient zijn vermogen dus ook op diverse manieren bij elkaar.

Bokser Rico Verhoeven heeft natuurlijk al een behoorlijk vermogen bij elkaar verdiend door de sport. Maar ook in de wereld van crypto is hij zeer actief. Eén van zijn grootste investeringen, is het kopen van de Florin. Heb je hier niet zo vaak over gehoord? Dat is niet zo gek, want de Florin is in slechts een enkele crypto markt te koop. Dit betekent dat je hier een behoorlijk risico mee neemt. Heb je niet een gigantisch budget te besteden zoals Rico Verhoeven, dan is het handiger om te investeren in crypto die in meerdere markten te verkrijgen zijn.

Je kent Ruud Feltkamp vast en zeker wel door zijn acteercarrière in Nederland. Maar wist je dat hij ook zeer actief is in de wereld van crypto? Hij heeft namelijk ook zijn eigen bedrijf in de wereld van crypto opgericht, dat gaat onder de naam Cryptohopper. Dit bedrijf is een tradingplatform.

Als belegger kun je op een geautomatiseerde manier gaan investeren in cryptomunten. Je kunt daarbij denken aan munten zoals Cardano, Ripple en Bitcoin. De acteur heeft aangegeven dat dit bedrijf voort is gekomen uit zijn eigen verslaving voor de digitale valuta. Het bedrijf heeft hij samen met een broer opgericht.

fake nieuws

Crypto fake nieuws

Twee dagen geleden is er nog een artikel naar buiten gekomen van Crypto Insiders waarin ze vertellen over een gelekt gesprek van Mark Rutte. De internationale pers zou namelijk onthuld hebben dat Mark Rutte een actieve rol heeft gespeeld in de opkomst van Bitcoin.

In een exclusief interview met de internationale pers zijn er volgens Crypto Insiders details gelekt over zijn geheime gesprekken met de enige echte oprichter van Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Het is goed om meteen te weten dat dit een 1 april grap was. Als je leest tot het einde staat er: “Terwijl Nederland zich voorbereidt op de mogelijkheid van een Bitcoin-gedreven toekomst voor belastinginning, herinneren we men eraan dat vandaag 1 april is, een dag waarop zelfs de meest serieuze aankondigingen met een korreltje zout moeten worden genomen!”

Of de interesse er bij Mark Rutte is, zullen we voorlopig dus nog niet weten, maar het was in ieder geval wel een goede poging. 

Wil je naast alle bekende nederlands ook onderdeel worden van crypto platformen, kun je goed beginnen bij Bitvavo. Neem daarom snel een kijkje! 

🔒 Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie