BitKeep, de one-stop digital asset management service, positioneert zich als toegangspoort tot Web3

DeFi is in een ongekend tempo blijven groeien, en laat de wereld kennis maken met nieuwe manieren om geld te sturen en ontvangen, te beleggen, leningen af te sluiten en zelfs te genieten van een nieuwe vorm van verzamelobjecten. Maar naarmate de technologie snel vooruitgaat en meer toepassingen aan het licht komen, wordt DeFi steeds complexer. Dit betekent dat de gateways dat ook zijn. BitKeep biedt een oplossing voor de complexe behoeften van de groeiende DeFi industrie.

DeFi steeds complexer

Gebruikers beginnen het diverse DeFi landschap steeds complexer te vinden om te navigeren. Zelfs wallets, die ooit werden gezien als weinig meer dan een opslagmiddel voor activa, zijn gegroeid in functionaliteit om een toegangspunt te worden voor gedecentraliseerde uitwisselingen (DEXs), DApps en games.

De toegangspunten tot de DeFi industrie zijn gemakkelijker te vinden dan ooit tevoren. Toch heeft de industrie nog steeds werk aan de winkel om de gebruikersreis te optimaliseren. Dit om nieuwe groei aan te moedigen en functionaliteit uit te breiden voor hun bestaande gemeenschap.

BitKeep, een multichain wallet en een uitgebreidere dienst voor het beheer van digitale activa, voldoet aan de behoeften van de groeiende DeFi-industrie. BitKeep is gevestigd in Azië, maar heeft zich gevestigd als een wereldwijde speler met partnerschappen over ketens waaronder Polygon (MATIC), Solana (SOL), Ethereum (ETH) en Terra (LUNA).

Daarnaast is het een toegewijde supporter van de DeFi-markt. BitKeep doet dit door een brug te vormen voor nieuwe gebruikers door hen te helpen bij het ontdekken en identificeren van kwalitatieve DeFi-projecten voor gebruikers om nieuwe initiatieven te ontdekken en te verkennen.

Onlangs heeft het BitKeep-team de lancering aangekondigd van de v7.0-app, die de toevoeging bevat van een NFT Market-sectie en een Discover-sectie. Hierdoor is de app een krachtige tool geworden die vijf secties integreert, namelijk Wallet, Swap, NFT Market, DApp en Discover.

Bitkeep upgrade

Voortdurende verbeteringen

De kern van deze upgrade waren de UX, beveiliging en functionaliteit verbeteringen die het team maakte aan hun wallet. Deze inspanning is erop gericht om gebruikers de meest handige locatie te bieden om te handelen, terwijl de privacy en veiligheid van gebruikers wordt beschermd.

Om de functionaliteit aan te pakken, heeft de wallet van BitKeep ondersteuning toegevoegd voor 40+ hoofdketens en DApps, zoals ETH, Polygon, Binance Smart Chain (BSC), OEC Token, Avalanche Contract Chain (AVAX-C), TRON (TRX) en Solana.

Ondanks bestaande cross-chain functies, kunnen gebruikers profiteren van een vereenvoudigde gebruikerservaring, namelijk toegang tot al deze activa vanuit een enkele account. De updates omvatten ook de extra ondersteuning van 10 talen, waaronder Chinees, Engels, Koreaans, Latijns, Amerikaans, Arabisch, Turks en Vietnamees.

Naast de upgrade van hun wallet kwam er een verbeterde Swap, een sectie van BitKeep bestaande uit Quotes, Bridge en Launchpad. Met Quotes hebben gebruikers toegang tot real-time intelligentie van 200.000 tokens en gegevens, waaronder candlestick-grafieken, transactiegeschiedenissen en gegevensanalyse. De Bridge-functie is ook uitgerust om swaps te beheren tegen 10 ketens en 26 protocollen, bestaande uit verschillende bridges, die helpen een grotere marktplaats te creëren.

Kern van DeFi is de opkomst van de digitale activaklasse bekend als NFT’s. Als onderdeel van de 7.0 upgrade, heeft BitKeep een nieuwe NFT Market sectie toegevoegd. Hier kunnen gebruikers zich bezighouden met de handel en weergave functies voor verschillende digitale kunstwerken en verzamelobjecten, het verstrekken van NFT-handelskanalen voor makers en verzamelaars overal in de wereld. Andere mogelijkheden zijn real-time NFT gainer rankings en asset aanbevelingen voor gebruikers om de markttrends voor te blijven.

Voor nieuwe BitKeep-gebruikers bevatten de Discover-functies een Helpcentrum met educatief materiaal zoals tutorials, veiligheidstips en overzichten van productfunctionaliteiten om ervoor te zorgen dat gebruikers bekend zijn met de functies van BitKeep. Inspanningen worden beloond via het Gift Center, een beloningsmechanisme bestaande uit meerdere taken gekoppeld aan verschillende bonussen.

Bitkeep

Een belangrijke mijlpaal

Tot op heden beschouwt BitKeep de lancering van versie 7.0 als een van de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis. Hun gemeenschap bestaat nu uit 4 miljoen geverifieerde gebruikers in 168 landen.

Met de 7.0-update die de weg vrijmaakt, blijft BitKeep zich vestigen als meer dan een blockchain-wallet door gebruikers een toegangspoort te bieden tot de grotere wereld van Web 3.0.

https://www.youtube.com/watch?v=nzK_PFi28CU

Plaats een reactie