IMF Bitcoin waarschuwing: Bitcoin is geen vervanging voor een nationale munt

Bitcoin is de toekomst van de financiële wereld. Het kan de mensheid bevrijden van de traditionele en logge financiële instellingen zoals de Wereldbank en het Interne Monetaire Fonds (IMF). Bovendien is de blockchain-technologie, die de basis vormt van cryptocurrency, een gedecentraliseerd systeem. Op deze manier is het tegengesteld aan de huidige gecentraliseerde financiële systemen. Daarom zie je om de dag een IMF Bitcoin waarschuwing. Laten we eens diepgaand begrijpen waarom het IMF Bitcoin haat en het niet als nationale munt wil. Wat is de werkelijke reden dat de IMF Bitcoin waarschuwingen blijft rondstrooien?

Waarom zijn we om de dag getuige van IMF Bitcoin waarschuwingen?

IMF staat voor Internationaal Monetair Fonds en is opgericht in 1944 voor financiële hulp aan de hele wereld. Op dit moment zijn 190 landen lid van het IMF en daarom heeft het IMF aanzienlijke zeggenschap in de financiële zaken van de hele wereld. Bovendien werkt het IMF nauw samen met de Wereldbank en andere financiële instellingen in de wereld. Daarom is de evaluatie van het IMF van groot belang!

Het IMF is bang voor Bitcoin! Inderdaad, dat is eigenlijk nog zacht uitgedrukt. Laten we daarom eens goed begrijpen waarom het IMF blijft waarschuwen voor cryptocurrencies en in het bijzonder waarom het telkens Bitcoin waarschuwingen geeft?

Ten eerste zijn cryptocurrencies het product van decentralisatie. Ondertussen heeft het IMF gewerkt met gecentraliseerde valuta’s die worden beheerd door banken. Dat is echter niet het geval bij Bitcoin. Daarom is het IMF van mening dat het te riskant is omdat het IMF het niet kan controleren met de hulp van banken van verschillende natie landen.  

Behalve gebrek aan controle is Bitcoin volgens het IMF ook geen vervanging voor nationale valuta, hierover geeft het vaak een Bitcoin waarschuwing. Dit omdat landen de Bitcoin niet kunnen controleren. Dat klinkt inderdaad waar, maar de echte vraag is waarom naties de munteenheid moeten controleren? Waarom kunnen we geen wereldwijde munt hebben? Zal een wereldwijde munt zoals cryptocurrency in staat zijn om gelijke kansen te bieden aan alle naties?

Op dit moment zijn we getuige van een wereld van uitbuiting. Je ziet dat de landen met een sterke munt meer koopkracht hebben in vergelijking met landen met een lage muntwaarde. Deze brandende kwesties roepen een grote vraag op! En vraagt ook om een structurele verdeling. Ergens lijkt het erop dat de IMF dit tegenhoudt door Bitcoin waarschuwingen te blijven geven. 

Bitcoin waarschuwing

Hebben we wel een nationale munt nodig? Zo niet, wat is dan een beter alternatief dan Bitcoin?

Nationale munteenheden zullen een souvenir van het verleden zijn! Inderdaad, dat is een enorme uitspraak! Maar het is niet zomaar een uitspraak, het is eerder een voorspelling gebaseerd op goed doordachte argumenten.

Wij hadden nationale munteenheden nodig toen de mensen verdeeld waren in naties en zij heel weinig communiceerden en deelnamen aan de wereld in zijn geheel. Dat is nu niet meer het geval! De wereld is een werelddorp geworden en de mensen van een deel van de aarde zijn diep verbonden met de mensen van andere delen van de wereld.

Daarom zal deze verandering in de wereld leiden tot de ondergang van de nationale munteenheden. Het is onvermijdelijk dat dit gebeurt! Vroeg of laat zal het gebeuren en wanneer het zal gebeuren, hebben we dan een ander alternatief dan cryptocurrencies? Nee, dat hebben we niet! Daarom is het enige beste alternatief cryptocurrencies zoals Bitcoin. Dus zelfs als het IMF Bitcoin haat en zegt dat het de nationale valuta’s niet kan vervangen, zal Bitcoin de nationale valuta’s vervangen en elimineren! 

Ongeacht of het IMF Bitcoin waarschuwingen geeft, we zien dat Bitcoin steeds meer draagvlak krijgt van banken, bedrijven en zelfs van landen. De Bitcoin adoptie als wettig betaalmiddel is hier een recent en goed voorbeeld van. Nu dat ook steeds meer supermarkten, zoals Walmart, Bitcoin bij zijn doorsnee klanten brengt, zien we ook dat de koningsmunt steeds maar mainstream wordt. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VvP_YZwKjIQ

Plaats een reactie