Venmo crypto betaalapp heeft een nieuwe look en feel

Venmo, de dochteronderneming van PayPal, lanceerde onlangs een cryptodienst via haar Venmo app. De Venmo crypto betaal app heeft nu een nieuw look en feel gekregen. De nieuw ontworpen Venmo-app is sinds vorige week een selecte groep te downloaden en zal de komende weken voor alle klanten beschikbaar zijn.

Venmo crypto betaalapp

Uit onderzoek van het Venmo Customer Behavior onderzoek in 2020 bleek dat meer dan 30% van haar klanten al begonnen zijn met het kopen van cryptovaluta, 20% hiervan begon tijdens de coronacrisis.

Eind april dit jaar waagde Venmo om zich een paar maanden nadat het moederbedrijf PayPal cryptogeld services begon aan te bieden ook op de cryptomarkt te begeven. Dit deed het bedrijf door een Venmo crypto betaalapp aan te bieden.

Met deze crypto betaalapp kunnen 70 miljoen gebruikers in de Verenigde Staten nu vier cryptomunten kopen, verkopen en bewaren: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC). De minimale bestedingsvereiste is vanaf USD 1.

Darrel Esch, Senior Vice President van Venmo, gaf indertijd aan dat deze nieuwste ontwikkeling Venmo klanten zal helpen om de cyptovaluta wereld te verkennen en er meer over te leren. Het doel is om klanten een gebruiksvriendelijk platform te bieden, het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies te vereenvoudigen en enkele veelvoorkomende problemen en misvattingen die consumenten kunnen hebben op te helderen.

Crypto betaalapp Venmo

Nieuwe look en feel crypto betaalapp

De Venmo crypto betaalapp heeft inmiddels een nieuwe look en feel gekregen. Venmo gebruikers hebben vanaf nu toegang tot een gloednieuwe, intuïtieve Venmo ervaring, die het gemakkelijker maakt om hun geld te beheren, contact te maken met hun vrienden en community en nieuwe functies te verkennen en te ontdekken. Bovendien biedt de bijgewerkte Venmo-app ook uitgebreide privacy controles en biedt het gebruikers meer mogelijkheden om de Venmo app te gebruiken voor het verzenden en ontvangen van betalingen voor goederen en diensten.

De nieuwe look en feel is de eerste stap in het toevoegen van uitgebreide functionaliteiten aan de Venmo crypto betaalapp zodat klanten dagelijks nog meer met de app kunnen doen. Zo biedt het een nieuwe manier om te navigeren, heeft het een bijgewerkte sociale feed en wordt het klanten nog gemakkelijker gemaakt om de nieuwe functies en mogelijkheden van de Venmo app te ontdekken.

Crypto betaalapp van Venmo

Over Venmo

Venmo, een dochteronderneming van PayPal, is een sociaal mobiel betalingsplatform waarmee gebruikers geld kunnen overmaken voor alle soorten aankopen. Vooral onder jonge Amerikanen is de crypto betaalapp populair. Ze gebruiken de crypto betaalapp om te betalen of aankopen te delen met vrienden en familie.

Venmo kunnen we zien als de Amerikaanse versie van de Tikkie- of Payconiq-app, maar richt zich meer op de sociale aspecten van betalen. Elke transactie die je met Venmo doet, verschijnt op jouw smartphone in de vorm van een berichtmelding of emoji, daarom is het zo populair bij jonge consumenten. Venmo is een betaalapp die praktische toepassingen en sociale media combineert.

Het bedrijf is een concurrent van de Cash app van Square een betaaldienst van Jack Dorsey de CEO van Twitter en Revolut de in Verenigd Koninkrijk gevestigde activabank. “Cryptocurrency en Venmo” wordt bereikt door een samenwerking tussen Paypal en Paxos Trust Company, een gereguleerd cryptocurrency-product en -serviceprovider die verantwoordelijk is voor de technische uitvoering van transacties.

Venmo crypto betaalapplicatie

Paypal vs Venmo

De meesten van ons weten wat Paypal is, maar Venmo is het weinig bekende broertje van Paypal. Via Paypal kun je snel en eenvoudig online geld overmaken en ontvangen. Het is eigenlijk een extra bankrekening, waarmee je in de webshop online kunt winkelen.

Door de toegenomen belangstelling van institutionele beleggers is de waarde van Bitcoin en andere digitale valuta het afgelopen jaar enorm gestegen. Grote bedrijven zoals Paypal en Tesla hebben recentelijk de cryptomarkt betreden.

Klanten kunnen bijvoorbeeld cryptocurrencies kopen en hun online aankopen betalen via Paypal’s “Checkout with Crypto”-betaalservice, zonder deze eerst om te zetten in Amerikaanse dollars.

Het was te verwachten dat Venmo in de voetsporen zal treden van het moederbedrijf Paypal. Momenteel is Venmo crypto betaalapp uitsluitend beschikbaar voor de Amerikaanse klanten.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AuKdmwOL4Fg

Plaats een reactie