Bitvavo 10000 euro gratis – Hoe werkt de bitvavo 10000 euro actie?

Je eerste €10000,- handelen zonder transactiekosten, profiteer van deze actie en meld je aan!

Maak nu gebruik van de actie Bitvavo 10000 euro gratis handelen. Als je nu een account aanmaakt bij Bitvavo, dan kun je met deze actie voor duizend euro gratis handelen. En dat scheelt je veel geld, want gratis handelen betekent dat je niets betaalt voor transacties, zoals het kopen van cryptomunten of het omwisselen van Bitcoin in Ethereum.

Wacht dus niet langer en start vandaag nog bij Bitvavo en claim 10000 euro gratis handelen. Gebruik bij het aanmelden via de smartphone app onze Bitvavo affiliatecode: BB7125 om je korting te activeren. Zonder affiliate code krijg je ook geen €10000,- gratis handelen!

Bitvavo 1000 euro gratis handelen

Bitvavo 10000 euro gratis handelen actie

Het Bitvavo handelsplatform heeft momenteel een actie waarbij je over de eerste €10000,- aan transacties geen handelskosten hoeft te betalen als je een account hebt geopend. De Bitvavo 10000 euro actie geldt alleen voor nieuwe gebruikers. De actie is bedacht om het voor startende crypto handelaren zo makkelijk mogelijk te maken om te beginnen. Bitvavo staat erom bekend dat ze het platform graag zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen die geïnteresseerd is in cryptomunten, of je nu al jaren handelt of dat je pas net begint. De actie van Bitvavo om geen handelskosten te vragen over de eerste 10000 euro die je verhandelt maakt het nog laagdrempeliger om je eerste stappen in de wereld van crypto handelen te zetten.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Wat zijn handelskosten?

Met de Bitvavo 10000 euro actie hoef je geen handelskosten te betalen. Maar wat zijn handelskosten eigenlijk? Als je op een handelsplatform als Bitvavo euro’s wil omwisselen in cryptomunten, of een bepaalde cryptomunt als Bitcoin wilt omwisselen naar een andere cryptomunt, dan moet je handelskosten betalen. Er zijn twee soorten handelskosten die je kunt tegenkomen bij Bitvavo: handelskosten en netwerkkosten.

handelskosten bitvavo

De kosten die je moet betalen om crypto valuta om te wisselen heten wisselkosten. Daarnaast moet je ook netwerkkosten betalen. Om te begrijpen waar de netwerkkosten vandaan komen moet je iets meer weten over de aard van crypto valuta. In tegenstelling tot euro’s of dollars, de zogenaamde fiat valuta, worden cryptovaluta niet volledig gereguleerd door regelgevende instanties. 

Er zijn ook geen banken of wisselkantoren die als tussenpersoon fungeren als jij euro’s wilt omruilen in dollars. Maar de transactie moet wel ergens worden geregistreerd, en in de wereld van cryptovaluta wordt dat gedaan door de zogenaamde mijnwerkers, mensen over de hele wereld die de rekenkracht van hun computers gebruiken om de transacties registreren, verifiëren en uit te voeren op de blockchain.

Bitvavo exchange
Je eerste €10000,- handelen zonder transactiekosten, profiteer van deze actie en meld je aan!

Hoe claim je de Bitvavo 10000 euro?

Wil je gebruik maken van de Bitvavo 10000 euro gratis handelen actie dan moet je eerst een account openen. Het openen van een account bij Bitvavo is helemaal niet ingewikkeld en heb je zo gedaan. Bovendien kun je bij Bitvavo kiezen uit twee verschillende interfaces, een beginnersinterface en een geavanceerde interface die veel meer handelsopties biedt. De Beginnersinterface is daarentegen uitermate geschikt voor mensen die starten met handelen in cryptomunten.

Wil je een account openen bij Bitvavo, dan kun je deze stappen volgen:

 1. Ga naar BITVAVO
 2. Klik op de blauwe AANMELD button rechts boven in je scherm.
  Account openen bij Bitvavo
 3. Vul al je gegevens netjes in zoals deze ook op je identiteitsbewijs staat. 
  Account openen bij Bitvavo
 4. Klik op registreren nadat je alle policy vinkjes hebt aangevinkt!
 5. Yeeeahhh het is gelukt, check ff je mailbox!
  account openen bij bitvavo gelukt
 6. Klik op de verificatie link in de e-mail om te bevestigen dat het e-mailadres daadwerkelijk bij jou hoort. 
 7. Ga naar BITVAVO, klik op login.
  Inloggen Bitvavo

Hoe kun je gaan beginnen met handelen op Bitvavo?

Voordat je kunt gaan beginnen met handelen op Bitvavo moet je eerst fiat geld, in dit geval Euro’s, storten op je account. Je kunt hiervoor verschillende overboekingsmanieren gebruiken, onder andere een bankoverschrijving een SEPA-overboeking (een gewone bankoverschrijving) of iDeal. Gebruik iDeal of een bankoverschrijving dan is het storten van geld bij Bitvavo overigens ook gratis. Let wel op dat je bankrekening op dezelfde naam moet staan die je hebt gebruikt om een account bij Bitvavo aan te maken.

Wil je geld storten op je Bitvavo account dan kun je deze stappen volgen:

1. Log in op je Bitvavo account. Je ziet aan de linkerkant van je dashboard ‘Tegoed Storten’. Klik daarop om geld te storten op je account.

2. Er opent zich nu het venster ‘Euro’s storten’, waarin je kunt aangeven hoeveel je op je account wilt storten en welke betaalmethode je daarvoor wilt gebruiken. Klik op ‘Doorgaan’ om te bevestigen.

Bitvavo 1000 euro gratis actie

Bitvavo 10000 euro gratis, wat zijn de voorwaarden?

De Bitvavo 10000 euro actie geldt alleen voor nieuwe leden die voor het eerst een account openen. Heb je al een account, dan kun je helaas geen gebruik maken van de actie, en Bitvavo staat het ook niet toe dat je twee accounts aanmaakt. Ook moet je er rekening mee houden dat met de actie alleen voor handelskosten geldt. Je moet dus zelf geld storten om mee te kunnen gaan handelen. En heb je voor meer dan duizend euro in cryptovaluta gehandeld, dan moet je wel transactiekosten gaan betalen. Gelukkig is de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, dus je hoeft niet te schrikken van de kosten.

Over Bitvavo

Het handelsplatform Bitvavo is een Nederlands bedrijf waar je meer dan 200 verschillende cryptomunten kunt vinden om in te handelen, waaronder bekende munten als Bitcoin Ethereum, Litecoin, Dogecoin en Uniswap. Bitvavo is misschien minder groot als het bekende handelsplatform Binance, maar doet dus qua aanbod zeker niet onder voor de grotere beurzen. Je kunt je digitale munten op je Bitcoin account bewaren of doorsturen naar je eigen crypto wallet. 

Bitvavo heeft ook een handige app waarmee je overal en altijd met je mobiele apparaat kunt bekijken hoe het staat met de waarde van de crypto munten. Het platform is bovendien erg gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en veilig. En het is een enorm voordeel dat je bij Bitvavo een Nederlandstalige interface hebt en ondersteuning in het Nederlands kunt krijgen.

Profiteer daarom nu van de Bitvavo 10000 euro gratis handelen actie en maak snel een Bitvavo account aan.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Meer Bitvavo uitleg pagina's