bitsCrunch werkt samen met MasterCard om de hoge toetredingsdrempels voor crypto te overwinnen

De NFT-gerichte blockchain startup bitsCrunch heeft zijn aanstaande samenwerking aangekondigd met de toonaangevende betalingsdienstverlener MasterCard. Ze worden geïncubeerd via MasterCard’s Start Path programma. Dit is een wereldwijd startup engagement programma ontworpen om startups te helpen schalen. bitsCrunch en MasterCard hebben als doel cutting-edge samenwerkingsoplossingen te bieden aan consumenten.

Samenwerking met bitsCrunch geeft bedrijven toegang tot MasterCard ecosysteem

Het MasterCard Start Path biedt een gevarieerd pakket van startup engagement programma’s, en biedt zo innovatieve bedrijven in een later stadium de nodige infrastructuur en ondersteuning, waaronder toegang tot MasterCard’s fintech oplossingen (API’s, tools, en meer), wereldwijde consumentenbasis, en partners.

Volgens de woordvoerder van het MasterCard Start Path Program Team, “Met MasterCard kunnen startups over de hele wereld platforms ontwikkelen over open banking, voorspellende financiële modellering voor kleine bedrijven, slimme huurbetalingen en nog veel meer.

De samenwerking met bitsCrunch geeft bedrijven toegang tot het wereldwijde ecosysteem van MasterCard en stelt ze in staat nieuw publiek te bereiken via MasterCard klanten. De samenwerking zal zorgen voor veilige en zekere transacties, wat de geloofwaardigheid van het merk zal vergroten.”

Naarmate de mainstream adoptie van cryptocurrencies blijft toenemen, breiden verschillende bestaande betaaloplossingen zich snel uit naar de wereld van digitale activa.

In zoverre wil MasterCard transacties voor niet-crypto gebruikers vergemakkelijken, door hen in staat te stellen gemakkelijk digitale activa te kopen met een brede waaier van fiat valuta’s, debet- en creditkaarten.

In partnerschap met bitsCrunch kan MasterCard zijn wereldwijde gebruikers een directe toegangspoort tot het crypto-ecosysteem bieden, vooral tot de steeds groter wordende NFT-markt.

bitsCrunch.

MasterCard krijgt toegang tot wereldwijde klantenbestand

bitsCrunch, van de andere kant, kan gebruik maken van MasterCard’s wereldwijde consumentenbestand, partnerschappen en technologie om verder uit te breiden naar de mainstream markt.

Het platform brengt een revolutie teweeg in NFT’s door zijn brede gamma van producten en diensten, die ontworpen zijn om bestaande problemen zoals oneerlijke waardering van NFT’s, wash trading, vervalsing, en gebrek aan informatie aan te pakken.

Het bitsCrunch NFT Analytics Dashboard helpt frauduleuze activiteiten tegen te gaan en NFT transparanter en betrouwbaarder te maken. Bovendien werkt het platform aan nog twee andere producten, waaronder Liquify – Fair Price Estimator, dat gebruikers wil helpen bij het bepalen van de eerlijke prijs van elke NFT.

Ze hebben een Digital Asset Forgery Detection System, ontworpen om vervalsingen een halt toe te roepen. Bovendien werken bitsCrunch’s producten naadloos over enkele toonaangevende blockchain netwerken, waaronder Polkadot, Ethereum, Polygon, en Avalanche ketens.

bitsCrunch MasterCard

bitsCrunch haalt $3,6 miljoen op

Eerder deze maand haalde bitsCrunch $3,6 miljoen op bij enkele van de grootste privé-investeerders en instellingen in de sector. Deze fondsen zullen gebruikt worden om zijn producten uit te breiden naar andere prominente blockchains.

Onder leiding van Animoca Brands namen ook zwaargewichten als Bison Funds, Polygon Studios, Crypto.com Capital, Coinbase Ventures, en financiële experts van o.a. Goldman Sachs, JP Morgan, en Facebook deel aan deze financieringsronde.

“Met tech-savvy tools, een ongelooflijk team, en expertise in de industrie, zorgt bitsCrunch voor consistente kwaliteit en veiligheid bij de startups van digitale activa.”, merkt bitsCrunch CEO Vijay Pravin Maharajan op.

“De samenwerking met MasterCard Start Path helpt ons de best-in-class oplossingen te leveren aan opkomende klanten uit de crypto-industrie en transformerende bedrijfslandschappen. Ook zijn we blij dat bitsCrunch binnenkort wordt opgenomen in het MasterCard Start Path programma.”

Over bitsCrunch: bitsCrunch zet zich in om een consistente en betrouwbare ervaring te bieden voor digitale activa (NFT) markten. Net als cryptocurrency zijn de NFT markten zeer speculatief. Zonder de juiste hulpmiddelen die de NFT-beleggers in een groter landschap kunnen redden, fungeert bitsCrunch als een bewaker van het NFT ecosysteem.

Met de op AI gebaseerde analytische hulpmiddelen tot je beschikking, kun je gerust zijn over de handel op NFT-marktplaatsen, dat je een eerlijke prijs krijgt voor je digitale activa en dat het niet vervalst is. De missie van bitsCrunch is om de adoptie van NFT’s te vergemakkelijken door hun liquiditeit te vergroten.

https://www.youtube.com/watch?v=f_2qcqohrJ8

Plaats een reactie