Bitcoin kopen met PayPal

Eenvoudig cryptocurrency zoals Bitcoin kopen met PayPal bij een grote exchange? Dit is voor sommigen nu mogelijk bij Coinbase. 

Klanten van Coinbase kunnen vanaf nu gemakkelijk cryptocurrency en Bitcoin kopen met PayPal. Amerikaanse klanten kunnen hun PayPal-account verbinden en zo heel eenvoudig bitcoin kopen met Paypal. Dat meldde Coinbase in een recent verschenen blogpost. 

Hierdoor is het voor de Amerikanen een stuk makkelijker geworden om crypto te kopen. De verwachting is dat Coinbase deze betaalmogelijkheid ook snel buiten de Verenigde Staten gaat introduceren.  

Coinbase Bitcoin kopen met PayPal

Coinbase en PayPal bundelen krachten

Bitcoin kopen met PayPal bij Coinbase? Dat is nu dus eenvoudig. Als u dezelfde email gebruikt voor PayPal als voor Coinbase, dan kunt u direct uw account koppelen. Als u een ander emailadres gebruikt, dan moet u eerst door een verificatieproces heen. 

De dagelijkse limiet voor stortingen met PayPal staat op $25.000. Voor de relatief kleine spelers is dit ideaal, maar voor de grotere spelers is Bitcoin kopen met PayPal wellicht niet de beste optie.  

Voordelen Bitcoin kopen met PayPal

Het voordeel van Bitcoin met PayPal kopen is dat u vrijwel direct toegang hebt tot uw fondsen bij het handelsplatform. In bepaalde situaties kan dit erg handig zijn, want als u al een PayPal account hebt, dan scheelt het dat u uw bankrekening niet met Coinbase hoeft te delen. 

Een ander voordeel is dat u het omslachtige koppelingsproces van Coinbase voor creditcards, betaalpassen en bankrekeningen zo kunt omzeilen. Daarnaast heeft u een hogere limiet bij PayPal, deze is namelijk $25.000 per dag. Bij betalingen met de andere betalingsopties is het limiet $5000 per week. 

Bitcoin kopen met PayPal, duurste betalingsoptie bij Coinbase

Bitcoin kopen met PayPal kan handig zijn, maar het kopen van crypto via PayPal behoort ook tot de duurste betalingsopties. Coinbase rekent maar liefst 3,99% fee voor een Bitcoin aankoop met PayPal. Dit is aanzienlijk hoger dan de aankoopkosten van 1,49% bij andere banken. 

Om u een idee te geven, als u voor $25.000 aan Bitcoin koopt, dan betaalt u $975 aan kosten. Betalen via e andere betalingsopties kost $372, een verschil van ruim $600. Als u dat een paar keer doet scheelt u het duizenden dollars, geld die u anders in crypto had kunnen investeren. Kortom: niet goedkoop dus. 

Bitcoin kopen met PayPal 2

Verdere uitbreiding van Bitcoin kopen met PayPal

De populariteit van cryptocurrency neemt alleen maar toe als het steeds makkelijker wordt om eraan te komen. Wat dat betreft is dit ook weer een zeer goede ontwikkeling. Naar verwachting zal Coinbase deze betaalmogelijkheid ook snel buiten de Verenigde Staten introduceren. 

Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer deze betaaldienst ook naar Europa en andere werelddelen gaat komen. Coinbase zelf hoopt dat PayPal in de aankomende maanden zijn betaaldienst verder gaat uitbreiden. Het liefst wil het bedrijf dat veel klanten snel Bitcoin met PayPal kunnen kopen.

Voor ons Nederlanders is deze exchange dus nog niet heel interessant. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om Bitcoin te kopen. 

Steeds meer grote bedrijven springen op de crypto trein. Ook dit is weer een teken van de toenemende acceptatie van cryptovaluta. De crypto trein lijkt haast niet meer te stoppen.   

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant voor jou..

Is Bitcoin gokken of kun je het zien als een investering?
Investeren
KWINTUS

Is Bitcoin gokken? Wij leggen het uit!

Bitcoin begint steeds meer aandacht te krijgen, is bitcoin gokken? Zowel in de pers, op internet als in allerlei blogs. De handel in bitcoin en cryptocurrencies wordt door sommigen gezien als gokken. Deels is dat natuurlijk ook zo. Want als

Lees verder »
Ethereum Classic
Altcoin nieuws
Leila

Ethereum Classic presteert beter dan Ethereum

Ondanks de institutionele revolutie presteert de Ethereum Classic beter dan Ethereum zelf. Deze token van de oorspronkelijke Ethereum blockchain steeg de afgelopen week in een dag met maar liefst 50%. De rally in Ethereum Classic heeft sommige investeerders een beetje

Lees verder »
Bitcoin Cash Upgrade
Nieuws
Camille

Bitcoin Cash upgrade 15 mei 2021

Op 15 mei 2021 ondergaat Bitcoin Cash een upgrade. Het doel hiervan is met name om de gebruikers- en verkoperservaring te verbeteren.  Bitcoin Cash upgrade 15 mei 2021 Op 15 mei 2021 zal het Bitcoin Cash network een upgrade ondergaan

Lees verder »
Litecoin
Altcoin nieuws
Leila

Litecoin op zijn weg naar boven

Wordt Litecoin weer een van de best presterende cryptomunten? Analisten geloven dat de tijd is gekomen dat Litecoin een explosieve groei gaat laten zien.  Litecoin straks weer een van de best presterende cryptomunten? Litecoin behaalde deze week grote winsten. Met

Lees verder »
Huis verkopen met Bitcoin
Nieuws
Camille

Huis verkopen met Bitcoin is mogelijk

Een huis verkopen met Bitcoin is nu mogelijk. In Nederland is de eerste penthouse verkocht voor 21 Bitcoin. Investeren in vastgoed met Bitcoin de nieuwe trend?  Huis verkopen met Bitcoin is nu mogelijk Een huis verkopen met Bitcoin is nu

Lees verder »
Ethereum koers
Ethereum
Leila

Ethereum koers breekt de $3000

Vorige week bereikte de Ethereum koers meerdere recordhoogtes en gisteren kwam de Ethereum koers voor het eerst boven de $3.000 uit. Vanochtend tikte de Ethereum koers een waarde aan van $ 3.092. Hiermee is de Ethereum koers meer dan 300%

Lees verder »

€1000,-

Gratis traden

Profiteer van deze actie, 1000€ gratis crypto handelen bij de beste crypto exchange van Nederland!