Kucoin Review – Is Kucoin betrouwbaar?

KuCoin review & ervaringen

KuCoin is een internationale crypto exchange die enorm populair is geworden. In onze KuCoin Review hebben wij alle info over deze broker op een rij gezet en lees je wat onze KuCoin ervaringen zijn. 


Aan de slag

Betaalmethodes

3

Kosten

< 0.1%

Volume (30d)

€1B+

Cryptomunten

400+

Landen

207

Crypto Exchange KuCoin

KuCoin is een zeer uitgebreide crypto exchange die voor iedere bitcoin belegger wat te bieden heeft. Of je nu met grote of kleine bedragen gaat investeren in cryptocurrency, KuCoin bied mogelijk heden. Doordat de transactiekosten zeer laat zijn blijft er meer kapitaal bij jou in beheer. Lees verder voor onze uitgebreide KuCoin review of maak gelijk een account aan!

  • Maximaal 0.1% handelskosten
  • Eenvoudige en geavanceerd portaal
  • Vertrouwd door brokers en professionele investeerders

KuCoin Reviews

KuCoin betaalmogelijkheden

Je kunt zeer eenvoudig geld op je KuCoin account zetten doormiddel van de 3 betaalmogelijkheden. Je kunt namelijk geld overboeken met; Visa/Mastercard, SEPA of Apple Pay. Je geld staat in de meeste gevallen binnen een paar minuten op je account. 

  • 3 betaalmogelijkheden
  • Internationaal bereikbaar
  • SEPA ondersteuning voor directe betaling

betaal mogelijkheden bij KuCoin

Aanmelden bij KuCoin

Gratis account

Registeren bij KuCoin is eenvoudig en duurt hooguit enkele minuten. Ga naar de website van de exchange en klik op aanmelden. Je kan overigens ook gewoon op onderstaande button klikken, dan zal je direct worden doorgestuurd naar de aanbieder.

Euro’s storten

Stort euro’s of crypto naar je KuCoin account, je kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes waaronder SEPA.

Bitcoin kopen

Koop of verkoop meer dan 400+ cryptomunten, je betaald maximaal slechts 0.1% transactiekosten. Verzend de gekochte bitcoin naar je hardware wallet of bewaar deze veilig op je online KuCoin wallet.


Registreren of account aanmaken bij KuCoin


Gratis aanmelden

Crypto exchange KuCoin

Onze KuCoin ervaringen

De cryptomarkt is wereldwijd ontploft en zeker in Europa zijn er veel particuliere investeerders actief. Dat komt grotendeels door de opmars van de crypto-exchanges. Een exchange platform maakt het nog gemakkelijker om cryptocurrency te kopen. Er zijn diverse bekende cryptobedrijven actief, zoals Bitvavo en Bitcoin Meester. Echter mag ook de exchange KuCoin niet worden vergeten. 

Het cryptobedrijf werd in 2017 gelanceerd en wist al honderdduizenden klanten aan te trekken. De reden van het succes is te verklaren. De exchange beschikt over een professioneel platform, een gebruiksvriendelijke site en een lucratieve eigen cryptomunt. 

De transactiekosten zijn relatief laag en de gebruikers kunnen zomaar een passief inkomen creëren met de KuCoin Shares cryptomunt. Als je meer wilt weten over de exchange, dan raden wij je aan om de review goed door te lezen.

Crypto Exchange KuCoin

Account aanmaken bij KuCoin

Registeren bij KuCoin is eenvoudig en duurt hooguit enkele minuten. Ga naar de website van de exchange en klik op aanmelden. Je kan overigens ook gewoon op onderstaande afbeelding klikken, dan zal je direct worden doorgestuurd naar de aanbieder. Vul jouw e-emailadres in en bepaal een wachtwoord. 

Wij raden je aan om het wachtwoord ook ergens anders te noteren, zodat je later niet in de problemen komt. Er zal vervolgens een mailtje worden gestuurd met een bevestigingslink. Activeer jouw account door op de link te klikken. Een gebruiker krijgt de optie om een extra beveiliging aan het account te koppelen, namelijk de 2FA. Het zorgt voor meer veiligheid, aangezien het voor hackers moelijker is om het account te hacken. KuCoin vraagt nog niet om verdere persoonsgegevens.


Gratis aanmelden

Cryptocurrency kopen

Een account heeft de gebruiker in een handomdraai aangemaakt. Het is daarna tijd om aan de slag te gaan en cryptomunten te gaan kopen. De gebruikers van het platform ontvangen een eigen wallet, oftewel het account waarmee de munten worden aangekocht. Je kan de munten dan ook eenvoudig laten staan bij de exchange en op een later moment weer verkopen. 

De cryptomunten worden opgeslagen in een zogeheten ‘KuCoin wallet’. Je kan meerdere soorten munten opslaan in de wallet. Cryptocurrency kopen kan op ieder moment van de dag, net zoals het verkopen. Het aanbod is bijzonder groot. Ga naar de munt die jij wilt kopen en klik op ‘koop’. Vul het aantal munten in en bevestig de aankoop. De cryptomunten verschijnen direct in jouw wallet.

Crypto kopen bij KuCoin

Welke coins kun je vinden op KuCoin?

Het ruime aanbod aan cryptomunten valt direct op bij KuCoin Exchange. Het fijne en overzichtelijke platform is ook geschikt voor beginnende cryptohandelaren. Echter worden er ook speciale functies aangeboden door de ervaren crypto-investeerder. De ideale cryptocurrency kan jij eenvoudig en snel terugvinden met de zoekfunctie. Je kan ook gewoon de lijst met cryptomunten bekijken en de recente koerswijzigingen bestuderen. 

In het aanbod kom jij de bekendste cryptocurrency tegen, waaronder de Bitcoin, Cardano en de Ethereum. Vanzelfsprekend is ook de KuCoin Shares verkrijgbaar bij de exchange. Maandelijks worden er weer nieuwe cryptocurrency aan het assortiment toegevoegd. Cryptomunten kan een gebruiker op ieder gewenst moment kopen en verkopen.

https://www.youtube.com/watch?v=Nnnzk1Uk0EQ

Hoe is de Support?

De klantenservice van de KuCoin Exchange is 24 uur per dag bereikbaar en 365 dagen per jaar geopend. De medewerkers van de exchange zijn bereikbaar via de live chatfunctie. Je kan onderin het speelscherm op de chatknop klikken en je krijgt direct een medewerker te spreken. Daarnaast is KuCoin ook zeer actief op de sociale media, zoals Twitter en Facebook. De support van KuCoin is altijd gratis beschikbaar voor zijn klanten.

Wat zijn de KuCoin transactiekosten?

Een crypto-exchange moet ook inkomsten binnenhalen en KuCoin doet door transactiekosten te rekenen. Een klant zal over iedere trade een fee van 0,1% betalen. Het is daardoor een interessante partij voor iedere particulier. Echter kunnen de kosten van transactie ook hoger uitvallen, aangezien de fee kan verschillen per cryptocurrency. Munten die naar een andere wallet worden verzonden kunnen ook kosten met zich meebrengen. KuCoin Exchange is in ieder geval een goedkope aanbieder en zeer geschikt voor particulieren en bedrijven.

Wat zijn de transactiekosten bij KuCoin?

Een gebruiker van het platform moet normaliter rekening houden met limieten. Dat is bij KuCoin niet het geval, want er zijn geen limieten. Dat zorgt ervoor dat een gebruiker zonder zorgen munten kan kopen en niet op de bedragen hoeft te letten. Het is dan ook één van de grootste voordelen van KuCoin.

KuCoin Shares wat is het?

KuCoin Shares, wat is het?

De cryptomunten blijven zich maar ontwikkelen en dagelijks komen er weer nieuwe cryptovaluta op de markt. Er zijn dan ook genoeg munten waar jij nog nooit van hebt gehoord. De gelukszoekers proberen dan ook met de nieuwe Bitcoin te komen en in de meeste gevallen blijkt het een grote teleurstelling. Dat is niet het geval met de KuCoin Shares. De cryptomunt van de gelijknamige crypto-exchange is juist een groot succes. De munt werd in het leven geroepen om het exchange-platform mee te kunnen financieren. De investeringen leverde KuCoin Shares op, een essentieel onderdeel van het cryptobedrijf.

Dagelijks dividend met de KuCoin Shares

De KuCoin Shares zijn de drijvende kracht achter het platform, net zoals het geval is met de Binance Coin bij de gelijknamige exchange. De transactiekosten bij KuCoin zijn bijvoorbeeld goedkoper wanneer een gebruiker een aantal KuCoin Shares bezit. Het is voor de investeerder echter om meer redenen interessant om de munt te kopen. 

De houders van de cryptocoin ontvangen iedere 24 uur een beloning. Het gaat om dividend, oftewel een winstuitkering. Exact de helft van alle inkomsten het bedrijf worden weer teruggegeven aan de houders van de KuCoin Shares. Het is daardoor voor de investeerders mogelijk om een passief inkomen te creëren met de cryptovaluta.


Gratis aanmelden

Zolang de cryptomunt groeit zal het dividend alleen maar hoger worden voor de investeerders in de KuCoin Shares. Daarnaast is het een goede reden voor de kopers om de munten te behouden, waardoor de waarde niet plotseling een duikvlucht zal nemen. Het cryptobedrijf KuCoin heeft ook een manier gevonden om de waarde te handhaven, maar daar later meer over. Mocht je interesse hebben in het verdienen van dividend, dan kan je de rekenmachine op de website van KuCoin gebruiken om te bekijken wat jij dagelijks kan verdienen aan de munt.

Zeldzaamheid van de KuCoin Shares

Er worden maximaal 200 miljoen munten van KuCoin Shares uitgegeven. Dat klinkt als een grote hoeveelheid, maar dat valt eigenlijk wel mee. Er zijn voldoende succesvolle cryptocurrency met een grotere oplage, soms zelfs ongelimiteerd. Daarnaast heeft KuCoin ook besloten om viermaal per jaar een deel (10%) van de winst te gebruiken om de eigen munten op te kopen. 

KuCoin zal deze munten vervolgens direct vernietigen. Het ultieme doel van het cryptobedrijf is om de oplage te reduceren tot 100 miljoen stuks. Dat zorgt automatisch voor meer zeldzaamheid en dat kan de prijs aardig doen opdrijven. Dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat de KuCoin Shares populairder zal worden bij investeerders.

De toekomstplannen van KuCoin

De crypto-exchange KuCoin is bezig aan een geweldige opmars. Het bedrijf wist vrijwel uit het niets toch een aanzienlijk deel van de markt te bereiken. Het bedrijf is hardbezig om zich te mengen bij de tien grootste crypto-exchanges van de wereld. Natuurlijk heeft KuCoin nog een lange weg te gaan, maar niets is onmogelijk. Het succes van de KuCoin Shares geeft wel enigszins aan dat de toekomstplannen van het bedrijf haalbaar zijn. De toekomst zal het gaan uitwijzen.

Kucoin Betrouwbaar

Is KuCoin betrouwbaar?

De klanten van KuCoin zijn unaniem positief over de crypto-exchange. Dat komt grotendeels door het gemak, de snelheid en de lage transactiekosten. Het platform is geschikt voor beginners en ervaren investeerders. De medewerkers van de exchange zijn dagelijks bereikbaar voor vragen, opmerkingen en eventuele problemen. Het bedrijf telt meer dan 300 medewerkers, die werkzaam zijn vanuit vrijwel de hele wereld.

Kucoin beoordeling

Toch zie je op websites als TrustPilot negatieve reacties, wellicht komt dit omdat men niet goed alle tutorials en trainingen heeft doorlopen..?


1000 euro gratis bitvavo

Wat is een goed alternatief voor KuCoin?

De algemene indruk en de reviews van klanten zijn goed bij KuCoin Exchange. Er zijn echter ook nog voldoende Nederlanders die liever geld investeren bij een crypto-exchange uit eigen land. Dat is goed mogelijk, want Bitvavo en Bitcoin Meester zijn gevestigd in Nederland. Beide exchanges zijn ingeschreven bij de KVK en beschikken over de benodigde vergunningen.

Wil je meer weten over Bitvavo, klik op onderstaande ‘meer info’ button..


Meer info