Meme-project FLOKI heeft grote plannen 

Floki (FLOKI) is een van de best presterende crypto’s van de afgelopen weken. Floki maakte aan het begin van de maand al een indrukwekkende stijging door en dit was er een van meer dan 300%. Dit was ook nog in slechts een week. Ontwikkelaars van Floki zijn nu van plan het platform naar een nieuwe hoogte te tillen door gereguleerde digitale bankrekeningen aan te bieden die kunnen worden gefinancierd met FLOKI tokens. 

Floki bankrekening

Het project van FLOKI

Floki-ontwikkelaars werken aan het aanbieden van gereguleerde digitale bankrekeningen die kunnen worden gefinancierd met FLOKI-tokens. Het project omvat ook plannen voor betaalkaarten en staking diensten, waarbij rekeningen worden gefaciliteerd via een partner met een vergunning in Canada, Spanje, Dominica, Australië en de VAE. 

Ze zijn op dit moment van plan gebruikers een gereguleerde digitale bankrekening aan te bieden die ze kunnen financieren met (FLOKI)-tokens en waarmee transacties kunnen worden uitgevoerd in dollars, euro’s en ponden, vertelde de hoofdontwikkelaar aan CoinDesk. De ontwikkeling maakt deel uit van een breder plan om betaalkaarten en stakingdiensten uit te brengen, waardoor de op honden gebaseerde meme-munt een serieus project wordt dat gebruikers op crypto gebaseerde financiële applicatie biedt.

“We zullen Floki-aangedreven bankrekeningen introduceren in samenwerking met een fintech bedrijf,” schreef de hoofdontwikkelaar in een bericht op Telegram. “Deze rekeningen zullen worden gefaciliteerd via een belangrijke partner met een vergunning in vier belangrijke jurisdicties: Canada, Spanje, Dominica, Australië en de VAE.”

Gebruikers zullen in staat zijn om digitale bankrekeningen aan te maken en betaalkaarten te genereren die aan deze rekeningen zijn gekoppeld. Betalingen via het SWIFT internationale banknetwerk en SEPA IBAN’s zullen worden ondersteund, waardoor gebruikers wereldwijd geld kunnen overmaken en transacties kunnen uitvoeren.

De betaalkaart zal worden aangeboden op zowel het VISA- als het Mastercard-betalingsnetwerk. De kaarten zullen worden uitgegeven in samenwerking met een in Zwitserland gevestigd bedrijf dat gereguleerd wordt onder de Zwitserse Financiële Markten Autoriteit (FINMA), de belangrijkste toezichthouder van het land. Als je kijkt naar de gegevens zijn de FLOKI-tokens een aantal dagen geleden met 6,7% gedaald, sneller dan de bredere marktdaling. De CoinDesk 20 Index is met 3,5% gedaald.

Concurrentie 

Onlangs werd er ook een ander voorstel vanuit het Floki team goedgekeurd door de gemeenschap met bijna 90% van de stemmen. Het heeft ervoor gezorgd dat 190 miljard FLOKI is vernietigd. In totaal komt dit uit op een waarde van ongeveer 24 miljoen dollar.

De tokens werden verwijderd uit de circulatie door ze naar een onbereikbaar adres te sturen, waardoor ze permanent uit het aanbod werden verwijderd. Dit initiatief heeft niet alleen de waarde van de overgebleven tokens verhoogd, maar heeft ook het vertrouwen van investeerders in het project versterkt. Dit betekent dat FLOKI als concurrent wordt gezien. 

Dogecoin (DOGE) is nu nog altijd de nummer 1 meme coin. De sterke concurrent van Floki heeft pas geleden nog een opvallende stijging van bijna 30% ervaren, mede dankzij de crypto exchange Coinbase. Coinbase heeft plannen onthuld om futures handel voor Dogecoin, Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH) te introduceren, een beweging die de interesse in DOGE echt enorm heeft verhoogd. 

De aankondiging beschrijft hoe Coinbase Derivatives Dogecoin futures kan aanbieden via een ‘self-certification’ proces, waardoor ze zonder directe goedkeuring kunnen opereren binnen de regelgeving. Het is dus afwachten om te zien of FLOKI hier tegenop kan. 

rekening online

Game om in de gaten te houden 

Er is ook goed nieuws voor Floki investeerders die naast hun liefde voor honden, ook van een potje gamen houden. Floki Inu lanceert binnenkort hun eigen metaverse game Valhalla. In deze game kun je heel snel spelen om FLOKI tokens te verdienen, dit wordt PlayToEarn genoemd. De game draait op een eigen netwerk en bevat unieke NFT’s en een open wereld om te verkennen. 


Als speler ben je zojuist volwassen geworden. Het Viking-leven begint. Je begint je reis op Floki Island. Het eiland is de thuisbasis van alle beginnende spelers, een paar NPC’s en belangrijke gebouwen. Bovendien heeft het eiland verschillende natuurgebieden waar spelers bepaalde wezens kunnen tegenkomen en gebieden waar spelers gebruik kunnen maken van het tuinsysteem. Deze informatie en nog veel meer, kun je online vinden als je op zoek gaat naar de game. 

Andere interessante ontwikkelingen waar je mogelijk meer over zou willen weten: Floki bouwt aan een trading bot. Ze willen namelijk een eigen domeinnamen vergelijkbaar met Ethereum Name Service, staking en daarnaast een eigen opleidingscentrum.

Ben je niet zo van de games, maar wil je wel deel worden van de crypto community? Neem dan een kijkje bij Bitvavo en ontdek wat dit platform je allemaal kan bieden. 

🔒 Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie