WeWork omarmt crypto betalingen, huur betalen met bitcoin!

WeWork, een groot Amerikaans commercieel vastgoedbedrijf die flexibele werkplaatsen aanbiedt voor zzp’ers, start-ups en ondernemers, heeft op 20 april aangekondigd dat het bitcoin betalingen gaat accepteren voor hun diensten.  WeWork werkt samen met de betalingsverwerkers Bitpay en Coinbase voor inkomende en uitgaande transacties. Bovendien gaat WeWork cryptovaluta ook, als reserves, op zijn balans aanhouden.  

WeWork omarmt crypto betalingen

WeWork kondigde afgelopen dinsdag verschillende initiatieven aan met betrekking tot cryptocurrencies. Het bedrijf biedt flexplekken aan particulieren en bedrijven, van zzp’ers, freelancers, start-ups  tot Fortune 500-bedrijven. Met meer dan 800 locaties wereldwijd in meer dan 150 steden, is WeWork een van de grootste aanbieders van flexibele werkplaatsen ter wereld. 

Via Bitpay, een aanbieder van cryptocurrency betalingsdiensten, accepteert Wework bitcoin ( BTC ), ethereum ( ETH ), USD-munt (USDC), paxos (PAX) en verschillende andere cryptocurrencies als betaling voor zijn diensten. Ook gaat het verhuurders en externe partijen betalen met cryptovaluta dit doet het bedrijf in samenwerking met Coinbase. 

Het omarmen van crypto betalingen door het bedrijf kan een grote en positieve invloed hebben op de algemene acceptatie van crypto betalingen door bedrijven.  

Crypto betalingen accepteren van leden

In de aankondiging van dinsdag zei WeWork dat het nu Bitcoin betalingen, Ethereum betalingen en betalingen in andere cryptocurrencies gaat accepteren. Zo kunnen alle zzp’ers, freelancers, start-ups en andere WeWork leden ervoor kiezen om de huur van de werkplekken te voldoen door middel van crypto betalingen. 

WeWork gaat zelf ook betalen met cryptocurrency

Niet alleen kunnen WeWork leden de huur betalen met de geselecteerde cryptocurrencies, maar ook gaat WeWork zelf de verhuurders van de gebouwen en externe partijen betalen met crypto. Coinbase zal hierbij fungeren als de brug voor betalingen en transacties. Deze grote Amerikaans cryptocurrency exchange debuteerde op 14 april jl. op de Nasdaq beurs en is een WeWork lid. Coinbase is tevens het eerste bedrijf die met crypto zijn WeWork lidmaatschap betaalt. 

WeWork crypto betalingen

WeWork gaat cryptocurrencies aanhouden op zijn balans

Naast het accepteren en verrichten van crypto betalingen, gaat het bedrijf ook cryptovaluta aanhouden op de balans. Hiermee sluit WeWork zich aan bij een groeiende lijst van grote multinationals, zoals Elon Musk’s Tesla, Jack Dorsey’s Square en Michael Saylor’s Microstrategy. Ook deze bedrijven houden cryptovaluta aan op de balans. 

Het accepteren van crypto betalingen, een goede stap richting een sterkere wereldeconomie

WeWork loopt altijd voorop als het gaat om innovatieve technologieën en het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn leden te ondersteunen. Voor het bedrijf is het dan ook niet meer dan logisch om crypto betalingen toe te voegen als een geaccepteerde vorm van betaling door zijn leden. 

Cryptocurrency ondersteunt in het opbouwen van een sterkere wereldecononomie. De aankondiging van WeWork dat het crypto betalingen gaat accepteren, waar mogelijk ook zelf met crypto betalingen gaat doen en dat het bedrijf de valuta ook op de balans gaat aanhouden, toont aan dat WeWork niet alleen toegewijd is aan innovatie betreft, maar ook dat het een bedrijf is dat zich focust op het opbouwen van een sterkere wereldeconomie. 

Hoe meer bedrijven crypto betalingen accepteren, hoe hoger de Bitcoin koers

Het accepteren van crypto betalingen door WeWork is een krachtig voorbeeld van hoe WeWork bijdraagt aan het versterken van de wereldeconomie. We zien dat steeds meer grote bedrijven crypto betalingen beginnen te omarmen. Aankondigingen van bedrijven die crypto betalingen omarmen gingen tot dusver altijd gepaard met een enorme koersstijging van Bitcoin. 

https://www.youtube.com/watch?v=fMAOr_s3JNQ

Plaats een reactie