Geld verdienen met je affiliate code Bitvavo: een complete uitleg

Ben je op zoek naar een affiliate code Bitvavo om 100% korting te krijgen op de handelskosten bij Bitvavo? Als je jezelf aanmeldt bij Bitvavo door middel van onze affiliates bitvavo code dan hoef je geen handelskosten te betalen over je eerste € 1000! En heb je al een Bitvavo account, dan is het wel heel lucratief om door middel van de Bitvavo affiliate code vrienden uit te nodigen om te komen handelen op Bitvavo, want dan ontvang je 15% van de handelskosten van je vrienden.

🔒 gebruik in de app code: BB7125

Lees snel verder als je wilt weten hoe de Bitvavo affiliate code werkt.

Wat is een affiliate code Bitvavo?

Een Bitvavo affiliate code is een vorm van online adverteren. Bij affiliate marketing wordt gebruik gemaakt van een link waar je op kunt klikken. Deze vorm van online adverteren wordt niet door het bedrijf zelf gedaan, maar door de zogenaamde affiliates van Bitvavo. Dit zijn mensen die een link met een affiliate code van Bitvavo in een email, een social media bericht, op hun website of op een blog plaatsen. 

Als een vriend die de email krijgt of een bezoeker op de link klikt, dan ontvangen zowel degene die op de link klikt als de affiliates van Bitvavo een beloning. De beloning wordt overigens pas uitgekeerd als de conversie heeft plaatsgevonden via de Bitvavo referral. In dit geval moet degene die op de link heeft geklikt ook daadwerkelijk een Bitvavo account aanmaken.

Wat is je voordeel als je gebruik maakt van een affiliate code Bitvavo?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een Bitvavo affiliate code, dan profiteren zowel degene die gebruik maakt van de Bitvavo referral als de affiliate van Bitvavo. Degene die gebruik maakt van de Bitvavo referral door op de link te klikken en een account aan te maken krijgt 100% korting op de eerste €1000,- Euro aan handelskosten die in rekening worden gebracht bij het kopen, verkopen en wisselen van crypto valuta. De actie is de eerste 7 dagen geldig na het aanmaken van een Bitvavo account en geldt alleen voor nieuwe leden. 

Voor de affiliates van Bitvavo, ofwel degenen die de link heeft geplaatst, is de beloning nog veel lucratiever. Je krijgt dan namelijk 15% van de totale handelskosten van degene die de link heeft gebruikt om een Bitvavo account aan te maken, en dat voor onbepaalde tijd. Affiliate van Bitvavo worden is heel eenvoudig als je al een account hebt, en levert je een aardige verdienste op zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Het is dus zeker de moeite waard om affiliate van Bitvavo te worden.

Hoe kun je de €1000,- Euro gratis handelskosten claimen als je gebruik maakt van een affiliate code Bitvavo?

Je kunt heel eenvoudig de €1000,- Euro gratis handelskosten claimen door een account aan te maken bij Bitvavo. De actie is de eerste 7 dagen geldig vanaf het moment dat je een Bitvavo account hebt aangemaakt, en houdt in dat je over de eerste €1000,- Euro die je verhandelt in deze 7 dagen geen handelskosten hoeft te betalen.

Een account aanmaken kun je door op de website van Bitvavo jezelf aan te melden via de button ‘Aanmelden’ rechtsboven de landingspagina, of door de Bitvavo app te downloaden in de Apple Store of Google Play.

Dit zijn de stappen als je je aanmeldt via de website:

 1. Ga naar BITVAVO
 2. Klik op de blauwe AANMELD button rechts boven in je scherm.
  Account openen bij Bitvavo
 3. Vul al je gegevens netjes in zoals deze ook op je identiteitsbewijs staat. 
  Account openen bij Bitvavo
 4. Klik op registreren nadat je alle policy vinkjes hebt aangevinkt!
 5. Yeeeahhh het is gelukt, check ff je mailbox!
  account openen bij bitvavo gelukt
 6. Klik op de verificatie link in de e-mail om te bevestigen dat het e-mailadres daadwerkelijk bij jou hoort. 
 7.  Ga naar BITVAVO, klik op login.
  Inloggen Bitvavo

Dit zijn de stappen als je je aanmeldt via de Bitvavo app:

1. Download eerst de Bitvavo app in de Apple Store of bij Google Play.

2. Als de app is gedownload open je de app en vul je je voor- en achternaam in, en klik je op ‘Doorgaan’.

3. Je kunt nu een e-mailadres invullen en je hebt hier ook de optie om een affiliate code in te voeren. Voer hier de affiliate code Bitvavo in die je hebt gekregen (zou tof zijn als je die van mij gebruikt: BB7125) en klik op ‘Doorgaan’.

4. Je moet nu een veilig wachtwoord aanmaken en akkoord te gaan met de voorwaarden om je registratie te voltooien.

Hoe werkt de affiliate code Bitvavo voor Bitvavo affiliates?

Heb je al een Bitvavo account en wil je toch profiteren van dit affiliateprogramma, dan kun je als affiliate van Bitvavo geld verdienen. Affiliates van Bitvavo krijgen namelijk 15% van alle handelskosten over elke transactie van iedereen die zich via hun link hebben aangemeld bij Bitvavo. En je hoeft er vrijwel niet voor te doen, dus dat is makkelijk geld verdienen.

Het deelnemen aan het affiliate programma van Bitvavo is heel eenvoudig.

Volg de onderstaande stappen als je affiliate van Bitvavo wilt worden.

1. Maak een account aan als je dat nog niet hebt gedaan… anders even inloggen.

Klik op de blauwe AANMELD button rechts boven in je scherm.
Account openen bij Bitvavo

2. Ga dan naar je Bitvavo accountinstellingen door rechts bovenaan op je naam te klikken. Kies in het drop down menu voor ‘Affiliates’ en klik erop. Of ga versneld door naast het logo op ‘Nodig vrienden uit, verdien geld.’ te klikken. Zie onderstaand voorbeeld. of als je ingelogd bent; klik hier.

nodig vrienden uit met je bitvavo affiliate code

3. Er opent zich nu het venster ‘Affiliates’. Hier vind je jouw persoonlijke en unieke affiliate code waardoor Bitvavo weet via welke affiliate het nieuwe lid is aangebracht. Je vindt er ook een voorbeeld link die je kunt gebruiken, je ziet hoeveel commissie je krijgt per gebruiker en hoeveel mensen jij al hebt aangebracht.

Bitvavo affiliate dashboard

4. Je kunt nu jouw persoonlijke affiliate code gebruiken en sturen naar vrienden of familie, op je website of blog plaatsen of in een social media post gebruiken. Je ontvangt dan 15% van de handelskosten van elke transactie die een door jou aangebrachte gebruiker uitvoert.

Meer Bitvavo uitleg pagina's

Plaats een reactie