Binance Crypto Exchange

Binance Review en uitleg

Binance is de grootste crypto exchange van de wereld. In onze Binance review vertellen we jou alles over deze crypto beurs en waarom je een binance account aanmaken moet…


Direct aan de slag

Betaalmethodes

5

Kosten

< 0.10%

Volume (30d)

€10B

Cryptomunten

500+

Landen

100+

Inhoudsopgave

binance exchange logo

Crypto exchange kiezen

Ook van plan om je geld te investeren in cryptocurrency? Als dit klopt dan is het van belang om even een goede exchange te zoeken. De exchange speelt namelijk een belangrijke rol bij het aanbieden van vraag en aanbod. Zonder de exchange kan je dan ook niet echt op een eenvoudige manier munten kopen voor je beleggingen.

Waar veel beginners moeite mee hebben is dat er heel wat opties te vinden zijn waar je voor kunt kiezen. Door al deze bomen kun je het bos niet meer zien, wat is namelijk een verstandige optie om voor te kiezen? Een van de beste opties van dit moment is de bekende Binance exchange.

Hoewel je hier vast wel eens van hebt gehoord is lang niet iedereen bekend met deze aanbieder. Om je hier wat meer over te laten zien heb ik besloten om in deze Binance review het belangrijkste op een rijtje te zetten. Door dit goed door te nemen krijg je meer inzicht in de totale Binance beoordeling en in de voordelen die je zelf kan ondervinden wanneer je kiest voor deze aanbieder.

  • Maximaal 0.10 handelskosten
  • Eenvoudige en geavanceerde interface
  • Vertrouwd door professionele investeerders


Account aanmaken

wat is binance en hoe werkt de binance

Wat is de Binance exchange – functie en doelstellingen

Voordat ik je meer kan laten zien in deze Binance review over de transactiekosten of de beveiliging is het van belang om eerst even te kijken naar de Binance exchange zelf. Binance is zoals je wellicht wel weet aan te merken als een bekende cryptocurrency exchange voor cryptocurrency beleggers en liefhebbers die op zoek zijn naar een grote verscheidenheid aan cryptocurrencies.

Het bedrijf staat onder leiding van Changpeng Zhao. Hij heeft naast het opzetten van de Binance exchange erg veel tijd besteed aan de ontwikkeling van zijn eigen Binance Chain en Binance coin (BNB). Het bedrijf is van plan om in de nabij toekomst een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te worden. Meer informatie hierover kan je op de website zelf terugvinden.

Het voornaamste voordeel van de Binance exchange is het feit dat dit bedrijf echt bekend staat om hun lage prijzen. Hoewel ik je hier straks nog wat meer over zal laten zien is het handig om dit alvast in het achterhoofd te houden. Door deze voordelige kosten is de Binance exchange een voor de hand liggende optie voor mensen die net beginnen met het beleggen.

Totstandkoming van de Binance exchange

Nu je wat meer weet over de Binance exchange is het voor deze Binance review handig om even naar de oprichting achter het project te kijken. De Binance exchange is officieel gelanceerd in China in juli 2017. De oprichters achter de Binance exchange werkten eerst bij de OKCoin exchange. Binance cryptocurrency exchange heeft bewezen een van de meest succesvolle ICO (initial coin offering) projecten te zijn die er zijn.

Tussen 1 en 20 juli 2017 haalde de exchange 15 miljoen dollar binnen bij mensen die wel iets zagen in de toekomst van het project. Op hun beurt ontvingen de beleggers 100.000.000 van Binance Coin (BNB) tokens uitgegeven op Ethereum blockchain. De initiële ICO-prijs voor één BNB was USD 0,115 per munt. Zoals je wel hebt gezien is deze koers aanzienlijk gestegen, iets waar veel beleggers blij mee zijn natuurlijk. Als belegger zijnde kan je ook los investeren in deze cryptomunt als je dit graag wilt.

Binance fees / transactiekosten

Ik heb al even kort gezegd dat de kosten bij de Binance exchange erg laag zijn in verhouding tot andere opties die er op dit moment te vinden zijn. Zo is geld storten volledig gratis bij Binance. Dit is met name handig voor de mensen die maandelijks bij willen storten op het platform om zo aan hun eigen vermogen te werken. We zien dat dit bij andere exchanges vaak wel geld kost.

Binance pakt een 0,1% deel van elke transactie die plaatsvindt op het platform, dit maakt het een van de goedkopere cryptobeurzen op het web is. Als zodanig zijn 0,1% handelskosten van toepassing op zowel spothandel als margehandel. Andere populaire altcoin beurzen zoals KuCoin en HitBTC rekenen vergelijkbare tarieven.

binance fees transactiekosten

KuCoin evenaart Binance’s handelstarief van 0,1% per transactie, terwijl HitBTC 0,1% rekent voor market makers en 0,2% per transactie voor het aannemen van orders. Beurzen zoals Poloniex of Kraken zijn gelijk een stuk duurder. Je kunt ook aanzienlijke kortingen op de handelskosten krijgen voor het gebruik van Binance Coin (BNB) en het doorverwijzen van vrienden via het platform.

Beveiliging bij de Binance exchange

Een van de belangrijkste punten die nog niet besproken is in deze Binance review is de beveiliging van het platform. De beveiliging bij Binance is over het algemeen goed, hoewel de exchange in mei van 2019 een aanzienlijke hack heeft meegemaakt. De exchange verloor meer dan 7000 BTC als gevolg van een aantal gecompromitteerde gebruikersaccounts en gebruikte haar #SAFU-fonds (Secure Asset Fund for Users) voor gebruikerscompensaties om de kosten te vergoeden.

Sindsdien heeft de exchange haar beveiliging versterkt door de Universal 2nd Factor (U2F) authenticatiemethode te introduceren. Ook hebben ze besloten om de diverse exchange monitoring mogelijkheden aanzienlijk te verbeteren. Dit heeft ervoor gezorgd dat je op een volledig veilige manier in staat bent om jouw beleggingen te doen via het platform.

Account beveiligen van binance

Daar komt bij dat Binance gebruikers aanspoort om twee factor authenticatie (2FA) in te schakelen met Google Authenticator of sms-authenticatie. Tevens is het zo dat je in staat bent om bepaalde adressen te whitelisten en een anti-phishing code in te stellen. Binance heeft ook een vrij uitgebreide beveiliging FAQ in zijn ondersteuningssectie. Hier leer je meer over hoe je je moet beschermen tegen hackers en hoe je jouw munten veilig moet opslaan.

Is Binance betrouwbaar – veilig beleggen in crypto

Het is bij het kiezen van een exchange natuurlijk noodzakelijk dat je op een volledig betrouwbare en veilige manier aan de slag kunt gaan met het beleggen. Bij de Binance exchange zal je je hier geen zorgen over hoeven te maken. Als we kijken naar de verhalen van voorgaande klanten dan zien we dat de Binance exchange een prima optie is om te overwegen.

Dit heeft met name te maken met het feit dat Binance is voorzien van een overzichtelijke website en dat ze al voor een lange tijd bestaan. Deze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat de Binance exchange is aan te merken als een veilige plek om jouw beleggingen onder te stallen. Het is dan ook niet voor niet een van de grootste exchanges die men op dit moment maar kan vinden.

Conclusie – Binance exchange is een perfecte keuze!

Met deze handige informatie uit de Binance Review weet je als het goed is beter wat je precies kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om een account aan te maken bij de Binance exchange. Het feit dat je talloze munten kunt verhandelen bij Binance maakt het een van de beste opties die je maar kunt kiezen als belegger zijnde.

Daar komt bij dat de Binance exchange erg eenvoudig te gebruiken is. De prettige interface in combi met de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid brengt met zich mee dat je ook als beginner zijnde aan de slag kunt gaan met het beleggen. Om nog niet eens te beginnen over de professionele support die je op de site kunt vinden.

Nu is de Binance exchange uiteraard niet de enige optie waar je voor kunt gaan, er zijn veel meer opties te vinden die je kunt overwegen. Mocht je wat meer te weten willen komen over deze andere opties dan heb je geluk. Naast deze Binance review kan je hier op de site namelijk nog veel meer artikelen vinden om even goed door te kijken.


Direct aanmelden


Uitleg binance account aanmaken

Binance account aanmaken

Gratis account

Een Binance account aanmaken is altijd gratis en super snel geregeld, klik op de afbeelding hiernaast en meld je snel aan!

Euro’s storten

Maak euro’s over naar je binance wallet via één van de 5 betaalmogelijkheden, waaronder SEPA en Creditcard. Zodra de betaling voltooid is kun je direct bitcoins kopen.

Bitcoin kopen

Koop of verkoop meer dan 50 cryptomunten, je betaald maximaal slechts 0.10% brokerkosten. Verzend de gekochte bitcoin naar je hardware wallet of bewaar deze veilig op de Binance wallet.


Gratis aanmelden