Jonge crypto investeerders.

In het traditionele wereldbeeld is de meest succesvolle manier om rijkdom te bereiken door te gaan studeren. Hoe beter je studeert, hoe beter de baan die je later zult krijgen. Een betere baan gaat op zijn beurt weer gepaard met een hoger salaris. In de huidige samenleving, waarin cryptocurrencies een belangrijke rol spelen, kun je ook geld verdienen aan de hand van investeringen. Investeringen worden vaak gezien als een taak of zaak voor volwassenen. Echter, jonge crypto investeerders blijken erg succesvol te zijn. Recentelijk hebben de 9-jarige Aanya en 14-jarige Ishaan hun succesverhaal openbaar gemaakt in een interview met de CNBC.

Begin deze week is het succesverhaal van de jonge crypto investeerders, Aanya Raj en Ishaan Raj, naar buiten gekomen. Zij vertelden hoe ze hun zomer hebben besteed aan het bouwen van een Ethereum (ETH) mining bedrijf in de garage van het huis van hun ouders. Aanya en Ishaan zijn beide nog tieners met een leeftijd van respectievelijk 9 jaar en 14 jaar. Het is dan ook een ontzettende prestatie die zij hebben neergezet tijdens het opzetten van hun bedrijf.

Volgens een zorgvuldig uitgedacht plan hebben zij stukje voor stukje de mining-capaciteiten binnen de garage opgeschaald. Inmiddels is er een professioneel datacenter met airconditioning te vinden in de garage in Dallas (Amerika). CNBC is in gesprek gegaan met het bijzondere duo. Zij maakten kenbaar dat hun bedrijf volledig verzien wordt van stroom door hernieuwbare energie. De milieuvriendelijkheid van het bedrijf staat hoog in het vaandel bij het duo. Dit maakt ook de energiekosten voor het bedrijf goedkoper.

Jonge crypto investeerders succesvol

Hoe begon het voor de jonge crypto investeerders?

Hoe kan het dat deze twee tieners een dergelijk succesvol bedrijf hebben opgezet? Wanneer zijn ze hiermee begonnen? In het recente interview met de CNBC vertelde Ishaan dat Aanya eerder begon met het ontwikkelen van crypto mining instrumenten. Een oude controller van een spelcomputer schijnt zij omgebouwd te hebben, waardoor er USD 3 per dag mee werd verdiend op het gebied van crypto mining. Ishaan vond dit proces interessant en al snel vormden ze een duo. Door het toevoegen van processors verdiende het duo uiteindelijk USD 1.000 per dag aan de hand van die ene controller.

Toen het huis te warm en te luid werd verplaatsten de twee hun praktijken naar de garage. Hier bouwen zij hedendaags nog steeds nieuwe mining apparaten. Echter, als deze getest zijn en goedgekeurd dan worden ze verplaatst naar het datacenter.

Succesvolle jonge crypto investeerders

De toekomst van de jonge crypto investeerders

Het recentelijke verhaal van Aanya en Ishaan heeft veel mensen verbaasd. De twee worden geprezen voor hun kennis en ambities. Maar de twee zijn zelf nog niet klaar met hun mining praktijken. Het geld dat het duo verdiend wordt volgens hen direct opnieuw geïnvesteerd in crypto mining onderdelen. De jonge crypto investeerders willen hun werkzaamheden uitbreiden om zo uiteindelijk ook Bitcoin en Ravencoin te gaan minen.

Daarnaast hebben de twee ook nog ambities om naar school te blijven gaan. In het recente interview met CNBC geven zij aan dat ze een balans hopen te vinden tussen schoolactiviteiten en het werken binnen hun bedrijf. De broer en zus willen de tokens die ze hebben verdiend uiteindelijk gebruiken om hun collegegeld van te betalen wanneer zij gaan studeren aan de universiteit. Als de twee jonge crypto investeerders doorgaan met hun investeringen en verdiensten zoals de afgelopen periode, dan hoeven zij zich hierover geen zorgen te maken.

Ook de toekomst van de jonge crypto investeerders op de korte termijn ziet er niet verkeerd uit. Met hun werkzaamheden zegt het duo goed op weg te zijn. In september zullen zij een buffer hebben opgebouwd van maar liefst USD 36.000 aan ETH munten. Wat dat betreft zitten deze jonge crypto investeerders er goed bij. 

Wanneer je het bovenstaande verhaal van Aanya en Ishaan leest dan zul je misschien denken dat deze kinderen vergeten om kind te zijn. Echter, dit is niet waar. Uit het interview bleek dat Aanya nog meer dan voldoende tijd had om kind te zijn. En wellicht is dit hetzelfde geval voor Ishaan. Wanneer vrienden en vriendinnen over de vloer komen bij de familie Raj en vragen waar het zoemende geluid vandaan komt, dan leggen ze simpelweg uit dat ze cryptomunten aan het minen zijn in de garage.

Delen op Social Media
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ook interessant voor jou..

Novi wallet
Crypto handelen
Leila

Facebook start proef met eigen wallet Novi

Mediagigant Facebook zal een proef gaan starten met een eigen wallet app, Novi genaamd. Met deze digitale portemonnee moet het voor mensen mogelijk worden om op ieder gewenst moment direct geld te kunnen versturen, zonder dat zij hiervoor kosten voor

Lees verder »
NBA cryptoplatform
cryptovaluta
Leila

Coinbase tekent crypto sponsorovereenkomst het NBA

Deze week deed Coinbase, een van de grotere crypto exchanges van de Amerika, de aankondiging dat zij het officiële NBA cryptoplatform, of te wel het cryptoplatform van de National Basketball Association, is geworden. Coinbase heeft met de welbekende Noord Amerikaanse

Lees verder »
Crypto als alternatief voor dollar
cryptovaluta
Leila

Wordt crypto een alternatief voor de dollar in Rusland?

Als sinds vele tientallen jaren, is de Amerikaanse dollar de belangrijkste munteenheid ter wereld. Enorm veel landen zijn er afhankelijk van. Dit heeft tot een enorme machtspositie van de VS geleid. Alhoewel veel landen hier geen moeite mee hebben, zijn

Lees verder »
Cryptobelasting in Zuid-Korea
cryptovaluta
Leila

Wordt de cryptobelasting in Zuid-Korea uitgesteld?

De afgelopen tijd hebben diverse landen in Azië al duidelijk gemaakt dat zij minder blij zijn met de ontwikkeling van de markt van cryptocurrencies. Eén van deze landen is Zuid-Korea. Onlangs is het aantal crypto exchanges in het land al

Lees verder »