Gratis crypto? Nederlands project deelt uit

Het Nederlandse crypto-platform Knaken staat bekend om hun samenwerkingen met nieuwe cryptocurrencies van eigen bodem, en dit keer mag je het nieuwe Nederlandse project Planq aan deze lijst toevoegen. Planq heeft de potentie om de manier waarop crypto wereldwijd gebruikt wordt volledig op de schop te nemen. Om dit te vieren krijgen nieuwe gebruikers bij Knaken maar liefst 100 $PLQ cadeau bij het maken van een nieuw account. Met over gratis crypto lees je hier.

Nieuwe weg

De listing van Planq op Knaken vertegenwoordigt een significante stap in de Nederlandse crypto-scene. Planq is nu beschikbaar voor Knaken-gebruikers. Deze samenwerking onderstreept Knaken’s toewijding aan het ondersteunen van Nederlandse crypto-projecten en biedt een kans voor gebruikers om vroeg deel te nemen aan een nieuw project dat veel blooft. Het Planq netwerk heeft namelijk een uiterst unieke benadering van crypto.

Het focust zich, als een van de eersten in de hele crypto industrie, op mobiele bruikbaarheid. Dat is belangrijk, want hoewel een groot deel van de wereldbevolking geen toegang heeft tot een laptop- of desktopcomputer, heeft 80% wel degelijk toegang tot een mobiele telefoon.

Dat betekent dat er een heleboel mensen zijn die de wereld van crypto binnengehaald kunnen worden door Planq. Iets wat voorheen voor deze groep mensen onmogelijk was; revolutionair dus. Daarnaast is het project gloednieuw, dus is er mogelijk enorm veel ruimte voor groei.

Knaken had vorige week al groot nieuws. Knaken’s innovatieve betaalsysteem, Knaken Settle, werd toen namelijk gelanceerd. Samen ontwikkeld met de bekende betalingsprovider Buckaroo, transformeert Knaken Settle de manier waarop consumenten crypto kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Settle stelt gebruikers namelijk in staat om met een scala aan cryptovaluta te betalen bij online winkels, zonder de noodzaak van een crypto wallet.

Deze ontwikkeling verkleint de kloof tussen de cryptomarkt en traditionele betalingen, en maakt het voor een breder publiek mogelijk om crypto te gebruiken in alledaagse transacties. Met de ondersteuning van meer dan 150 crypto, waaronder binnenkort Planq, zet Knaken Settle een nieuwe standaard voor gemak en toegankelijkheid in crypto betalingen.

Gratis crypto van Nederlands project

Stijging in waarde

Met deze samenwerkingen zet Knaken Nederland op de kaart als voorloper in de adoptie en innovatie van blockchaintechnologie en crypto-betalingen.Op andere gebieden loopt het ook zeer goed in de crypto markt. Het is natuurlijk constant in beweging, en recentelijk heeft het nieuwe cryptoproject Sui (SUI) de aandacht getrokken met zijn indrukwekkende prestaties. De prijs van de SUI  heeft een nieuwe hoogtes bereikt, terwijl de totale waarde die is vastgezet op het netwerk (TVL), op Sui plotseling enorm is gegroeid. Zo hard is het gegroeid dat het zelfs groter is dan de TVL van een aantal van de grootste namen in de industrie.

Sui’s marktkapitalisatie heeft volgens de statistieken al ongeveer 1.5 miljard dollar bereikt, een stijging van meer dan 80% in de afgelopen maand. Deze indrukwekkende cijfers laten zien dat Sui een belangrijke speler wordt in het landschap van decentralized finance (DeFi) en mogelijk de dynamiek van de markt kan gaan beïnvloeden.

Met zijn recente prestaties en groeiende ecosysteem is Sui een project om in de gaten te houden. De toekomst van DeFi wordt steeds diverser, en platforms zoals Sui bewijzen dat innovatie en samenwerking de sleutel zijn tot succes in deze snel evoluerende wereld.

Meerdere manieren van gratis crypto

Wellicht ben je nu wel geïnteresseerd geraakt in wat voor opties er nog meer allemaal zijn. Het is ook helemaal niet gek, want er zijn wel degelijk manieren om aan meer gratis crypto te komen.

Presales zijn “evenementen” waarbij nieuwe cryptocurrency’s of tokens worden aangeboden aan vroege investeerders voordat ze openbaar worden verhandeld op de cryptomarkten. Tijdens een presale kopen investeerders de tokens vaak tegen een lagere prijs dan de verwachte marktwaarde bij de officiële lancering. Het idee is dat deze tokens in waarde zullen stijgen zodra ze voor het grote publiek beschikbaar worden, waardoor vroege investeerders een potentieel hoog rendement op hun investering kunnen behalen.

Nederlands project deelt gratis crypto uit

Airdrops zijn ook een manier van gratis crypto verdienen en wordt gebruikt door crypto projecten in de presale om hun nieuwe cryptomunten te promoten. Bij een airdrop worden gratis tokens of munten rechtstreeks naar de digitale wallets van gebruikers gestuurd. Deze tokens worden vaak gratis weggegeven als onderdeel van de promotie van een nieuw project, of als beloning voor bestaande gebruikers van een platform. Het idee is om hype te creëren en de sales van de nieuwe munt te stimuleren.

Wil je eerst beginnen met ouderwets handelen in crypto? Dan kun je bij Bitvavo meteen vinden wat je zoekt. Hier kan het namelijk in complete veiligheid en zo kun je zien of het echt iets voor je is.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Plaats een reactie