Quarterback Mac Jones geeft Bitcoins aan Patriots team

Mac Jones is een relatief nieuwe speler binnen het bekende Patriots team. Hij is de nieuwe sensatie van het team en zal de Patriots moeten helpen om hun decennialange dynastie in de NFL te verlengen. Mac Jones geeft Bitcoins als cadeau aan zijn teamgenoten.

Bitcoin schenken

Mac Jones is dus de nieuwe hoop voor de 9-5 New England Patriots. Hij zal eraan bij kunnen dragen dat het team in de National Football League (NFL) blijft voortbestaan. Om zijn teamgenoten te bedanken heeft hij ervoor gekozen om hen Bitcoins te geven. Dit heeft hij in samenwerking gedaan met het bekende Bitcoin Magazine.

Mac Jones geeft Bitcoins als cadeau aan zijn team. Volgens de quarterback zelf is dit een bewuste keuze geweest. De speler van de 9-5 New England Patriots geeft aan al enige tijd de digitale valuta en zijn prestaties te bekijken en onderzoeken. Doordat de ontwikkelingen van de Bitcoin afgelopen jaar erg positief zijn geweest, en deze naar verwachting volgend jaar nog positief zullen zijn, wist Mac Jones dat deze periode het geschikte moment was om cryptomunten cadeau te doen aan zijn teamleden.

De quarterback van de Patriots heeft hulp gevraagd aan David Bailey om het geschenk te realiseren. David Bailey is collega-alumni van Mac Jones en daarnaast ook nog eens de CEO van Bitcoin Magazine. Mac Jones geeft Bitcoins en een Bitcoin Magazine print-abonnement cadeau aan zijn teamgenoten. Hij heeft hier samen met David Bailey over nagedacht.

Het print-abonnement biedt een financiële educatiebron voor teamgenoten van Mac Jones die minder kennis hebben van de Bitcoin of de cryptomarkt. Het laatste element van het geschenk van Mac Jones bestaat uit toegangspassen voor de Bitcoin 2022 conferentie. Er gaan momenteel geruchten rond dat deze conferentie het grootste Bitcoin evenement in de geschiedenis zal zijn.

Ook David Bailey heeft gereageerd op het geschenk van Mac Jones. Toen hij hoorde dat de quarterback van de Patriots geïnteresseerd was in het schenken van de Bitcoin greep hij de kans aan om deze plannen te ondersteunen. De samenwerking kwam tot stand.

David Bailey zag de schenking van Mac Jones niet alleen als een gift aan het team, maar ook een verdere adoptie van de cryptocurrency op het gebied van sport. De gift van Mac Jones laat namelijk aan de wereld zien dat er optimistische, vooruitstrevende en dappere mensen zijn zoals de quarterback, die geloven in de toekomst van de Bitcoin.

Mac Jones geeft Bitcoins

Mac Jones geeft Bitcoins als eerste NFL quarterback

Mac Jones is de eerste NFL quarterback die Bitcoins aan zijn teamgenoten schenkt. Maar vanwaar deze gift? Onder grote spelers in Amerika is het inmiddels een traditie geworden dat zij rond de feestdagen een geschenk geven aan de rest van hun team.

Meestal geven quarterbacks de grootste giften. Dit komt waarschijnlijk doordat de rest van de teamgenoten hun positie beschermt en de aanvallers van het andere team tegenouden. Alleen door een goede muur van bescherming kan het een quarterback lukken om te scoren voor het team.

Geven alle quarterbacks Bitcoins aan hun team? Mac Jones geeft Bitcoins aan zijn team en is hiermee de eerste NFL quarterback die digitale cryptocurrencies uitdeelt. Desalniettemin zijn er ook andere grote en unieke geschenken voorbijgekomen in de afgelopen seizoenen. Zo gaven in 2020 diverse NFL quarterbacks geschenken aan hun team die uiteenliepen van Pacman-arcadegames tot aangepaste schilderijen.

De quarterback van de Patriots heeft zijn Bitcoins gekocht via Swan Private, dat onderdeel uit maakt van de bekende Bitcoin exchange genaamd Swan. Mac Jones geeft Bitcoins aan zijn teamgenoten en laat daarmee zien dat hij een vooruitziende blik heeft. Hij wil graag de financiën van zijn teamgenoten op de lange termijn beschermen.

In een videoconferentie liet Ted Karras weten dat hij trots is op het geschenk van Mac Jones. Hij prijst de nieuwe speler van de Patriots en geeft aan zich gewaardeerd te voelen door het geschenk. Ted Karras liet daarnaast ook weten dat hij dankbaar is om deel uit te mogen maken van de 9-5 New England Patriots als teamgenoot van Mac Jones.

Mac Jones geeft Bitcoins aan 12 leden van het team. Onder deze 12 spelers vallen onder andere David Andrews, Trent Brown, Yasir Durant, James Ferentz, Ted Karras en Alex Redmond.

https://www.youtube.com/watch?v=h1v9rcGmvLw

Plaats een reactie