Bitvavo wint “Beste Crypto Broker” Cashcow Award

Tijdens de BeleggersFair 2021, die op 15 oktober werd gehouden, werden de Cashcow Awards 2021 uitgereikt. Bitvavo is uitgeroepen tot de “Beste Crypto Broker” van 2021, en versloeg daarmee Anycoin Direct, Bitcoin Meester, Litebit en eToro.

Bitvavo erkend als de “Beste Crypto Broker”

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash Magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. In totaal brachten 7.862 beleggers hun stem uit. Zij kozen welke financiële bedrijven Cashcow Award waardig waren in tien verschillende categorieën. Bitvavo werd erkend als Beste Crypto Broker van 2021.   

In 2018 werd het Bitvavo platform gelanceerd met als doel om de kloof tussen digitale valuta en traditionele activa te overbruggen. Bitvavo biedt een gebruiksvriendelijk en geavanceerd platform met lagere kosten dan andere crypto brokers. In een relatief korte tijd is het bedrijf niet alleen uitgegroeid tot de grootste cryptobeurs van Nederland, maar ook tot een van de grootste cryptocurrency beurzen in Europa.

Bitvavo staat bekend als een uitstekend platform voor beginnende handelaren. Je eerste cryptocurrency kopen is nergens anders zo eenvoudig. Je kunt jouw eerste Bitcoin in 1 minuut bezitten!  Wat Bitvavo echt anders maakt dan alle andere platforms, is dat ze zich zeer bewust zijn van het verschil tussen het verwerven en behouden van klanten. Ze zijn dus niet alleen heel goed in het aantrekken van klanten, maar weten ze ook vast te houden. 

Het afgelopen jaar was een spannend jaar voor Bitvavo, met name omdat ze haar personeelsbestand heeft uitgebreid. Daarnaast heeft ze haar plaats als de toonaangevende beurs voor digitale activa in Nederland en als een van Europa’s grootste en beste beurzen heeft verstevigd. Onlangs zijn er een groot aantal nieuwe cryptomunten aan het platform toegevoegd, waardoor je nu meer dan 150 cryptocurrencies kunt verhandelen op Bitvavo.

Bitvavo voelt zich daarom zeer vereerd dat ze tijdens de BeleggersFair 2021 als “Beste Crypto Broker” werd erkend. Het winnen van deze prijs is een beloning voor het werk en de toewijding van het Bitvavo team om het beste investeringsplatform voor digitale activa te bouwen.

Bitvavo Cashcow Awards

Bitvavo bedankt haar gebruikers

In een blogbericht bedankte Bitvavo al haar gebruikers die op Bitvavo stemden en het mogelijk maakten dat Bitvavo deze prijs won. Bitvavo liet weten dat het winnen van deze prijs een waardering is van klanten die op hen stemden. Verder zei de “beste crypto broker” dat het winnen van deze prijs nog maar het begin is. Deze prijs heeft Bitvavo alleen maar gesterkt in haar overtuiging en geloof in de kracht van Bitvavo als gemeenschap.

De beste crypto broker liet weten dat deze Cashcow Award een goede motivatie is om het platform nog beter te maken. Bitvavo heeft veel spannende plannen om het Bitvavo platform te blijven ontwikkelen en verbeteren in 2022 en daarna. Behalve in Nederland heeft Bitvavo de ambitie om marktleider in Europa te worden. In dit opzicht blijft Bitvavo even ambitieus als altijd.

Bitvavo erkend als Beste Crypto Broker

Mogelijk meer prijzen voor Bitvavo

Bitvavo is ook genomineerd in de “Rising Star” categorie van de Deloitte Technology High Growth 50 Award. Dit is een beloning voor jonge bedrijven die sterk groeien en nog veel groeipotentieel hebben.

Bitvavo is ook genomineerd voor de Website van het Jaar in de financiële categorie, tussen banken, betalingsproviders en traditionele brokers. Voor de allereerste keer is er een crytpo website genomineerd. Dit geeft blijk van het feit dat de crypto branche inmiddels heel serieus wordt genomen. Bitvavo hoopt dat ze met hun nieuwe website de eer van alle crypto bedrijven in Nederland te kunnen verdedigen. 

 

Mocht je ook op Bitvavo willen stemmen, doe dat dan snel, want het stemmen stopt al in november. Breng daarom snel je stem uit. Stemmen kan hier.   

Bitvavo

Plaats een reactie