CoinZoom: Cryptocurrency altijd, overal en met gemak besteden

De laatste paar jaar zijn steeds meer bedrijven en particulieren begonnen cryptocurrencies als standaard betaalmiddel te accepteren. Geleidelijk aan zien we een stijgende adoptie van cryptocurrencies in ons dagelijks leven. CoinZoom zorgt samen met Visa dat cryptocurrency altijd, overal en gemakkelijk te besteden zijn.  

Cryptocurrency steeds meer geaccepteerd

Terwijl digitale tokens als BTC, ETH, en andere soms als een “opslagplaats van waarde” worden beschouwd, transformeren ze zich geleidelijk aan als een betaalmiddel.

In september ging El Salvador over tot het accepteren van Bitcoin als wettig betaalmiddel. Hierdoor veranderde de manier waarop dienstverleners en consumenten tegen cryptocurrencies aankijken.

Na deze historische mijlpaal in El Salvador begonnen prominente merken als Dominos, Starbucks, McDonald’s, en anderen crypto-betaalpoorten crypto toe te voegen als betaalmogelijkheid. Hierdoor kunnen steeds meer gebruikers met BTC kunnen betalen.

Eerder waren er maar een handvol online platforms of echte verkooppunten die crypto betalingen accepteerden. Toch veranderen de omstandigheden ten goede nu vooraanstaande betalingsdienstaanbieders uit het traditionele financiële (TradFi) ecosysteem, waaronder PayPal, Visa, en Mastercard, samenwerken met crypto-dienstaanbieders om een breed scala aan oplossingen te introduceren.

Deze inspanningen spannen zich samen in om de wereldbevolking te helpen met hetzelfde gemak transacties in cryptocurrencies te verrichten als in fiat valuta’s.

CoinZoom

COVID-19 speelt belangrijke rol in crypto-adoptie

Behalve de stap van El Salvador heeft ook de COVID-19 pandemie een cruciale rol gespeeld om meer bedrijven en particulieren te helpen zich open te stellen voor het idee om “cryptocurrencies als betalingen te aanvaarden”.

Dit is niet alleen geweldig nieuws voor de cryptogemeenschap, maar ook een veelbelovende stap die de potentie heeft om een volledig gedecentraliseerd peer-to-peer netwerk op te zetten – geen banken, geen commissies, en geen vertragingen.

Het probleem met het handelen in cryptocurrencies is de techniciteit die samenhangt met het beheren van digitale portemonnees over blockchain netwerken, het begrijpen van de gaskosten, het onthouden van zaaizinnen, wachtwoorden, enzovoort.

Vanwege deze inherente rompslomp waren bedrijven aanvankelijk niet overtuigd van de voordelen van digitale activa. Maar naarmate blockchains evolueren, overbruggen verschillende projecten en platforms de kloof tussen TradFi en DeFi. Daarnaast verbinden ze geleidelijk de on-chain en off-chain ecosystemen.

CoinZoom en Visa

CoinZoom en Visa gaan crypto-betalingen vereenvoudigen

CoinZoom, een streng gereguleerde crypto-uitwisseling die in 192 landen actief is, is koploper om cryptocurrencies in het dagelijkse leven van bredere bevolkingsgroepen te brengen.

Als veelzijdige cryptocurrency exchange die verschillende producten en diensten ondersteunt, richt CoinZoom zich op het verlagen van de instapdrempels voor crypto, terwijl het gebruikers meer macht geeft om hun cryptocurrencies uit te geven.

Het platform is onlangs een samenwerking aangegaan met de toonaangevende betalingsdienstverlener Visa om een reeks CoinZoom Visa debetkaarten te introduceren voor zijn klanten in de VS en Europa.

In samenwerking met Visa heeft CoinZoom een collectie CoinZoom Visa kaarten gelanceerd die haar klanten helpt te betalen voor goederen en diensten met meer dan 40 verschillende cryptocurrencies in meer dan 53 miljoen Visa-merchant winkels wereldwijd.

Er zijn vijf kaarten om uit te kiezen, waaronder Gold, Platinum, en Black, Select en Preferred. Afhankelijk van je keuze kun je tussen 1% en 5% cashback verdienen voor elke aankoop. Dit wordt uitbetaald in de eigen ZOOM-token van het platform.

Met de reeks betaalkaarten kunnen gebruikers elke cryptocurrency uit hun CoinZoom wallet kiezen, met de kaart betalen en een beloning verdienen. Intussen zet CoinZoom de gekozen crypto onmiddellijk om in USD en verwerkt ze op het verkooppunt.

De debetkaarten zijn direct gekoppeld aan CoinZoom’s andere producten, waaronder CoinZoom Earn en ZoomMe. Zo zullen gebruikers met Preferred, Gold, Platinum, en Black kaarten extra rente verdienen op hun Earn holdings.

De gebruikers krijgen niet alleen toegang tot ZoomMe Global, CoinZoom’s peer-to-peer zero-fee overboekingsdienst, maar ook toegang tot nieuwe munten listings en promotionele airdrops.

Tussen CoinZoom’s naleving van de regelgeving en Visa marktpositie als dominante wereldwijde betalingsdienstaanbieder, kun je er zeker van zijn dat je geld veilig is en dat je betaalkaart wereldwijd werkt.

Nu steeds meer mainstream merken cryptocurrencies beginnen te accepteren, neemt de crypto adoptie steeds meer toe. Hierdoor wordt het gemakkelijker om je opgebouwde cryptovermogen te besteden: altijd, overal en met gemak.

https://www.youtube.com/watch?v=GiOiYCwjYXU

Plaats een reactie