Passief cryptomunten verdienen met gamen via Arc8 GAMEE

Afgelopen woensdag werd Arc8 Mining gelanceerd, een pre-launch Mining app om GMEE-tokens bij gebruikers te krijgen voor de definitieve lancering van het Arc8 platform. In minder dan 72 uur waren er al 500.000 geregistreerde gebruikers. Door de populariteit van de app werd het aantal beschikbare GMEE-tokens verhoogd van 250.000 naar maar liefst 1.000.000. Ook kunnen gebruikers nu elk tot 40GMEEs krijgen in plaats van de 10GMEEs limiet die oorspronkelijk was ingesteld. De reden waarom de Arc8 Mining app zo populair is, is omdat je passief cryptomunten verdienen kunt.  En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet passief cryptomunten verdienen? 

Pre-launch Arc8 Mining app

In alle GAMEE-producten is de gemeenschap het belangrijkste element. Als voorbereiding op de lancering van de Arc8 app, heeft GAMEE Arc8 Mining app gelanceerd. Gedurende de aankomende vier weken wil GAMEE in totaal 1.500.000 GMEE-tokens aan haar gebruikers uit te delen. Dit stelt haar spelers in staat premium ervaring in Arc8 te spelen en meer GMEEs te verdienen met hun spelvaardigheden.


Starten met verdienen

Let op: Invate code = BitcoinStart (Met hoofdletter B en S)

Als gebruiker zijn er drie hoofdelementen, afhankelijk van de gemeenschapsdoelen:

  • Token Pool: de hoeveelheid GMEE-tokens die in totaal worden uitgedeeld
  • Cap per gebruiker: de maximale hoeveelheid tokens die een gebruiker kan delven
  • Mining Rate: het aantal tokens dat per uur gemijnd wordt

Deze doelstellingen zijn:

  • 1e Doel – 100.000 gebruikers: pool wordt verhoogd tot 650.000 GMEE, gebruikerscap wordt verhoogd tot 25 GMEE en mijnsnelheid gehalveerd tot 0.02 GMEE/h.
  • 2e Doel – 500.000 gebruikers: pool wordt verhoogd tot 1.000.000 GMEE, gebruikerscap wordt verhoogd tot 40 GMEE en ontginningssnelheid gehalveerd tot 0.01 GMEE/h.
  • 3e Doel – 1.000.000 gebruikers: pool wordt verhoogd tot 1.500.000 GMEE, gebruikerscap wordt verhoogd tot 50 GMEE en ontginningssnelheid verlaagd tot 0.005 GMEE/h.

Inmiddels zijn het 1e en 2e doel al bereikt. Niet gek, want wie wil er nu niet passief cryptomunten verdienen? Na 4 weken krijgen gebruikers met voorrang toegang tot de bèta versie van Arc8. De eerste gebruikers die de meeste tokens bereiken, krijgen toegang op de eerste batches tot Arc8 lanceert! Gebruikers zullen hun tokens in hun eigen Arc8 portemonnee hebben en ze direct in het platform kunnen gebruiken.

Arc8 passief cryptomunten verdienen

Wat zijn GMEE-tokens en wat kun je ermee?

GMEE is het play-to-earn utility token in het GAMEE ecosysteem. Deze digitale valuta wordt gebruikt in het GAMEE Arc8 platform om mee te spelen en mee te doen aan gametoernooien waar je GMEE-tokens mee kunt winnen. Het is speciaal ontworpen om inschrijvingsgeld te betalen voor speciale evenementen en voor de aankoop van NFT’s.

Daarnaast zullen de tokens bestuursfuncties hebben, waaronder de mogelijkheid voor tokenhouders om te stemmen over de roadmaps GAMEE-spellen en de verdeling van beloningspools. De tokens kunnen op dit moment via de Arc8 Mining app worden gemijnd. De totale voorraad GMEE is vastgesteld op 3.180.000.000 tokens.


Gratis crypto

Let op: Invate code = BitcoinStart (Met hoofdletter B en S)

Hoe kun je passief cryptomunten verdienen?

Passief cryptomunten verdienen, dat doe je heel eenvoudig. Je moet eerst de Arc8 app downloaden om lid te worden van de Arc8 community. Via de link kun je je eenvoudig met de affiliatecode BitcoinStart aanmelden. Vervolgens kun je gaan minen in de app. Je kunt dan elke dag een mijnsessie beginnen en zo elke seconde passief crypto tokens verdienen. Elke sessie duurt 24 uur, daarna stopt de mijnsessie automatisch. Je hoeft in de tussentijd niets te doen, de Arc8 Mining app laat je weten wanneer het weer tijd is om een nieuwe sessie te beginnen. 

Arc8 app Passief cryptomunten verdienen

Wil je sneller passief cryptomunten verdienen? Om sneller te mijnen, kun je een team samenstellen. Begin elke dag een mijnsessie en verdien elke seconde gratis digitale valuta. Door je netwerk uit te breiden, kun je sneller en meer cryptomunten mijnen. Eenmaal per dag kun je inactieve leden van je team porren. Daarmee stuur je ze een melding om ze eraan te herinneren hun mijnsessie te beginnen. Want alleen actieve teamleden kunnen je helpen mijnen.

Ook biedt GAMEE een bonus, ze hebben namelijk een Bounty programma voor de top verwijzende gebruikers in de app! GAMEE zal 35.000 GMEE-tokens uitdelen aan de top 50 gebruikers met het grootste team!


Start minen

Let op: Invate code = BitcoinStart (Met hoofdletter B en S)

Dit is een unieke kans om je wallet alvast te vullen met GMEE-tokens. Doe nu mee en begin met passief cryptomunten verdienen tot de officiële lancering van het Arc8 platform medio oktober. De duur van dit evenement is beperkt en er is een vaste hoeveelheid gratis valuta beschikbaar om te delven. Dus wacht niet te lang, begin vandaag met mijnen en bereid je voor op de lancering van het GAMEE Arc8 platform, het meest geavanceerde spelplatform met geweldige spellen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=70iD7Lh82mY

Plaats een reactie