Coinbase lanceert nieuwe Coinbase Card voor hoge kortingen, beloningen en nul transactiekosten

De Amerikaanse crypto exchange Coinbase heeft een nieuwe Coinbase Card gelanceerd. Deze kaart biedt klanten hoge kortingen, beloningen en nul transactiekosten. De komende roterende beloningsstructuur van Coinbase Card zal klanten in staat stellen een grotere verscheidenheid aan cryptobeloningen te verdienen om hun cryptoportefeuille te diversifiëren. De kaart kan overal gebruikt worden waar Visa geaccepteerd wordt en is momenteel beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten.

Coinbase Card biedt veel voordelen

Coinbase heeft een nieuwe debetkaart gelanceerd die gebruikers verschillende extraatjes biedt, waaronder cryptobeloningen en voorwaardelijke nul transactiekosten. De Coinbase Card wordt uitgegeven door MetaBank en gefaciliteerd door Marqueta. De Coinbase Card wordt geleverd zonder jaarlijkse kosten en met een crypto beloningsprogramma. Je kunt 4 procent terugverdienen in crypto beloningen als je een aankoop doet. De Coinbase Card kan op alle plekken gebruikt worden waar Visa debetkaarten worden geaccepteerd.

Volgens de blog post van Coinbase zullen klanten, naast het verdienen van een grote verscheidenheid aan crypto beloningen, ook in staat zijn om hun crypto portefeuilles te diversifiëren. Bovendien kunnen ze tot 4% korting verdienen op elke aankoop met verschillende digitale valuta’s.

Coinbase gaf hier verder uitleg over en zei dat de beloningen een vervaldatum zullen hebben. Als een klant geen beloning selecteert wanneer de volgende rotatie wordt gelanceerd, dan zullen ze hen automatisch de beloning geven met het hoogste crypto terugbetalingspercentage. Zodoende kunnen ze hun verdiensten diversifiëren.

Coinbase biedt ook nul transactiekosten voor alle crypto uitgaven en staat klanten toe om betaald te worden in Coinbase zonder kosten op stortingen. Zodoende kunnen klanten gemakkelijk hun kaart kunnen financieren in elke valuta. Wel zal Coinbase een spread zal blijven toepassen wanneer klanten crypto activa kopen, verkopen of verhandelen.

Verder zal de Coinbase Card beschikbaar komen voor klanten in de hele VS, met uitzondering van klanten in Hawaï. Het crypto exchange platform onthulde ook plannen om later dit voorjaar zijn wachtlijst te verwijderen, zodat alle in aanmerking komende Amerikaanse klanten zich kunnen aanmelden.

Coinbase Card nieuw

Hoe werkt de Coinbase Card?

De Coinbase Card is verbonden met de online Coinbase rekening van de kaarthouder. Binnen de rekening kunnen kaarthouders portefeuilles opslaan die verschillende vormen van cryptocurrency bevatten. Kaarthouders kunnen de cryptocurrency van hun keuze uitgeven online of in fysieke winkels die de betaalvorm van hun voorkeur ondersteunen.

Wanneer kaarthouders met de Coinbase Card een aankoop doen, wordt de cryptocurrency omgezet in de fiat valuta van het land. Daardoor kunnen kaarthouders ook cryptocurrency in de vorm van contant geld opnemen bij geldautomaten. Opgemerkt moet worden dat beloningsaanbiedingen kunnen variëren. Je kunt je huidige aanbiedingen zien in je Coinbase account. Bovendien komen geldopnames bij geldautomaten niet in aanmerking voor beloningen.

Er zijn geen kosten om je aan te melden voor de kaart. Er kunnen andere kosten van toepassing zijn, maar dat wordt meegedeeld tijdens de inschrijving. Ook zijn er geen transactiekosten als je met USD Coin winkelt. Voor alle andere aankopen of geldopnames bij een geldautomaat betaal je een vast bedrag van 2,49 procent transactiekosten. Je kunt je dagelijkse bestedingslimieten en geldautomaatlimieten bekijken in je Coinbase account. Momenteel kunnen kaarthouders maximaal $1.000 per dag uit een geldautomaat opnemen.

Op dit moment is de Coinbase Card alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer het ook mogelijk is voor Nederlandse gebruikers om de kaart aan te vragen.

Nieuwe Coinbase Card

Nieuwe Coinbase Card in lijn met nieuwe trend

Het nieuwste initiatief van Coinbase is de nieuwste indicator van spelers in de crypto-ruimte die op zoek zijn om klanten aan te trekken met belonende debetkaarten. De lancering van deze Coinbase Card komt op de hielen van Robinhood, een concurrent van Coinbase. Robinhood lanceert ook een nieuwe geldkaart uitrolt. Volgens Robinhood biedt haar nieuwe cash card diverse beloningen voor haar gebruikers, waaronder crypto bonussen.

Robinhood is een financieel dienstverleningsbedrijf dat baanbrekend is op het gebied van commissievrije aandelenhandel, exchange-traded funds en digitale valuta’s via een mobiele app. Vanaf vorig jaar had het platform een gebruikersbestand van 31 miljoen. Daarnaast had het ook een wachtlijst voor cryptoportefeuilles van 1,6 miljoen mensen.

Binance, ’s werelds grootste crypto exchange, biedt zijn klanten ook een Visa-betaalkaart aan. Deze betaalkaart belooft tot 8% cashback op alle in aanmerking komende aankopen die met het product worden gedaan.

https://www.youtube.com/watch?v=FW3W8xtUTKk

Plaats een reactie