Russische crypto mijnbouw.

RACIB wil de Russische crypto mijnbouw verder ontwikkelen. Dit wil ze onder andere doen door meer Bitcoin miners naar Rusland te lokken. Onlangs keurde Rusland keurde een nieuwe cryptocurrencies wet goed die niettemin strenge grenzen stelt aan het gebruik ervan als geld, maar die buiten het eerdere verbod op cryptocurrencies stopt. Dit volgde op een eerder registratiedocument waarin elke activiteit met illegale cryptocurrencies in verband werd gebracht en onder de anti-witwaswetgeving werd gesteld.

In Rusland is het vanaf 1 januari 2021 toegestaan om cryptocurrencies in te wisselen tegen producten of diensten die niet gebruikt mogen worden. In de komende vergaderingen kan meer regelgeving komen, maar het lijkt erop dat Russen cryptocurrencies kunnen minen, op beurzen mogen verhandelen voor andere cryptocurrencies, en zonder juridische problemen cryptocurrencies kunnen bezitten – op voorwaarde dat ze het niet uitgeven aan andere goederen en diensten binnen de binnenlandse economie.

De Russische banken zullen onder toezicht van de centrale bank cryptocurrency beurzen mogen exploiteren en nieuwe digitale valuta’s, maar ook die mogen pas weer onder toezicht van de centrale bank worden gelanceerd. Het is een meer toegeeflijke aanpak dan sommigen hadden voorspeld. Vooral omdat Rusland een bijna volledig verbod op cryptocurrency activiteiten in Rusland had ingesteld. Het weerspiegelt een meer realistische houding tegenover cryptocurrencies en hun aanvaarding in Rusland.

Russische crypto mijnbouw welkom

Over RACIB

De Russische Vereniging voor de Crypto-economie, Kunstmatige Intelligentie en Blockchain (RACIB), die de belangen van vertegenwoordigers van de crypto-industrie in de Russische Federatie vertegenwoordigt, is verheugd de lancering aan te kondigen van een project voor de transitie van computermiddelen van de mijnbouwsector in de wereld naar de Russische Federatie.

Wat de totale elektriciteitsproductie (~1100 TWh) betreft, behoort Rusland tot de top vijf van landen en heeft het verschillende onderscheidende kenmerken in de ontwikkeling van het energiecomplex. RACIB is een samenwerkingsverband dat deelnemers aan de Russische crypto-industrie samenbrengt, gevormd om Blockchain technologieën en goederen die op hun basis geproduceerd worden in de economie van ons land te integreren.

De groep telt ongeveer 2000 leden en deelnemers die verschillende industrieën vertegenwoordigen: cryptocurrency, technologie blockchain, mijnbouw, ICO, en crowd investment.

Russische crypto mijnbouw

RACIB heeft een nieuw Russische crypto mijnbouw project aangekondigd

RACIB kondigde een nieuw initiatief aan om mijnbouwbedrijven als mijnwerkers uit China te werven. Een RACIB die zich richt op het behartigen van de belangen van de crypto-geldindustrie van het land heeft een nieuw initiatief onthuld om Bitcoin-mijnwerkers naar Russisch grondgebied te werven.

Volgens het initiatief, onder leiding van de RACIB, zouden voor Russische Crypto mijnbouwactiviteiten de energieproductie van de Russische Federatie voordelig kunnen zijn. Afhankelijk van de locatie kan het overschot aan elektriciteit oplopen tot meer dan 50 procent van de elektriciteitscentrales. En behalve van verspilling van elektriciteit kunnen Bitcoin mijnwerkers ook profiteren van gratis koeling vanwege de koele temperatuur in het land en ook van een grotere energie-efficiëntie.

De gigantische oppervlakte van Rusland maakt ook massale Russische Crypto mijnbouwactiviteiten mogelijk, aldus de verklaring. RACIB kondigde verder aan dat de groep nauw samenwerkt met de uitvoerende autoriteiten en de regionale en staatsbedrijven van het land.

Sinds de Chinese regering een grotere Bitcoin aanval afkondigde, zijn mijnwerkers begonnen het land te verlaten. Sommige bedrijven overspoelden Kazachstan, dat binnenkort een hotspot voor Bitcoin mining zou kunnen worden. Zo zei Canaan, de topproducent van Bitcoin mijninstallaties, vorige maand dat het BTC zou gaan delven en nieuwe activiteiten in Kazachstan zou opzetten.

Russische crypto mijnbouw project

Russische crypto mijnbouwproject op basis van hernieuwbare energie

Een van de werkgroepen van RACIB wil een Russische Crypto mijnbouwproject oprichten op basis van hernieuwbare energie, verklaarde de organisatie. RACIB beweerde dat Rusland uniek is in het bedienen van crypto-mijnwerkers vanwege een overaanbod aan goedkope elektriciteit, een koude omgeving die zo weinig koelsystemen nodig heeft, en de gecentraliseerde energie-infrastructuur.

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant voor jou..

Chinese digitale yuan
Nieuws
Leila

Chinese digitale yuan dit jaar beschikbaar

De People’s Bank of China (PBoC), de centrale bank van China, heeft afgelopen zaterdag een verklaring afgegeven over cryptocurrencies. De People’s Bank of China gaf te kennen dat het streng blijft optreden tegen de hype van virtuele valutahandel”. Daarentegen is

Lees verder »
Beursgang Robinhood
Nieuws
Camille

Robinhood maakt slechtste beursdebuut ooit op Nasdaq

Op donderdag 29 juli maakte Robinhood zijn beursdebuut op Nasdaq. Het bedrijf begon zijn beurscarrière teleurstellend. De intekenprijs was USD 38 per aandeel, maar kort na de beursintroductie verloor het aandeel Robin al 12 % van zijn waarde. Het was

Lees verder »
Venmo crypto betaalapp
Nieuws
Camille

Venmo crypto betaalapp heeft een nieuwe look en feel

Venmo, de dochteronderneming van PayPal, lanceerde onlangs een cryptodienst via haar Venmo app. De Venmo crypto betaal app heeft nu een nieuw look en feel gekregen. De nieuw ontworpen Venmo-app is sinds vorige week een selecte groep te downloaden en

Lees verder »
Super App Wallet
Nieuws
Leila

PayPal lanceert Super App Wallet

PayPal gaat zijn crypto-gerelateerde diensten upgraden met een verbeterde versie van zijn app. Deze wordt de Super App Wallet genoemd en zal verbeterde functies introduceren, waaronder extra cryptomogelijkheden, en zal naar verwachting in de komende maanden worden uitgerold. Plannen Super

Lees verder »

€1000,-

Gratis traden

Profiteer van deze actie, 1000€ gratis crypto handelen bij de beste crypto exchange van Nederland!