Eric Adams gaat New York City het centrum voor de Bitcoin maken

Eric Adams staat bekend als het voormalig hoofd van de politie van New York City, Amerika. Onlangs waren er verkiezingen in de stad. Tijdens de zogenaamde aardverschuivingsverkiezingen kan er een nieuwe burgemeester worden gekozen. Een aardverschuivingsverkiezing is een verkiezing waarbij één van de kandidaten overduidelijk gewonnen heeft. In dit geval Eric Adams dus. Tijdens zijn campagne heeft hij een belofte gedaan. Volgens deze belofte maakt hij New York City het centrum voor de Bitcoin. Maar gaat dit nu ook echt gebeuren?

Een grote overwinning

Eric Adams is dus de nieuwe burgermeester van New York City, Amerika. In deze dichtbevolkte stad heeft hij overduidelijk de verkiezingen gewonnen. Voorafgaand aan de verkiezingen had Eric Adams natuurlijk een campagne. In deze campagne heeft hij een aantal beloftes uitgesproken. Ten eerste zal hij nieuw beleid maken dat ervoor zorgt dat alle mensen in de grote stad in hun behoeften voorzien kunnen worden. Ook gaat hij New York City het centrum voor de Bitcoin maken.

Op 2 november is er een overwinningsfeest geweest. Tijdens dit feest vierde Eric Adams zijn overwinning van de verkiezingen. Zijn aanhangers waren natuurlijk volop aanwezig op de feestlocatie in Brooklyn. Eric Adams sprak hem toe met de woorden: ‘’vanavond heeft New York een van jullie gekozen – een van ons. Ik ben jij. Ik ben jullie.’’ Daarnaast liet Eric Adams ook weten dat hij hard heeft gewerkt om de overwinning te behalen. Ook sprak de nieuwe burgemeester over al het harde werk dat hij heeft verzet om zijn overwinning waar te maken.

Op het moment dat de uitslagen van de verkiezing bekend werden was het al snel duidelijk dat Eric Adams een winnaar was. Zijn grootste concurrent tijdens de verkiezingen was Curtis Sliwa. Echter, na de eerste resultaten bleek al, zoals vermeld door the Associated Press, dat Eric Adams de winnaar was van de verkiezingen.

New York City het centrum voor de Bitcoin?

Wordt New York City het centrum voor de Bitcoin?

Tijdens de campagne van Eric Adams werd het duidelijk dat de verkiezingskandidaat fan is van technologieën. Dit implementeerde hij in de beloftes die hij deed aan het volk. Zo liet hij weten dat technologie een hogere prioriteit ging worden en dat New York City het centrum voor de Bitcoin werd.

Met zijn nieuwe beleid streeft hij ernaar om te zorgen dat New York City een aantrekkelijke stad wordt voor bedrijven die investeren in technologie en die nieuwe technologieën kunnen ontwikkelen. Onder deze geavanceerde technische bedrijven vallen ook bedrijven die werkzaam zijn binnen of hun focus hebben liggen op de cryptomarkt.

De woorden van Eric Adams waren: ‘’ik ga je beloven dat je over een jaar een andere stad gaat zien. We gaan bedrijven hierheen halen. We worden het centrum van life science, het centrum van cybersecurity, het centrum van zelfrijdende auto’s en drones, het centrum van Bitcoins, het centrum van alle technologie.’’

Eric Adams wil New York City het centrum voor de Bitcoin maken. Echter, hiervoor zullen ze wellicht wat bedrijven moeten halen uit Miami. Miami is namelijk een stad die tegenwoordig bruist van de technische en crypto bedrijven. Dit komt omdat de burgemeester van Miami, genaamd Francis Suarez, ook prioriteit geeft aan technische ontwikkeling. Daarnaast is Francis Suarez ook voorstander van de cryptomarkt. 

Eric Adams noemde tijdens de campagne dat Miami wellicht nu een voorsprong heeft, maar dat New York City zijn achterstand gaat inhalen als hij verkozen wordt tot nieuwe burgermeester. Net als Eric Adams heeft ook Francis Suarez de aardverschuivingsverkiezingen in zijn stad gewonnen. Eric Adams zal hard moeten werken om Francis Suarez in te halen en New York City het centrum voor de Bitcoin te maken.

De vraag is nu of Eric Adams zijn belofte ook kan waarmaken. Wordt New York City het centrum voor de Bitcoin? De tijd zal het ons leren. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AnvWpvZDmlQ

Plaats een reactie