Bitvavo wint prijs als “Beste Crypto Exchange 2021” bij de IEX Gouden Stier Awards

Afgelopen dinsdagavond, 29 maart 2022, ontving Bitvavo de Golden Stier Award van IEX. De Nederlandse crypto exchange kreeg de prijs voor de categorie ‘Beste Crypto Exchange 2021’. Elk jaar wordt deze prijs uitgereikt en het is het 25e jaar dat de Golden Stier Award wordt uitgereikt. Het is een prijs voor aanbieders van financiële producten, diensten en platforms. Eerder wonnen andere gerenommeerde banken de prijs, waaronder ABN Amro, BNP Paribas en Saxo Bank.

Bitvavo Beste Crypto Exchange 2021 

Elk jaar reikt IEX de Gouden Stier Awards uit aan de beste financiële producten, diensten en aanbieders die vandaag op de markt beschikbaar zijn. Deze prijzen worden sinds 2007 jaarlijks uitgereikt, en eerdere winnaars waren onder meer ABN AMRO, Saxo Bank, en BNP Paribas.

De prijsuitreiking vond plaats op dinsdagavond 29 maart. Dit jaar is, om rekening te houden met de nu mainstream positie van crypto in de financiële sector, een nieuwe crypto specifieke prijs toegevoegd voor de beste crypto exchange. Dat is natuurlijk niet verwonderlijk, gezien de stijgende belangstelling voor en het groeiende vertrouwen in digitale valuta’s.

Bijna 4.500 beleggers brachten hun stem uit op hun favoriete dienstverleners om de genomineerden voor de prijs te bepalen. Een professionele jury beoordeelde vervolgens elke genomineerde en besliste over de winnaars van de Gouden Stier voor 2021. Naast winnaars als ABN AMRO (Publieksprijs Beleggingsinstelling), Obam (Beleggingsfonds van het Jaar) en Triodos (Duurzaam Beleggen), is het Bitvavo dat als eerste crypto echange naar voren is gekomen als winnaar. 

Beste crypto exchange

CEO Bitvavo trots op erkenning als beste crypto exchange 2021

De CEO van Bitvavo, Mark Nuvelstijn, liet weten dat Bitvavo bijzonder trots is dat ze de award als eerste crypto exchange in ontvangst mochten nemen. Hij vervolgde dit door te zeggen dat Bitvavo erg dankbaar is voor de erkenning van onze inspanningen als de beste crypto exchange in Nederland en als onderdeel van de Nederlandse financiële sector. Het geeft blijk en waardering dat Bitvavo wordt erkend als een betrouwbare speler in de financiële markt.

Nuvelstijn benadrukte dat Bitvavo altijd gericht is geweest op het creëren van de beste gebruikers- en handelservaring en om digitale activa gemakkelijk toegankelijk te maken voor alle beleggers.

2021 is zonder twijfel Bitvavo’s beste jaar tot nu toe geweest. Bivavo is de grootste Nederlandse beurs voor crypto activa, heeft het crypto aanbod aanzienlijk uitgebreid. Daarnaast is Bitvavo de grens van 1 miljoen gebruikers gepasseerd en heeft het al zijn handelsvolumerecords gebroken. Hiermee is Bitvavo de grootste crypto platform in de Benelux voor het kopen, verkopen en bewaren van meer dan 150 verschillende cryptovaluta.  

Nuvelstijn zei dat het winnen van de Gouden Stier een bevestiging is van Bitvavo’s positie als de onbetwiste marktleider in Nederland en de Benelux en dat Bitvavo erg naar uitkijkt om het Bitvavo platform in 2022 nog verder te verbeteren.

Bitvavo beste crypto exchange

Over Bitvavo

Het Bitvavo platform werd in 2018 gelanceerd met het doel een brug te slaan tussen crypto valuta’s en traditionele activa. Bitvavo biedt een gebruiksvriendelijk en geavanceerd handelsplatform tegen lagere kosten dan andere crypto brokers. In slechts drie jaar tijd is Bitvavo niet alleen de grootste crypto exchange in Nederland geworden, maar ook een van de grootste crypto exchanges in Europa.

Met name voor de beginnende crypto belegger, staat Bitvavo bekend als een uitstekend platform. Bij geen andere crypto exchange kun je zo snel en gemakkelijk je eerste cryptocurrency kopen. Binnen 1 minuut heb je al je eerste bitcoin gekocht. Ook voor de ervaren belegger biedt Bitvavo een uitstekend platform met geavanceerde functies.

Het is de tweede prijs die Bitvavo in een korte tijd in ontvangst mocht nemen. Tijdens de BeleggersFair 2021, die op 15 oktober werd gehouden, werden de Cashcow Awards 2021 uitgereikt. Bitvavo werd toen uitgeroepen tot de “Beste Crypto Broker ” van 2021, en versloeg daarmee Anycoin Direct, Bitcoin Master, Litebit en eToro.

Namens de redactie van Bitcoinstart, Bitvavo van harte gefeliciteerd met de erkenning als beste crypto exchange van 2022!

Plaats een reactie