Crypto cursus

Beste crypto cursus

Er zijn heel veel verschillende Bitcoin cursussen op de markt… maar wat is de beste crypto cursus? En waarom zou je uberhaupt een crypto cursus doen alvorens je gaat beginnen met investeren in cryptomunten? 

Op deze pagina onderbouwen wij verschillende crypto trading cursussen waar wij goede ervaringen over hebben.  Meer weten? Lees snel verder of ga gelijk naar de beste crypto cursus!

Waarom een Bitcoin cursus het overwegen waard is

Waarom een crypto cursus volgen?

Het is om meerdere redenen aan te raden om een crypto cursus te volgen:

 • Alle informatie onder één dak. Via het internet kun je ook onwijs veel informatie op doen, maar die informatie moet je dan bij elkaar rapen van over het gehele internet. Als je een goede crypto cursus volgt, vind je alle benodigde informatie onder één dak. Dat is wel zo makkelijk én zo fijn.
 • Duidelijke uitleg. Als je voor één van de beste crypto cursussen kiest, krijg je over alle onderwerpen een duidelijke uitleg. Erg wenselijk, aangezien de wereld van crypto nogal complexe onderwerpen en termen kent. Zeker als je nog geen ervaring in de wereld van crypto hebt, is dit één van de beste voordelen.
 • Toegang tot bonussen. Kies je voor één van onderstaande crypto cursussen? Dan krijg je niet alleen toegang tot de cursus, maar ook tot meerdere bonussen. De ervaring leert dat deze bonussen, zoals toegang tot een community, erg waardevol zijn.
 • Je legt een goede fundering. Als je met een goede crypto cursus aan de slag gaat, leg je voor jezelf een goede fundering. Op deze fundering kun je vervolgens je kennis omtrent crypto verder en verder uitbreiden. Zou je jezelf alles aanleren over crypto? Dan bestaat de kans dat je de essentie van bepaalde dingen nét mist, waardoor de fundering niet de gewenste stevigheid krijgt. Iets om goed rekening mee te houden.
 • De investering heb je er snel uit. Bij het aanmelden voor een crypto cursus moet je uiteraard een bepaalde investering doen. Wij zijn echter van mening dat je deze investering binnen de kortste keren terugverdiend hebt. Met dank aan de trades die je door de crypto cursus succesvol kunt plaatsen.
 • Je krijgt les van de beste experts. Kies je voor één van onderstaande crypto cursussen? Dan krijg je les van de beste experts. Zij hebben veel ervaring, veel kennis en willen je maar al te graag helpen. Zij zijn dan ook de ideale leermeester om nieuwe dingen van te leren!
 • Het is leuk om een crypto cursus te volgen. Mogelijk sta je nu nog niet te springen om een crypto cursus te volgen, maar dat verandert al snel. De beste crypto cursussen zijn namelijk interactief, staan boordevol leuke informatie én bevatten veel voorbeelden uit de praktijk. Door deze kenmerken is het erg leuk om een goede crypto cursus te volgen.

Bijkomend voordeel: een goede crypto cursus is in het Nederlands. Dit maakt het volgen van een cursus toch veel makkelijker in vergelijking met een Engelstalige cursus.

Nog een bijkomend voordeel: je kunt uit meerdere soorten cursussen kiezen. Zo bestaat er een hele simpele en compacte crypto cursus traden, maar ook veel uitgebreidere cursussen. Onze voorkeur gaat in ieder geval naar de uitgebreide varianten uit.

Na een bitcoin cursus weet jij alles over cryptocurrency

Voordeel van een Bitcoin cursus

Na een crypto cursus weet jij alles te vertellen over: 

 • Wanneer bitcoin is ontstaan en hoeveel er max zijn
 • Waar je het goedkoopst crypto kopen kunt
 • Hoe je crypto veilig opslaat
 • Wanneer je winst moet uitbetalen
 • Hoe je kunt daytraden als een pro
 • Of je geld kunt verdienen met ICO’s
 • Wat de juiste mindset is!

Wat ga je in een crypto cursus leren?

In een crypto cursus maak je ten eerste kennis met de wereld van crypto. Je leert van alles over de blockchaintechnologie, over Bitcoin, over de altcoins en over het verhaal achter cryptocurrency. Zo krijg je onder meer uitgelegd waarom de wereld behoefte heeft aan crypto. En waarom veel mensen, bijvoorbeeld directeuren van de banken, fel tegen crypto zijn.

Vervolgens gaat de cursus steeds dieper op de materie in. Je krijgt allerlei termen uitgelegd, je krijgt uitgelegd hoe je zelf kunt starten met crypto en je krijgt tips voor het plaatsen van succesvolle trades.

De beste crypto cursussen bevatten bovendien veel voorbeelden. Veel voorbeelden uit de praktijk, waarmee je nóg meer kennis opdoet. Bovendien is het erg leuk om op deze manier kennis te maken met de succesvolle wereld van crypto.

Wat zijn de beste crypto cursussen?

Het mag duidelijk zijn: je hebt heel veel aan een crypto cursus. Om succesvol met crypto van start te gaan, is ons advies om je zo snel mogelijk voor één van de beste crypto cursussen aan te melden. Wij raden je hierbij met name onderstaande drie cursussen aan.

Money mastery cursus

1. money mastery

De beste crypto cursus van dit moment is volgens ons de Money Mastery voorheen was dit de Crypto Masterclass. Dit is een uitgebreide beginnerscursus die door de heren van AllesOverCrypto ontwikkeld is. Deze heren hebben onwijs veel kennis in huis en zijn daardoor de aangewezen partij om zo’n cursus te ontwikkelen.

Verder is het ideaal dat je bij deze cursus veel bonussen meegeleverd krijgt. Dat is zeker sinds kort het geval. Deze cursus wordt niet alleen door ons goed beoordeeld, maar ook door de cursisten. De gemiddelde score op Trustpilot is maar liefst een 4,8! Check onze Crypto Masterclass review voor meer informatie over deze beste crypto cursus.

2. X10 met crypto

De X10 met Crypto cursus is volgens ons een prima nummer 2 in deze top. Deze cursus is in elkaar gezet door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Twee heren die gezamenlijk bijna 50 jaar ervaring op de beurs hebben. Ze hebben besloten om de handen in een te slaan, waardoor deze cursus onwijs veel waarde heeft.

Het unieke is dat deze cursus uit twee aparte cursussen bestaat. De ene cursus is door Harm van Wijk ontwikkeld; deze is meer voor de beginnende trader geschikt. De andere cursus is door Jan Robert Schutte ontwikkeld; deze cursus is meer voor de ervaren trader geschikt.

Al met al een prima cursus waar je een hoop van kunt/gaat leren. Check onze uitgebreide X10 met Crypto review voor meer informatie!

X10 met Crypto
crypto community crypto cursus

3. Crypto community

De Crypto Community staat bij ons met stipt op 3. Er zijn nog meer interessante crypto cursussen, maar de Crypto Community hoort echt in deze top 3 thuis. Dit is onder meer te danken aan het feit dat dit méér is dan alleen een cursus. Je krijgt namelijk ook toegang tot een sociaal alles-in-1-platform, tot een unieke crypto tijdlijn en tot forum en groepen.

Binnen de Crypto Community vind je ook nog eens 8 uitgebreide cryptocursussen. Concreet betekent dit dat je met deze community echt alles omtrent crypto kunt leren. Check onze Crypto Community review voor meer informatie!

 • Sociaal alles-in-1-platform
 • Unieke crypto tijdlijn
 • Exclusieve content
 • 8 uitgebreide cryptocursussen
 • Forum en groepen

Crypto cursus volgen: waar moet je rekening mee houden?

Wil je je voor één van bovenstaande crypto cursussen aanmelden? Verstandig! Met deze cursussen doe je alle benodigde kennis op, zodat je snel succesvolle trades kunt plaatsen. En daarmee dus geld kunt verdienen.

Voordat het zover is, zijn er wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden. De belangrijkste aandachtspunten zetten we voor je op een rijtje:

 • Het volgen van een crypto cursus vraagt om een flinke tijdsinvestering. Zeker als je met één van bovenstaande crypto cursussen aan de slag moet gaan, moet je hier de nodige tijd voor vrijmaken. Doe dit in ieder geval, aangezien dat de enige manier is om alle benodigde kennis op te doen.
 • Het volgen van een crypto cursus vraagt om een investering. Het volgen van een crypto cursus is uiteraard niet gratis. Als je je voor één van bovenstaande cursussen aanmeldt, betaal je al snel een paar honderd euro. Wij adviseren je om dit dírect te doen, aangezien je dit bedrag alweer snel terug kunt verdienen.
 • Het volgen van een crypto cursus vraagt om veel discipline. Als je met een crypto cursus aan de slag wilt gaan, komt het ook op discipline aan. Je moet bereid zijn om veel te leren, om hier veel tijd aan te besteden en om nieuwe dingen op te doen. Om de cursus succesvol af te ronden, heb je een gezonde dosis discipline nodig.