Aanloop naar Bitcoin Conference Amsterdam 2023

Welkom terug, lezers! Het is tijd om opnieuw in de boeiende wereld van de Bitcoin Conference Amsterdam 2023 te duiken. Als je onze eerdere blog over Bitcoin Conference Amsterdam hebt gevolgd, herinner je je misschien al hoe we de schijnwerpers hebben gericht op wat een Bitcoin Conference Amsterdam 2023 nu eigenlijk inhoudt.

Recap Bitcoin Amsterdam 2022

Terugblikkend op het afgelopen jaar, kunnen we met trots zeggen dat de allereerste Bitcoin Conference Amsterdam in 2022 een enorm succes was. Voor degenen die er niet bij konden zijn, hebben we een korte video beschikbaar gesteld zodat je een glimp kunt opvangen van de opwinding en energie die op het evenement heersten. Zie onderstaande video.

Wie is de oprichter van Bitcoin Conference in Amsterdam?

Het verhaal achter dit opmerkelijke evenement is ronduit fascinerend. Een van de medeoprichters, Sebastiaan van Erne, afkomstig uit de horecabranche, had een duidelijke visie: de gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen. Deze visie werd geboren na zijn eerste bezoek aan de Bitcoin Miami Conference, waar hij verbaasd was over het gebrek aan levendigheid en de algehele beleving.

Dit tekort aan dynamiek heeft hem ertoe aangezet om het anders en beter te doen. In recordtijd slaagde hij erin om contact te leggen met de organisatie achter bitcoinmagazine.com en binnen een jaar was alles klaar voor de grote aftrap.

Als je meer wilt weten over zijn inspirerende reis, kun je dat hier ontdekken door onderstaande youtube video te bekijken. Deze podcast, Satoshi Radio, is trouwens een schat aan waardevolle informatie en biedt wekelijkse updates over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Terzijde, zeker de moeite waard om te beluisteren! 

Wie zijn de sprekers Bitcoin Conference Amsterdam 2023

Dit jaar belooft opnieuw veel goeds. We hebben al een voorproefje gekregen van enkele van de indrukwekkende sprekers die op het programma staan, zie volledige lijst hier, en het is duidelijk dat het evenement niets minder dan buitengewoon zal zijn.

Bitcoin conference Amterdam 2023 sprekers

Voor degenen onder jullie die enthousiast zijn en graag deel willen uitmaken van deze ervaring. Ga gewoon hier naartoe en wees slim: betaal met Bitcoin en ontvang een aantrekkelijke korting van 10%.
En maak gebruik van de kortingscode: SR10 voor nog eens extra 10% korting.
Het is een geweldige manier om te profiteren van de voordelen van cryptocurrency’s!

Lets meet there!

Als je al van plan bent om dit jaar de Bitcoin Conference Amsterdam 2023 bij te wonen, is de kans groot dat we elkaar daar zullen tegenkomen. Laat je aanwezigheid en interesse zien door een reactie achter te laten in de opmerkingen. We houden ervan om in contact te komen en onze passie voor deze ruimte te delen! 😊

Bitcoin Amsterdam 2023

Voor degenen die misschien nieuwsgierig zijn naar hoe je eigenlijk met Bitcoin betaalt, hebben we een antwoord voor je. Natuurlijk kun je je Bitcoin zoals gebruikelijk verkrijgen via platforms zoals Bitvavo. Vergeet echter niet om je investering veilig te bewaren, vooral als je niet van plan bent om actief te handelen. Een hardware Wallet is een slimme keuze om je Bitcoin of andere crypto te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Conclusie

Dus, beste lezers, dat was een blik op de opwindende wereld van de Bitcoin Conference, waar passie, technologie en visie samenkomen. We hopen je te zien op het evenement, en vergeet niet, als je vragen hebt over Bitcoinbetalingen, Lightning Network of andere gerelateerde onderwerpen, we zijn hier om te helpen. Laten we samen blijven groeien in deze spannende reis!

4 gedachten over “Aanloop naar Bitcoin Conference Amsterdam 2023”

 1. Hoi Mar10,

  Goed dat je het aangeeft.
  Nu ik het zo even snel teruglees, is, staat het niet duidelijk beschreven wanneer dit precies was en hoelang het was.

  Nu was het afgelopen week op donderdag en vrijdag.
  Als je doorklikt op de foto’s of linkjes in het bericht had je dit zelf ook kunnen herleiden.

  Mocht je nu kaartjes willen kopen voor volgend jaar, kun je early birds kopen.
  Zie link: https://b.tc/conference/amsterdam

  Kaartje kost je slechts 85 euro voor twee dagen.
  Nu staat er helaas nog geen definitieve datum bij, maar dat zal binnenkort wel bekend worden.

  Beantwoorden

Plaats een reactie