Via een Bitvavo Affiliate eerste €1000,- gratis handelen

Het Bitvavo handelsplatform is erg populair doordat je bij Bitvavo de eerste 1000 euro gratis mag handelen. Je betaalt dus over de eerste trades die je maakt geen transactiekosten. Maar dat zijn niet alleen de voordelen van Bitvavo. Ook door minder handelskosten, simpele betaalmethodes zoals iDEAL en makkelijk platform is dit dé favoriet van Nederlandse en Belgische crypto handelaren. Als je een nieuwe gebruiker bent krijgt je bij Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus. Maar wat houdt dat precies in? In dit artikel krijg je meer uitleg over deze bonus, maar ook hoe Bitvavo precies in zijn werk gaat.

Let op: Je ontvangt alleen de welkomstbonus als je via een Bitvavo Affiliate aangemeld bent. Wij werken vanaf 2019 nauw samen met Bitvavo en beschikken dus over een partnerlink waardoor jij 1000 euro gratis krijgt. Klik op onderstaande button om te profiteren van de welkomstbonus. 


Profiteer direct

Stap 1: Klik op een Bitvavo Affiliate link

Als je wil profiteren van de Bitvavo Affiliate welkomst bonus dan moet je deze activeren via een partnerlink. Zoals gezegd werken wij al vanaf 2019 samen met Bitvavo en beschikken wij over een affiliate link. Ik zou het uiteraard tof vinden als je via onze Bitvavo Affiliate link wil aanmelden. Zo profiteer jij van de welkomstbonus en ontvangen wij een percentage over je tradingfees. Via onderstaande button stuur ik je direct door naar de aanmeld pagina van Bitvavo. Later meer hoe je de aanmelding kunt doorlopen, om de Bitvavo 1000 euro gratis te activeren hoef je niets te doen. Dit gaat automatisch, wel zo makkelijk! 


1000 euro gratis

Stap 2: Aanmelding afronden voor Bitvavo Welkomstbonus

Nadat je klikt op een partnerlink en een account bij Bitvavo registreert heb je de activatie van je Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus. De promotie is zeven dagen geldig. Goed om te weten is dat bij het handelen van een platform als Bitvavo die iDEAL aanbiedt een ID verificatie verplicht is. Dus houd je paspoort, rijbewijs of ID-kaart bij de hand.

Stap 3: Geld storten en starten met handelen

Zodra je de ID verificatie hebt gedaan, kan je gelijk beginnen met het storten van geld en het handelen van crypto’s. Ook je gebruik heb gemaakt van de Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus promotie is het mogelijk om 1000 euro gratis te verhandelen. Normaal gesproken zou je hier 0.25% transactiekosten over moeten betalen. Dat heb je dus mooi in de pocket.


Bitvavo affiliate worden

Zelf Bitvavo affiliate worden

Het is super interessant om zelf ook een Bitvavo affiliate te worden. Wat moet je hier voor doen? Helemaal niets, tof he? Zodra je een account heb krijg jij je eigen unieke Bitvavo Affiliatecode. Hier kun jij je vrienden en kennissen mee uitnodigen om ook een account aan te maken bij Bitvavo. Zo kun jij minimaal 15% van hun betaalde transactiekosten verdienen.  En dat is niet voor 1 maand, of 1 jaar nee.. gewoon voor altijd een passief inkomen via je Bitvavo affiliate link. 

Zo vind jij je Bitvavo affiliate link: 

– Je bent ingelogd. 
– Klik op je naam (rechtsboven desktopmodus)
– Er verschijnt een dropdown menu, klik op affiliates.

Je zit nu op de affiliate pagina, hier vind jij je unieke code + een voorbeeldlink die je naar je familie, vrienden en kennissen kunt sturen. 

Bitvavo affiliate code

Waarom betaal je transactiekosten

Bij elke crypto exchange, of handelsplatform, betaal je een x aantal percentage kosten per crypto aankoop. Natuurlijk wil je die kosten zo laag mogelijk houden, om zoveel mogelijk winst te maken. Kies dan ook voor een handelsplatform zoals Bitvavo die lage percentages in rekening brengt. Er zijn crypto platformen bijvoorbeeld Litebit die een percentage hanteren van meer dan 2%. Dat is veel te veel. Bitvavo hanteert dus 0.25%.

Hoe kan Bitvavo de Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus aanbieden?

Je vraagt je uiteraard af hoe Bitvavo zo’n groot bedrag voor het handelen van crypto kan aanbieden. Dit kan je zien als een promotie om meer crypto handelaren te aan Bitvavo te binden. Vergelijk het met het afsluiten van een energiecontract of het kopen van een telefoon. Je krijgt er altijd wat extra’s bij. Bitvavo legt met deze welkomst bonus geld toe. Dat komt ook door de hoge kosten van verdere ontwikkeling van het platform, het onderhoud en identificeren van de nieuwe klanten. De Bitvavo welkomstbonus is puur een eerste kennismaking zodat je de exchange beter kan leren kennen.

Welke cryptocurrency kun je kopen bij Bitvavo?

Welke crypto kun je kopen bij Bitvavo?

De Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus is mooi, maar welke cryptomunten kun je allemaal kopen bij deze exchange? De Bitvavo exchange biedt momenteel meer dan 150 verschillende soorten cryptovaluta aan. Er zijn grotere handelsplatformen te vinden zoals Bitcoin Meester, maar het aanbod van Bitvavo komt aardig in de buurt. Het relatief kleine aanbod is een bewuste keuze. Dat komt omdat Bitvavo wil dat eerst een project zich heeft bewezen, stand vast is en een duidelijk doel heeft. Daarom gaan de projecten ook door een strenge keuring heen bij Bitvavo. Zo weet je zeker dat je kan handelen met betrouwbare cryptovaluta.

Wel is het tof om te zien dat Bitvavo nieuwe coins toevoegt. Zo zijn er in 2021 meer dan 100 digitale munten bij gekomen.

Bitvavo listings vergeleken met andere crypto exchanges

Bitvavo is dus een stuk strenger met nieuwe assets toevoegen dan andere handelsplatformen. De beste projecten, met de meeste toekomst worden toegevoegd. Bitvavo is daarin uniek, want veel andere brokers zoals Binance of Crypto.com voegen ieder nieuw project toe aan het aanbod. Het nadeel daarvan is dat er veel projecten weer worden verwijderd door inactiviteit of lage volumes. Het is dus duidelijk dat Bitvavo erg let op het assortiment en strenge eisen stelt. Maar dat is geen garantie dat elk project het zal overleven. Doe zelf dan ook goed onderzoek naar de crypto valuta waar jij in gaat investeren.

De Bitvavo fees en kosten

Naast de Bitvavo Affiliate 1000 euro gratis welkomstbonus zijn verdere kosten erg belangrijk en verschillen die per exchange. Bitvavo is een van de goedkoopste Nederlandse crypto handelsplatformen die er is. Sowieso is het aanmaken van een account gratis. Bij veel huidige handelsplatformen kom je er pas later achter dat je enorme handelskosten moet betalen voor trades. Zoals al eerder vermeld in dit artikel is dat bij Bitvavo een stuk anders. Zij rekenen namelijk maximaal een fee van 0.25% per transactie. Als je een snel rondje doet bij andere Nederlanders exchanges is Bitvavo verreweg het goedkoopst. Daarnaast is Bitvavo extreem transparant in de kosten die ze maken en laten de spread zien.

Goedkoopste cryptocurrency exchange van NL

Nr. 1 Bitvavo

De nummer 1 van Nederland, Bitvavo! Deze crypto exchange is het goedkoopst en toekomst bestendig voor de beginnende en ervaren crypto investeerder!
Meer info
Goedkoopste

Nr. 2 Litebit

Onze nummer 2 is Litebit. Deze crypto exchange is prima voor de beginnende cryptocurrency belegger, als je meer wil ben je bij Litebit niet aan het juiste adres. Tevens vinden wij deze exchange met 2% transactiekosten te duur.
Meer info

Nr. 3 BTC Direct

Onze nummer 3 is BTC Direct, deze crypto exchange verschilt weinig met onze nummer 2. Te duur, en als je meer features wil ben je bij BTC direct niet bij de juiste crypto exchange!
Meer info

 • Beste keuze
  Nr. 1
 • Beginner
  Nr. 2
 • Goedkoopste
  Nr. 3
Jo Beste keuze
Nr. 1
Beginner
Nr. 2
Goedkoopste
Nr. 3
JoBitvavoLitebitBinance
Transactiekosten< 0.25%2%0.1%
Digitale munten150+50+99+
Maandelijks volume€4B30M2,6B
Betaalmethodes865
Voor beginners
Ervaren traders
Landen actief2410100+
DNB registratie
Actief vanaf201820162017
Meer infoMeer infoMeer info

Zelfs op kleine bedragen dezelfde fee

Een aantal brokers rekenen minder kosten op een hele Bitcoin om zo goedkoop te lijken. Zodra je een kleine bedrag gaat investeren kunnen de transactiekosten hoog op lopen. Dit is absoluut niet het geval bij Bitvavo. Zelfs voor de minimale transacties betaal je gewoon de fee van 0.25%. Hoe goedkoop wil je het hebben? Ook bij Bitvavo geldt dat als je meer en in grote volume handelt, de fee van 0.25% steeds minder wordt. De percentages liggen zelfs lager dan bij de bekende broker Coinbase Pro. Met dat je bij Bitvavo 1000 euro gratis krijgt als je start, is dit handelsplatform een van de beste exchanges om mee te starten.

Crypto veilig opslaan

Het wordt beter, want Bitvavo biedt ook eigen unieke wallets aan. Iedere handelaar van Bitvavo krijgt een eigen ontvangstadres om zijn crypto valuta te beheren. Zodra je crypto’s inkoopt worden deze via het platform gestort in je wallet. Dit gaat volledig automatisch. Dat zijn niet alle mogelijkheden wat betreft wallets. Zo kan je crypto’s van een externe wallet, storten op de Bitvavo wallet, of gewoon crypto opnemen en versturen naar een andere wallet. Alles is mogelijk op Bitvavo.

Sla grotere hoeveelheden crypto op in een hardware wallet

De Bitvavo wallets zijn altijd beschikbaar online via je account. Aan te raden is dan ook dat je de twee factor authenticatie inschakelt. Daarnaast is een goede tip om grotere hoeveelheden crypto’s in eigen beheer te houden. Een hardware wallet zou daar een goede oplossing voor zijn. Bij een hardware wallet ben je niet afhankelijk van Bitvavo en daarnaast heb je de sleutels zelf in beheer.

Bekende hardware wallets met goede reviews zijn bijvoorbeeld:

Bitbox

Veiligste keuze!

109

 • >1000 cryptomunten
 • Back-up mogelijkheden
 • OLED display


Meer info

Ledger Nano X

Beste keuze voor beginners!

119

 • >1500 cryptocurrencies
 • Bluetooth
 • Beste beveiliging


Meer info

Populair

Trezor T

Hardware wallet voor de PRO!

195

 • >1000 digitale munten
 • Back-up mogelijkheden
 • Kleuren scherm


Meer info

De verificaties en limieten van Bitvavo

Bij registratie van je account registreert Bitvavo direct je e-mailadres. Zodra je begint met handelen en een eerste bedrag stort verifieert Bitvavo je bankrekeningnummer en tenaamstelling. Vanaf nu kan je maximaal 5000 euro op je account storten. Zodra je lekker bezig bent en grotere bedragen wilt gaan storten komt er de ID verificatie bij kijken. Daarnaast is er dan ook de verificatie van je telefoonnummer. Bitvavo is verplicht om een ID verificatie in te stellen, om te onderzoeken wie handelt via het platform. Zodra de verificatie van je ID voltooid is kan je onbeperkt storten, opnemen en handelen. In sommige situaties is er een extra verificatie nodig in de vorm van een live video call.

De Bitvavo app

In het jaar 2020 vonden er veel nieuwe ontwikkelingen plaats bij Bitvavo. Heel wat nieuwe functies zijn er verwerkt en de fees zijn verlaagd. Maar niet alleen dat, het handelsplatform lanceerde ook een hele nieuwe app voor Android en iOS. Met deze app heb je controle op de basis interface en kan je heel makkelijk crypto valuta in- en verkopen. De App staat duidelijk nog in de kinderschoenen, want met basis interface wordt ook echt basis interface bedoeld. Het bedienen van de geavanceerde interface is nog niet mogelijk.


IOS applicatie


Android App

LET OP: Bij het aanmelden via de Bitvavo APP krijg je geen welkomst bonus, deze ontvang je alleen als je via een partner link op de website van Bitvavo je aanmelding doet!!

Opgeslagen crypto’s van Bitvavo in cold wallets

Zo’n Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus lijkt heel mooi, maar is dit allemaal wel veilig en betrouwbaar? Ten eerste begint de beveiliging bij jezelf. Zoals tegenwoordig gebruikelijk is moet je altijd zorgen voor een uniek en sterk wachtwoord. En niet te vergeten dat je de twee factor authenticiteit inschakelt. Maar Bitvavo zelf doet er ook alles aan om betrouwbaar en veilig over te komen. Ieder apparaat en IP-adres krijgt van tevoren een keuring. Daarnaast ontvang je veiligheidsnotificaties en is er een anti-phising beveiliging.

Onafhankelijke Bitvavo reviews worden bijgehouden op de website van Bitvavoreview.net. Ook hier vind je uitgebreide informatie over bijvoorbeeld de advanced trading module die Bitvavo biedt. 

Opgeslagen crypto’s van Bitvavo in cold wallets

Het merendeel van de crypto’s bij Bitvavo zijn opgeslagen in zogenaamde cold wallets. Dat zijn wallets die niet in connectie staan met het internet. De bewaring van deze wallets liggen in speciale kluizen verspreid over heel Nederland en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ook monitort Bitvavo deze kluizen 24/7, waardoor vreemd gedrag direct en snel opgemerkt kan worden. De datacenters van Bitvavo ondergaan jaarlijks diverse audits en zijn gecertificeerd. Alle medewerkers krijgen een screen voor zijn worden aangenomen. Bitvavo heeft zijn zaakjes heel goed op orde wat dat betreft.

Conclusie voor het handelen via Bitvavo

Het moge duidelijk zijn dat handelen via Bitvavo een goede keus is. Met Bitvavo 1000 euro gratis welkomstbonus, sterk aanbod van crypto valuta’s, goed functionerende platform en sterke beveiliging is de keuze snel gemaakt. Let wel altijd op met het handelen van crypto’s en denk zelf goed na voor je grote beslissingen neemt. En geef alleen geld uit, als je het ook echt kan missen.

Ben je overtuigd, heb je nog geen account? Meld je dan aan via onderstaande Bitvavo Affiliate link en ontvang de eerste 1000 euro handelen helemaal gratis! Profiteer snel nu het nog kan!


Aanmelden bij Bitvavo

Plaats een reactie