De NerdMiner T Display S3

In de wereld van Bitcoin-mining zijn er twee hoofdtypen miners: solo-miners en pool-miners. Solo-miners werken alleen, terwijl pool-miners hun hashrate bundelen om de kans op het vinden van een blok te vergroten.

De NerdMiner T Display S3 is een open-source project, die speciaal is ontworpen voor solo-miners.
Het is een klein, compact apparaat dat gemakkelijk kan worden aangesloten op een USB-C-poort en koppel je vervolgens aan je Bitcoin Wallet adres. De NerdMiner T Display S3 gebruikt een loterijachtig systeem om Bitcoin te minen, waardoor het een unieke en spannende manier is om aan de slag te gaan met Bitcoin-mining. In theorie kun je dus een volledig blok minen, dus op het moment van schrijven is dat 6,25 Bitcoin x actuele koers. De kans dat je een volledig blok mined is klein, maar stel je voor dat je de gelukkige zou zijn.

Ben je enthousiast geworden? Koop de Nerdminer dan hier.
Je kunt voor de optie kiezen dat hij volledig is geïnstalleerd voor je, maar je kunt het ook volledig zelf installeren als je dit interessant vindt.

Heb je er eentje gekocht en wil je het volledig zelf gaan installeren, klik dan hier voor een uitgebreid stappenplan voor de set-up van je Nerdminer.

Hoe werkt de NerdMiner T Display S3?

De NerdMiner T Display S3 gebruikt een loterijachtig systeem om Bitcoin te minen. Elke 10 minuten wordt een nieuw blok gegenereerd. De NerdMiner T Display S3 neemt deel aan een loterij om het blok te vinden. Als de NerdMiner T Display S3 het blok vindt, ontvangt hij de volledige blokbeloning.

Nerdminer kopen

De kans om een blok te vinden met de NerdMiner T Display S3 is klein, maar niet onmogelijk. De NerdMiner T Display S3 heeft een hashrate van meer dan 77 Kh/s, wat betekent dat hij ongeveer 77.000 bewerkingen per seconde kan uitvoeren. Hoe hoger de hashrate, hoe groter de kans om een blok te vinden.

Voordelen van de Nerd Miner T Display S3

De NerdMiner T Display S3 biedt een aantal voordelen voor solo-miners. Ten eerste is het een zeer betaalbaar apparaat. De Nerd Miner T Display S3 kost ongeveer € 60,-. Ten tweede is het een zeer energiezuinige miner. De Nerd Miner T Display S3 verbruikt slechts ongeveer 1 Watt per uur, wat betekent dat hij ongeveer € 2,- per jaar aan elektriciteitskosten kost.

Een ander voordeel van de Nerd Miner T Display S3 is dat het een zeer eenvoudig apparaat is om te gebruiken. Het is plug-and-play, dus je hoeft geen technische kennis te hebben om ermee te beginnen. Je hoeft alleen de NerdMiner T Display S3 aan te sluiten op een USB-C-poort en je Bitcoin-walletadres in te voeren.

Nadelen van de Nerd Miner T Display S3

De Nerd Miner T Display S3 heeft ook enkele nadelen. Ten eerste heeft hij een relatief lage hashrate. Dit betekent dat de kans om een blok te vinden met de NerdMiner T Display S3 klein is. Ten tweede is de Nerd Miner T Display S3 niet zo efficiënt als grotere miners. Grotere miners kunnen meer bewerkingen per seconde uitvoeren, waardoor de kans op het vinden van een blok groter is.

Nerd miner info page

Conclusie

De Nerd Miner T Display S3 is een interessante nieuwe manier om Bitcoin te minen. Het is een betaalbaar, energiezuinig en eenvoudig apparaat dat geschikt is voor zowel beginnende als ervaren miners. Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om Bitcoin te minen, is de Nerd Miner T Display S3 het overwegen waard.

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf ook starten met je mining avontuur?
Koop de Nerdminer hier.

Als partner van bitcoinstart.nl krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling met de coupon code: STICKWITHIT

Plaats een reactie