Hoe het inkomen van een 36-jarige van $10 naar $100.000 ging door NFT verkoop

Het leven van de 36-jarige Brittany Pierre is drastisch veranderd door een NFT verkoop. Ze had 9 maanden geleden slechts $10 op de bankrekening, maar door de NFT verkoop heeft ze nu een inkomen van meer dan $100.000. Aanvankelijk had Pierre te maken met een paar toetredingsdrempels. De meeste van de top NFT platforms eisten namelijk dat makers zich aanmeldden of uitgenodigd werden om hun werk te plaatsen. Maar gelukkig kreeg ze hulp van anderen. 

Hoe de ommekeer begon

Vóór deze NFT ommekeer had Pierre, die nu in Chicago woont, vroeger moeite om zelfs maar de huur van haar appartement in Chicago te betalen of zich dagelijkse boodschappen te veroorloven, zo vertelde ze aan CNBC.

Van het leven van loonstrookje tot loonstrookje tot 2021, tot het verdienen van duizenden dollars door NFT’s, is het leven van de 36-jarige Brittany Pierre de afgelopen negen maanden volledig omgeslagen. Ze heeft naar verluidt meer dan $109.000 verdiend door NFT’s van haar fotografie te verkopen, en ook door andere NFT’s die ze kocht met winst te flippen.

In maart 2021 maakte de 36-jarige Pierre kennis met NFT’s. Haar vriendin, die net een NFT van haar werk voor meer dan $17.600 had verkocht, was een inspiratie voor Pierre. Ze stelde zich tot doel te proberen hetzelfde resultaat te bereiken.

Ze deed vervolgens grondig onderzoek op YouTube en Google over hoe het NFT concept werkt. Een maand later begon Pierre met de verkoop van haar eerste NFT’s en al gauw verkocht ze de NFT’s voor ongeveer een paar honderd dollar per stuk. Dit was veel meer dan wat haar fysieke kunst haar opleverde.

Maar het proces was niet zo gemakkelijk als het klinkt. Aanvankelijk had Pierre te maken met een paar toegangsbarrières. De meeste van de top platforms vereisen namelijk dat makers zich aanmelden of uitgenodigd worden om hun kunstwerken te plaatsen. Als dat gedaan is, moeten makers gasgeld betalen om hun NFT’s te laten slaan. Deze kosten lijken voor velen een onmogelijke opgave om op te brengen. 

Met de hulp van een paar vrienden die haar in contact brachten, werd Pierre in maart 2021 door fotoliefhebber Zak Krevitt uitgenodigd voor de Stichting NFT Marktplaats. Een andere kunstenaar zamelde ook geld in om Pierre’s gaskosten te betalen voor haar eerste paar NFT stukken. Ze gaf aan dat ze waarschijnlijk iets van $10 op haar bankrekening had, en dat de kosten ongeveer $250 bedroegen.

NFT verkoop Pierre

De NFT & eerste verkoop

Pierre zegt, dat ze via haar straatstijl en portretfotografie het vooral zwarte vrouwen en mannen zijn die ze in beeld brengt. Als je op Google ‘mooi persoon’ opzoekt, zie je gewoonlijk een blanke. Dus wilde Pierre zwarte mensen op de blockchain zetten, zodat we dat kunnen verstevigen. Ze wil hiermee zwarte mensen onder de aandacht brengen.

Pierre’s eerste NFT verkoop vond plaats nadat een opmerkelijke NFT verzamelaar bekend onder de naam Weesh haar kunst op Twitter had gezien. Hoewel Pierre een ander bijbaantje had gevonden voor haar inkomen, besloot ze ermee te stoppen en zich voltijds met NFT’s bezig te houden.

Toen ze meer begon te verdienen door haar NFT verkopen, kon Pierre niet alleen haar rekeningen betalen en comfortabeler leven, maar zelfs schenken aan organisaties en investeren in NFT’s van andere kunstenaars. Deze konden met winst worden verkocht.

NFT verkoop Brittany Pierre

Door NFT verkoop nu op weg naar vrijheid

Toen de NFT verkopen aantrokken, begon Pierre’s leven ten goede te veranderen. Sterker nog, het leven van Pierre is drastisch veranderd. Zo kan ze de huur op tijd betalen, heeft ze meer geld om kwalitatief apparatuur te kopen voor filmfotografie. Daarnaast is ze nu aan het sparen voor een Tesla en voor het kopen van een eigen huis.

Om terug te geven aan de NFT gemeenschap die haar zoveel heeft gegeven en haar leven heeft veranderd, houdt Pierre zich nu bezig met het onboarden van andere vrouwen. Dit doet ze door ze uit te nodigen voor Foundation en hun gaskosten te betalen.

Brittany Pierre ziet cryptocurrency en NFT’s als een manier om rijkdom op te bouwen. Het stelt haar in staat zowel te investeren als geld te verdienen zonder zich met traditionele financiële systemen te maken te hebben. Ze is ervan overtuigd dat crypto en NFT’s de weg kunnen zijn naar echte financiële vrijheid en vrijheid van racistische systemen van overheid en banken.

https://www.youtube.com/watch?v=5zVbwaY273I

Plaats een reactie