X10 met crypto review

Met X10 met crypto review kom je alles te weten over beleggen met cryptocurrency. In crypto handelen is tegenwoordig niet meer weg te denken op internet en er zijn talloze verschillende cursussen die je kan doen om te starten met crypto handelen. Maar welke cursussen zijn betrouwbaar en proberen je niet alleen maar geld afhandig te maken. En hoe zit het met de kwaliteit van de cursussen? Het is leuk dat je veel geld uitgeeft, maar je moet daar natuurlijk ook iets voor terugkrijgen. In deze recensie van de cursus X10 met crypto kom je alles te weten over de cursus. Wie zijn de bedenkers achter deze cursus, wat ontvang je allemaal, wat ga je leren en hoe betrouwbaar is het?

X10 met Crypto

Wie zijn de bedenkers van X10 met crypto?

Je hebt vaak cursussen waarbij het helemaal niet duidelijk wordt wie de makers zijn. Dat is niet alleen vreemd, maar geeft ook een heel onbetrouwbaar gevoel. Als je openstaat om een smak geld uit te geven wil je wel weten met wie je zakendoet. Gelukkig is dat met de crypto cursus X10 met crypto heel makkelijk te achterhalen. Het zijn namelijk Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Daar doen ze bij deze crypto cursus helemaal niet moeilijk over en je kan over deze heren genoeg informatie vinden op het internet. Een korte introductie van deze twee mannen, zodat je een duidelijker beeld krijgt van de cursus.

Jan Robert Schutte
Jan Robert Schutte

Jan Robert Schutte

Schutte is sinds 1996 actief op de aandelen- en derivatenmarkten en heeft sinds die tijd enorme stappen gemaakt. Zo was hij begin van de eeuw vier jaar lang verantwoordelijk voor optiestrategieën en technische analyse bij Binckbank. De jaren daarna specialiseerde Schutte zich in spread trading en crypto currence handel. In 2011 besloot hij uiteindelijk om voor zichzelf te beginnen en OptieAcademy op te richten. 

Tevens is Schutte een zogenoemde technische trader / coach en coachte hij al meer dan honderden belegger. Een aantal jaren geleden kwam hij in contact met Harm van Wijk en besloten om samen te werken. Inmiddels ontwikkelt Schulte zijn eigen seminars en cursussen waarvan crypto cursus x10 met crypto er één van is. Betrouwbaar is hij zeker, want je vindt op het internet alleen maar positieve artikelen over deze man.

Harm van Wijk
Harm van Wijk

Harm van Wijk

Als je een beetje bekend bent in de beleggingswereld dan zou Harm van Wijk je bekend voor moeten komen. Van Wijk is namelijk een van de grondleggers van de populaire website Beleggers.com. Niet zomaar een website die je binnenhaalt. Hij heeft hierdoor de afgelopen jaren veel naam weten op te bouwen. Daarnaast komt Harm van Wijk veel in de media terecht in praatprogramma’s zoals Businessclass, EenVandaag en BNR Nieuwsradio. Met zijn 30 jaar expertise kom je niet om hem heen en is hij door dit alles zeer betrouwbaar. Een aantal jaar geleden besloot van Wijk om zijn kennis te gaan delen. En zo is crypto cursus x10 met crypto ontstaan. Geheel in samenwerking met Jan Robert Schutte.

Wat is de inhoud van X10 met crypto cursus?

Ik kan mij goed voorstellen dat de introductie van deze twee heren genoeg vertrouwen wekt om deze X10 met crypto review verder te lezen. We komen nu op de inhoud aan en wat je van deze crypto cursus kan verwachten. Binnen deze crypto cursus zijn er twee essentiële centrale cursussen die je kan volgen. Een is ontwikkeld door Harm van Wijk en de ander de Jan Robert Schutte. Ze krijgen respectievelijk de namen Geld verdienen met Bitcoin cursus en CryptoAcademy cursus.

Cursus is apart aan te schaffen, maar ook in een compleet pakket

Er bestaat de mogelijkheid om de Geld verdienen met Bitcoin cursus apart te doen, maar beter is het complete pakket te kopen. Het complete pakket is een stuk voordeliger en je krijgt daarnaast ook de cursus van Jan Robert Schutte erbij. In de cursus van Harm van Wijk gaat het puur om één ding: geld verdienen met cryptocoins. Om dit te bewerkstelligen krijg je uitleg van van Wijk zelf hoe je dit kunt doen, wat je nodig hebt, waar rekening mee te houden en belangrijk hoeveel geld je kan verdienen. Hij legt dat uit in acht modules die makkelijk te volgen zijn, zodat je snel aan de slag kan gaan. Makkelijker kan je het niet krijgen.

X10 met crypto review 8 modules

De X10 met crypto cursus is gemakkelijk te volgen en is opgedeeld in 8 modules. Onderstaand leg ik je uit wat er in de 8 onderdelen besproken wordt zodat je precies weet wat je te wachten staat als je voor de X10 met crypto cursus gaat. 

Deze module vormt de basis en neemt je mee naar de wereld van bitcoins. Hele simpele basale uitleg wat dit alles zo speciaal maakt. Hoe je begint met het handelen van bitcoins en waar je overal rekening mee moet houden.

In deze module gaat de aandacht over naar de alternatieve coins, ook wel alt coins genoemd. Eenvoudig gezegd zijn dit varianten op de bitcoins. Harm van Wijk geeft uitleg wat de beste alt coins van het moment zijn met de meeste potentie. Alt coins blijken erg volatiel te zijn, wat betekent dat er veel koersstijgingen plaatsvinden. Ideaal om extra te profiteren van de winst.

Je krijgt in deze module alle achtergrondinformatie over de technologie achter bitcoin. Harm van Wijk legt bijvoorbeeld uit wat lightning network betekent en wat PoW, PoS en PoL zijn. Blijf je aandacht erbij houden, want dit is echt een module waar je even de tijd voor moet nemen. Het is vrij complex.

Van Wijk legt in deze module in detail uit op welke platforms je kan handelen en wat wallets zijn. Op verschillende platforms kan je coins in- en verkopen en met wallets sla je al jouw munten met een veilige manier op. Je hebt voor het opslaan van je coins in wallets tegenwoordig verschillende manieren.

Deze module is een vervolg op module 3 en gaat verder in op de techniek achter bitcoin. Meer achtergrondinformatie, waardoor je meer kennis vergaart en het hele verhaal meer duidelijk wordt. Het helpt zonder meer bij het handelen van bitcoins dat je begrijpt hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Regels en wetgeving veranderen met de dag in de crypto wereld. Je ziet vast wel eens wat nieuwsberichten voorbijkomen. In deze module bespreekt Harm van Wijk alles wat betreft de regulatie en wetgeving van bitcoins. Zeer belangrijke module, omdat je je gewoonweg aan de regels moet houden. En die blijken in crypto land erg veranderlijk te zijn.

Dit zijn alle vragen (met antwoorden) die Harm van Wijk de afgelopen jaren heeft gebundeld. Waarschijnlijk zitten er ook vragen tussen die jezelf al hebt bedacht.

Je vindt in deze laatste module allerlei informatie over andere verdienmodellen. En dat je met deze crypto currency verdienmodel kan combineren met andere verdienmodellen. Als je daar interesse in hebt.


De CryptoAcademy cursus van Jan Robert Schutte

Al eerder aangegeven in deze X10 met crypto review is er ook nog een tweede cursus. Namelijk die van Jan Robert Schutte. Net zo interessant als die van Harm van Wijk en Schutte is net zo enthousiast om zijn kennis met jou te delen. Dit zijn de volgende modules van de CryptoAcademy cursus.

Schutte bespreekt hier wat staking inhoudt, hoe je verschillende handelsstrategieën opzet en hoe je een cryptoportfolio opbouwt. Vooral over cryptoportfolio’s kan Schutte veel vertellen door zijn jarenlange ervaring ermee.

Deribit wordt gezien als vrij ingewikkeld platform om in opties te handelen. Schutte weet het in deze cursus zo te brengen dat jij makkelijk en met genoeg kennis van dit platform gebruik kan maken. Met een volledig stappenplan ben je zo onderweg.

Schutte organiseert veel seminars en webinars. In deze module kan je een van zijn webinars bekijken over het M2W-TS systeem. Dit duurt zo’n anderhalf uur. Het lijkt in eerste instantie taai kost, maar ook hier zorgt Schutte ervoor dat je het heel makkelijk gaat begrijpen.

Wederom vind je net zoals in de derde module ook in module 4 webinars terug. Veel experts komen hier aan het woord die kennis hebben hoe geld te verdienen met crypto.

Ook deze module van Schutte staat vol met webinars. Hij organiseerde in het verleden niet voor niets talloze webinars en seminars. In de module kan je webinars volgen die elke woensdag live worden uitgezonden. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws in de wereld van crypto.

In deze laatste module van de CryptoAcadamy cursus informeert Schutte je over hoe je het meest succesvolst kan handelen in cryptocurrency. Dat gebeurt via Mastermind meetings. Er worden hier veel interessante vragen gesteld en antwoord gegeven door experts in het crypto vak.

Wat krijg je nog meer bij de crypto cursus x10 met crypto?

In deze X10 met crypto review kreeg je meer informatie over de bedenkers van deze cursus en werden de twee belangrijkste cursussen in het pakket uitgelicht. Maar dat is nog niet alles wat je krijgt als je besluit het complete pakket aan te schaffen. Ook deel zijn onderzoeksrapporten (van van Wijk en Schutte), handelsupdates en kansen, exclusieve toegang tot mijn.beleggen.com, live Q&A sessies, 12 maanden toegang tot 3 crypto portefeuilles, toegang tot Telegram groep en toegang tot de CryptoAcademy site.

Plaats een reactie