Nieuwe coins Bitvavo 2023

Bitvavo, de crypto marktleider van Nederland en België is zeer populair onder Europese investeerders, niet alleen omdat ze veilig en betrouwbaar zijn, maar vooral vanwege de extreem lage handelskosten. Hiermee hebben ze een groot aantal investeerders naar zich weten toe te trekken die voorheen onnodig hoge kosten maakten bij duurdere cryptobeurzen. Door deze populariteit worden er regelmatig nieuwe coins Bitvavo 2023 toegevoegd. 

Een aantal andere voordelen van Bitvavo zijn dat je voor 10000 euro gratis mag handelen, je rente ontvangt over je crypto holdings en een walletverzekering hebt. Het enige nadeel was dat Bitvavo dat het crypto aanbod beperkt was. Maar gelukkig kwam hier sinds het begin van het jaar een verandering in. Op dit moment zijn er maar liefst 200+ crypto’s te verhandelen. Dankzij de nieuwe listings Bitvavo van deze week komen daar nog eens 5 nieuwe coins bij.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Nieuwe coins Bitvavo

Hoe besluit Bitvavo om een nieuwe asset te introduceren?

Bij Bitvavo hebben ze een speciale ‘listing commissie’. Deze commissie evalueert zorgvuldig zowel nieuwe als huidige assets. Door deze procedure garandeert Bitvavo dat de assets op het platform voldoen aan Bitvavo’s strikte criteria. Er zijn meerdere aspecten die meewegen in de beslissing om assets toe te voegen of te verwijderen:

 • Interesse en betrokkenheid van onze gebruikers
 • De inzet en betrouwbaarheid van het team of de ontwikkelaars achter het project
 • Handelsvolume en liquiditeit op de markt
 • Veiligheid en stabiliteit van het netwerk of contract
 • Aanwijzingen van onethisch handelen of verzuim

Mede door deze criteria heeft Bitvavo recent diverse digitale valuta, zoals Worldcoin, Sui, dYdX, Optimism en memecoin Pepe, aan de crypto exchange toegevoegd.

Nieuwe crypto bitvavo 2023

Wij houden op ons blog alle nieuwe coins Bitvavo bij die toegevoegd worden. Dit doen wij al vanaf 2021, als je verder leest zie je alle crypto toevoegingen van Bitvavo. Dit noemen we ook wel nieuwe listings bitvavo. Onderstaand zijn de nieuwe cryptomunten op Bitvavo toegevoegd in 2023.

4 nieuwe coins bij Bitvavo

Bitvavo is weer lekker bezig geweest, afgelopen dagen zijn er 4 nieuwe coins toegevoegd. En dit zijn niet de minste namelijk: GMX, JASMY, EDU en CFX. Lees hieronder meer over deze nieuwe cryptomunten!

nieuwe listings bitvavo

GMX

GMX is een Decentralized Perpetual Exchange waar je goedkoop kunt handelen.

JasmyCoin (JASMY)

JasmyCoin (JASMY) is een cryptocurrency gerelateerd aan het Jasmy-platform, dat zich richt op data-soevereiniteit en het toekennen van controle en monetisatie van persoonlijke gegevens aan individuen. Het doel is om gebruikers in staat te stellen hun eigen data veilig te beheren en te delen op basis van hun eigen voorwaarden. De Jasmy cryptocurrency kan worden gebruikt voor transacties binnen het platform en als beloning voor het delen van gegevens.

Nieuwe coins bitvavo open campus EDU

Open Campus (EDU)

Open Campus gebruikt een nieuw protocol dat gemeenschappen in staat stelt om content te creëren, te bezitten en te promoten die ze in de wereld willen zien. Het is voor leraren ook mogelijk om inkomsten te genereren en erkenning te krijgen voor hun bijdragen. Een super tof project dus!

Conflux (CFX)

Conflux (CFX) is een blockchain-platform dat hoge doorvoersnelheden en lage kosten claimt zonder in te boeten aan decentralisatie of veiligheid. Het maakt gebruik van een uniek ‘Tree-Graph’ consensusalgoritme om snellere bevestigingstijden te bereiken. CFX is de native cryptocurrency van het platform en wordt gebruikt voor transactiekosten, staking, en als een medium voor waardeoverdracht binnen de Conflux-gemeenschap.

Worldcoin toegevoegd bij Bitvavo (27-7-2023)

Op 27-07-2023 heeft de beste exchange van Nederland Woldcoin toegevoegd. Dit veelbelovende crypto project van ChatGPT CEO Sam Altman roept veel vraagtekens op. Is Woldcoin interessant om in te investeren voor de toekomst? Lees dan onze pagina met alle info over Worldcoin hier lees je ook hoe je Worldcoin kopen kunt!

Listing Bitvavo: GLMR, MOVR, ONE en SYS (10-5-2023)

Die gasten bij Bitvavo blijven toffe cryptomunten toevoegen aan hun assortiment. Ditmaal 4 nieuwe Bitvavo digitale munten toegevoegd; Moonbeam, Moonriver, Harmony en Syscoin. In onderstaande 4 alinea’s vertel ik je meer over wat het doel van deze crypto’s zijn en wat je kunt verwachten voor de toekomst!

New listings bitvavo Moonbeam crypto en Moonriver MOVR

Moonbeam (GLMR)

Moonbeam (GLMR) is een Ethereum-compatibel slim contractplatform op het Polkadot-netwerk dat ontwikkelaars helpt om hun projecten eenvoudig naar Polkadot te verplaatsen. Het biedt de tools om nieuwe en bestaande DApps te integreren in de Polkadot-omgeving, en is bedoeld om interoperabiliteit en on-chain governance te faciliteren.

Moonriver (MOVR)

Moonriver (MOVR) coin is een smart contract blockchain platform dat fungeert als een companion network voor het Moonbeam-project op de Polkadot blockchain. De belangrijkste use-case van Moonriver is het bieden van een omgeving voor ontwikkelaars om hun Ethereum-compatibele projecten te testen en te implementeren, terwijl ze profiteren van de veiligheid, schaalbaarheid en interoperabiliteit van het Polkadot-ecosysteem.

Moonriver kan worden gebruikt voor verschillende soorten gedecentraliseerde applicaties (dApps), waaronder DeFi (Decentralized Finance), NFT’s (Non-fungible tokens), en meer.

Nieuwe coins bitvavo harmony ONE cryptocurrency en Syscoin SYS cryptomunt

Harmony (ONE)

Harmony (ONE) crypto is een blockchain-platform dat is ontworpen om snelle en veilige decentralised applications (dApps) en digitale activa te faciliteren. De sleuteltechnologie achter Harmony is het gebruik van sharding, een methode die de blockchain in meerdere delen splitst, om de transactiesnelheid en de schaalbaarheid te verhogen. Het platform heeft ook een eigen inheemse token genaamd ONE.

Het belangrijkste gebruik van Harmony is om de ontwikkeling en implementatie van dApps te ondersteunen, die kunnen variëren van financiële toepassingen tot gaming en veel meer. Het maakt ook grensoverschrijdende transacties en microbetalingen mogelijk, wat bijdraagt aan de financiële inclusiviteit en democratisering van finance.

Syscoin (SYS)

Syscoin (SYS) is een cryptocurrency en een blockchain-platform dat zich specifiek richt op het leveren van betaalbare zakelijke diensten. De hoofdfunctie van Syscoin is het faciliteren van snelle en goedkope transacties. Daarnaast biedt het platform een scala aan diensten, waaronder gedecentraliseerde marktplaatsen en de mogelijkheid om certificaten op de blockchain op te slaan.

Syscoin onderscheidt zich voornamelijk door haar focus op het verlagen van transactiekosten en het versnellen van transacties. Dit maakt Syscoin een aantrekkelijke optie voor bedrijven die blockchain-technologie willen inzetten om hun efficiëntie te verhogen.

SUI crypto kopen

SUI (SUI) | 04-05-2023

Op 04-05-2023 heeft Bitvavo SUI (SUI) crypto toegevoegd, een veel belovend layer 1 blockchain. De Sui blockchain is een Layer 1-blockchain, wat betekent dat het de basisinfrastructuur biedt voor een systeem van validaties en transacties, net zoals de fundamentele netwerken van Bitcoin of Ethereum. Layer 1-blockchains vormen de basisarchitectuur die een token ondersteunt, of in sommige gevallen een breder netwerk van verschillende tokens.

Optimism OP één van 4 nieuwe crypto bitvavo

Optimism (OP)

Optimism is een blockchain-platform gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het platform biedt een oplossing voor de beperkingen die de Ethereum-blockchain ondervindt, zoals de beperkte doorvoersnelheid en de hoge kosten voor transacties. Optimism maakt gebruik van Layer 2-oplossingen om deze beperkingen te verminderen, waardoor transacties sneller en goedkoper kunnen worden verwerkt. Het platform biedt ook ondersteuning voor de ontwikkeling van Decentralized Finance (DeFi) toepassingen en games.

🔒 Veilig bij Bitvavo

dYdX crypto toegevoegd op Bitvavo Exchange

dYdX (DYDX)

dYdX is een decentralisierde crypto exchange die zich richt op de handel in derivaten, zoals futures en opties. Het platform maakt gebruik van smart contracts op de Ethereum-blockchain om deze producten aan te bieden. Dit biedt handelaren meer mogelijkheden om in cryptocurrencies te beleggen en hun portefeuille te diversifiëren. Het platform is ook beveiligd tegen fraude en beveiligd tegen hacks, wat het aantrekkelijk maakt voor beleggers die op zoek zijn naar een veilige manier om in cryptocurrencies te beleggen.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Alchemy Pay crypto

Alchemy Pay (ACH)

Alchemy Pay is een blockchain-platform dat zich richt op de verwerking van betalingen. Het platform maakt gebruik van de Ethereum-blockchain en biedt snelle, goedkope en veilige betalingsoplossingen. Het platform ondersteunt ook de ontwikkeling van Decentralized Finance (DeFi) toepassingen en games. Alchemy Pay is gericht op de verbetering van de financiële inclusie door het aanbieden van betalingsoplossingen aan mensen die geen toegang hebben tot traditionele financiële diensten.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Dusk Network (DUSK)

Dusk Network (DUSK)

Dusk Network (DUSK) is een cryptocurrency gebouwd op een privacy-gericht blockchain-platform. Het doel van het platform is om vertrouwelijke transacties te faciliteren en de privacy van gebruikers te beschermen. Dusk Network maakt gebruik van innovatieve technologieën, zoals homomorfische encryptie, om deze doelen te bereiken. Het platform ondersteunt ook de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties, zoals DeFi toepassingen en games. Het DUSK-token wordt gebruikt voor het betalen van transactiekosten en als beloning voor netwerkdeelnemers.

🔒 Veilig bij Bitvavo

Nieuwe crypto Bitvavo 2022

Bitvavo heeft via de diverse social media kanalen aangegeven nieuwe crypto te gaan listen in week 13. Op deze pagina houden we jou geupdate welke crypto gelist worden op crypto exchange Bitvavo. 

Terra Luna Coin


TERRA (LUNA)

Terra is niets meer of minder dan een digitale valuta. Het heeft als belangrijkste doel om binnen het DeFi systeem te voorkomen dat gebruikers/betalers met extra kosten worden opgezadeld. Het wil dat blockchain technologie wereldwijd wordt geadopteerd en wel door de focus te leggen op utility tokens en niet op het verhandelen daarvan. Onder meer Coinbase heeft flink geïnvesteerd in het project. Vanaf vandaag is het mogelijk om LUNA te kopen bij Bitvavo.

Met een investering van meer dan 30 miljoen dollar in totaal, werd het mogelijk Terra crypto verder door te ontwikkelen tot waar het nu staat. Al snel werd Luna gelanceerd, de stablecoin van Terra. Nu je een beetje een idee hebt wat Terra als project inhoudt en jouw nieuwsgierigheid misschien is gewekt, gaan we dieper in op de toepassingen van dit project. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om!

Cosmos (ATOM)

Wat is Cosmos? Het project staat ook wel bekend als ATOM en het zou een ecosysteem zijn van blockchains die onafhankelijk van elkaar werken. Het omschrijft zichzelf als internet 3.0: De volgende generatie internet. Het Cosmos-project wordt geleid door een organisatie zonder winstoogmerk namelijk Tendermint Inc. Deze particuliere organisatie maakt gebruik van financieringen voor de verdere ontwikkeling van de blockchain en deze zijn afkomstig van Interchain Foundation. Deze is gevestigd in Zwitserland.

CRO crypto

Crypto.com (CRO)

Bitvavo list CRO coin, de exchange token van crypto.com. Wat kan je met CRYPTO.com? Als je goed gelezen hebt, dan is dat vast al wel duidelijk voor jou geworden. Op het crypto platform kan je traden in veel verschillende cryptomunten (op dit moment 100 cryptocoins). Je kan ook het eigen token van dit platform aanschaffen: CRO. Ook kan je als je deze tokens aanschaft korting krijgen op de transactiekosten. Het platform heeft ook een eigen Visa card waarmee je op online aankopen 5% korting krijgt!


Meer over CRO coin

NEAR Protocol (NEAR)

NEAR Protocol is een DAP platform (gedecentralisered applicatieplatform) dat ontworpen is om apps bruikbaar te maken op internet. Het netwerk werkt op een PoS (Proof of stake) mechanisme deze word Nightshade genoemd. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er schaalbaarheid en stabiele kosten geboden worden. Een zeer interessante digitale munt met heel veel toekomst potentie. 

Hedera Hashgraph (HBAR)

Hedera Hashgraph is één van de meest vooruitstrevende technologieën binnen de Distributed Ledger Technologie (DLT) met de potentie om blockchain en haast alle andere crypto’s overbodig te maken. HBAR coin is veel schaalbaarder dan andere cryptomunten gemaakt op de meer traditionele blockchain technieken. De toekomst is enorm voor HBAR, lees meer via onderstaande button. 

15 nieuwe crypto op Bitvavo (8-9-’21)

Op Twitter heeft Nederlandse crypto exchange Bitvavo bekend gemaakt dat er wederom 15 nieuwe coins te verhandelen zijn op het platform. In de afgelopen maand zijn er ruim 50 nieuwe cryptomunten gelist op Bitvavo. Er lijkt maar geen einde aan te komen, onder de listings van deze week zitten onder andere onze favoriet COTI (Currency of the Internet), meer over COTI en andere nieuwe crypto op Bitvavo lees je hieronder. 

COTI crypto

Currency of the Internet (COTI)

COTI brengt zichzelf op de markt als het eerste enterprise-grade fintech-platform dat organisaties in staat stelt om hun eigen betalingsoplossingen te bouwen en elke valuta te digitaliseren om zowel tijd als geld te besparen.

COTI is een van ’s werelds eerste blockchain-protocollen die is geoptimaliseerd voor gedecentraliseerde betalingen en is ontworpen voor gebruik door handelaren, overheden, betalings-DApps en uitgevers van stablecoin.

COTI Pay is de eerste toepassing. Het beschrijft zichzelf als een volledig omvattende financiering op de blockchain. De COTI Group werd gelanceerd in maart 2017, terwijl het Staking Platform gelanceerd werd op 1 januari 2020.

Het is een ecosysteem dat specifiek is ontworpen om alle uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met traditionele financiering, waaronder latentie, vergoedingen, wereldwijde inclusie en risico’s. Dit wordt gedaan door de introductie van het op DAG gebaseerde protocol en een infrastructuur die volledig schaalbaar, privé, inclusief en snel is.

Het ecosysteem heeft op DAG gebaseerde blockchain, proof-of-trust consensusalgoritme, multiDAG, GTS (Global Trust System), een universele betalingsoplossing en een betalingsgateway.

Chromia (CHR)

Chromia is een open source openbare blockchain bedacht door het Zweedse bedrijf Chromaway AB. De Chroma-token (CHR) werd in mei 2019 gelanceerd. De technologie achter de Chromia-blockchain is aangepast van een eerdere technologie genaamd ‘Postchain’, een oplossing die door Chromaway AB wordt geleverd voor zakelijke klanten.

Automata Network ATA coin 1

Automata Network (ATA)

Automata Network is een gedecentraliseerd serviceprotocol dat privacymiddleware biedt voor dApps over meerdere blockchains. Het maakt veelzijdige gebruiksscenario’s mogelijk, zoals anoniem stemmen, minimalisering van de uittrekbare waarde van miners (MEV) en indexering zonder tracking door gebruik te maken van de nieuwste cryptografie- en privacybeschermende algoritmen, samen met trust computing-technologieën.

Automata Network is gebouwd door de belangrijkste blockchain-veteranen en onderzoekers in de branche, die eerder bij Zilliqa, LongHash en de National University of Singapore werkten. Automata, opgericht in 2019, is een ontvanger van Web3 Grant (2020), en een deelnemer aan de Web 3.0 Bootcamp (2020), Berkeley Blockchain Xcelerator (2021), Polkadot Decoded Mainstage-spreker (2021). De investeerders van het team zijn onder meer KR1, Alameda Research, IOSG Ventures, Divergence Capital en Genesis Block Ventures (Investeringsronde in februari 2021).

Barn Bridge (BOND)

Barn Bridge (BOND)

BarnBridge, opgericht in 2019, is een protocol voor het tokeniseren van risico’s. Het werd gelanceerd in september 2020. BarnBridge is een soort gedecentraliseerd financieel (DeFi) lego voor het maken van verhandelbare tokens die een consument blootstellen aan marktvolatiliteit. Vanaf maart 2021 bevindt het platform zich nog in een vroeg stadium van lancering.

BarnBridge is een project dat de functionaliteit van DeFi uitbreidt om het flexibeler en efficiënter te maken. Door marktschommelingen en blootstelling aan risico’s te symboliseren, kan het de volatiliteit voor conservatieve beleggers verminderen of voor daytraders verhogen. BarnBridge maakt traditionele tools voor risicobeheer en vastrentende instrumenten op de DeFi-markt mogelijk. De belangrijkste focus ligt op het verdelen van cryptocurrency-risico’s in tranches, zodat marktdeelnemers, afhankelijk van hun risicoprofiel, kunnen investeren in verschillende producten of activa.

Ik kan het tempo van Bitvavo niet bijbenen, later meer over de andere 11 coins die 8 september toegevoegd zijn, hou deze pagina in de gaten!

20 nieuwe listings bitvavo

20 nieuwe coins Bitvavo vanaf 1-9

In een verassende tweet van Bitvavo kondigde de crypto exchange weer 20 nieuwe coins aan. Alle onderstaande 20 cryptomunten zijn vanaf vandaag (1-9-2021) te verhandelen op het platform. Onderstaand in een notendop de basis van iedere cryptomunt. Welk project vind jij het tofste? Laat even een reactie achter in de comments 🙂

MLN coin

Enzyme (MLN)

Enzyme stelt je in staat om beleggingsstrategieën van uw keuze op te bouwen en op te schalen – van discretionair en robo tot ETF’s en marketmaking. Veiligheid is onze prioriteit. Ons smart contract-afgedwongen platform van de tweede generatie wordt grondig getest en gecontroleerd voordat er mainnet-implementaties worden uitgevoerd.

PHA coin

Phala Network (PHA)

Phala Network is een privacybeschermende cloud computing-service, die rekenkracht biedt die vergelijkbaar is met bestaande cloudservices en de privacy van beheerde programma’s beschermt. Op basis van TEE-Blockchain Hybrid Architecture kunnen ontwikkelaars vertrouwelijke slimme contracten implementeren die in de TEE-enclaves in de CPU worden uitgevoerd.

CVC coin

Civic (CVC)

Civic is een op blockchain gebaseerde oplossing voor identiteitsbeheer die individuen en bedrijven de tools geeft die ze nodig hebben om persoonlijke identiteitsinformatie te controleren en te beschermen.

Het platform is ontworpen om de manier waarop we denken over identiteitsverificatie te veranderen door gebruikers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens, terwijl ze toegang krijgen tot een breed scala aan diensten zonder overmatige hoeveelheden persoonlijke informatie te hoeven overslaan.

Serum (SRM)

Serum is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) en ecosysteem dat ongekende snelheid en lage transactiekosten brengt voor gedecentraliseerde financiën (DeFi). (DeFi).

Serum is de enige krachtige DEX die is ontworpen rond een volledig on-chain centraal limietorderboek en bijpassende engine. Ecosysteempartners kunnen samenstellen met Serum’s on-chain orderboek om liquiditeit te delen en hun handelsfuncties voor institutionele en particuliere gebruikers te versterken.

In het licht van de populariteit van DeFi en de groei van DEXes op Ethereum, worden gebruikers en ontwikkelaars beperkt door hoge gaskosten en trage transacties. Serum is bedoeld om deze traditionele problemen van DeFi op te lossen, evenals problemen van centralisatie, lage kapitaalefficiëntie en liquiditeitssegmentatie.

Met het SRM-hulpprogramma en de governance-token kunnen gebruikers kortingen krijgen op protocolvergoedingen en stemrechten; 100% van de wisselkoersen vloeien terug naar SRM via buy-and-burn, stakingsbeloningen en ecosysteemsubsidies.

CELR coin

Celer Network (CELR)

Hoe opwindend blockchain ook is, het kan veel te wensen overlaten met transactiesnelheden en doorvoer. Het Celer Network (CELR) is een slim ontworpen laag-2-schaaloplossing die off-chain transacties mogelijk maakt. Het Celer-platform biedt snelle, eenvoudige en veilige off-chain transacties voor zowel betalingen als slimme contracten. 

Het project was een van de eersten die werd ontwikkeld met behulp van het Substrate-raamwerk en maakt deel uit van het Polkadot-ecosysteem. Wat het algemene doel van het netwerk betreft, hadden de oprichters het idee om het volledige potentieel van blockchain te ontketenen en Dapps te revolutioneren met efficiëntere en productievere output.

POLY coin

PolyMath (POLY)

Polymath is een gedecentraliseerd Ethereum-project dat is gebouwd met als doel het gemakkelijker te maken om beveiligingstokens te maken en te beheren. De ST-20 Polymath-standaard (ERC1400) stelt gebruikers in staat om wettelijke vereisten in de tokens zelf in te bedden om de handel te beperken tot geverifieerde deelnemers, waardoor de uitdagingen van het maken van een beveiligingstoken worden vereenvoudigd. Er zijn meer dan 220 tokens gemaakt met behulp van het Polymath-platform.

Perpetual Protocol

Perpetual Protocol (PERP)

Perpetual Protocol werd eind 2019 gelanceerd, oorspronkelijk onder de naam Strike Protocol. Perpetual Protocol bouwt voort op een Uniswap-geïnspireerd geautomatiseerde market maker (AMM) ontwerp (constante productcurve). De liquiditeitspool (k) van Perpetual Protocol is gevirtualiseerd en algoritmisch bepaald.

In plaats van te vertrouwen op liquiditeitsverschaffers om de curve van een bepaalde markt te bepalen, kan Perpetual Protocol de parameters van de virtuele AMM (x*y=k) programmatisch instellen en bijwerken en te allen tijde een concurrerend product voor een bepaalde markt aanbieden.

Het team beweert dat PERP de eerste virtuele AMM (vAMM) is, die markten zonder makers mogelijk maakt en toch on-chain liquiditeit garandeert. Deze makerloze markten verlagen de kapitaaleisen die traditionele markten stellen en maken de weg vrij voor nieuwe en opkomende futures.

MIR coin

Mirror Protocol (MIR)

MIR is het governance-token van Mirror Protocol, een synthetisch activaprotocol gebouwd door Terraform Labs (TFL) op de Terra-blockchain.

Mirror Protocol is vanaf dag 1 gedecentraliseerd, waarbij de on-chain treasury en codewijzigingen worden beheerd door houders van het MIR-token. TFL is niet van plan om MIR-tokens te behouden of te verkopen, en er worden geen beheerderssleutels of speciale toegangsrechten verleend. De bedoeling hiervan is om een volledig gedecentraliseerd, gemeenschapsgestuurd project te zijn.

Gespiegelde activa zijn blockchain-tokens die zich gedragen als “spiegelversies” van real-world activa door de wisselkoersen in de keten weer te geven. Ze geven handelaren de prijsblootstelling aan echte activa, terwijl ze fractioneel eigendom, open toegang en censuurresistentie mogelijk maken zoals elke andere cryptocurrency. In tegenstelling tot traditionele tokens die dienen om een echt, onderliggend activum te vertegenwoordigen, zijn mAssets puur synthetisch en vangen ze alleen de prijsbeweging van het overeenkomstige activum op.

CLV coin

Clover Finance (CLV)

Clover Finance (CLV), of kortweg Clover, is een blockchain-besturingssysteem. Het biedt een alles-in-één, gebruiksvriendelijke blockchain-infrastructuur en een EVM-compatibel raamwerk voor op Substrate gebaseerde toepassingen.

Clover Finance, een andere telg van de op substraat gebaseerde Polkadot-parachain, heeft tot doel de compatibiliteitskloof te overbruggen bij het bouwen en gebruiken van blockchains.

Het project werd opgericht in mei 2020 en het hoofdnetwerk van Clover Finance werd gelanceerd in juli 2021.

Keep Network (KEEP)

Keep is een gestimuleerd netwerk voor het opslaan en versleutelen van privégegevens op de openbare blockchain. Het netwerk is gemaakt van off-chain containers voor privégegevens die bekend staan als bewaart, terwijl het KEEP-werktoken het volledig toestemmingloos maakt. Keep lost het belangrijkste probleem op dat de adoptie van blockchain tegenhoudt: dat gegevens op openbare blockchains openbaar zijn. Met Keep kunnen ontwikkelaars eindelijk volledig gedecentraliseerde apps bouwen. Bezoek Keep voor meer informatie en inzet, en tBTC om zijn kracht in actie te zien.

tBTC, een Bitcoin-brug op Ethereum, is de eerste applicatie die bovenop het Keep-netwerk is gebouwd. Het is een open-sourceproject dat wordt ondersteund door groepen als Keep, Summa en de Cross-Chain Group. tBTC is een volledig door Bitcoin ondersteunde ERC-20-token gekoppeld aan de prijs van Bitcoin. Het faciliteert Bitcoin-houders die handelen op de Ethereum-blockchain, toegang krijgen tot het DeFi-ecosysteem en verdienen met hun Bitcoin.

KEEP is het native werktoken van het netwerk met dividenden en een slashing-model. Het biedt de sybil-weerstand waardoor het Keep-netwerk censuurbestendig en zonder toestemming kan zijn.

LINA coin

Linear (LINA)

Linear is een gedecentraliseerd delta-one activaprotocol dat in staat is om direct synthetische activa met onbeperkte liquiditeit te creëren. Het project stelt traditionele activa zoals grondstoffen, forex, marktindexen en andere thematische sectoren open voor gebruikers van cryptocurrency door de creatie van “Liquids” te ondersteunen – de synthetische activatokens van Linear.

Het protocol bestaat uit verschillende producten zoals Linear.Buildr, een DApp die wordt gebruikt om Liquids te beheren met Linear (LINA) en andere tokens als onderpand. De uitwisseling is speciaal gemaakt om de handel in verschillende vloeistoffen mogelijk te maken met snelle bevestigingstijden en robuuste beveiliging.

LINA is een ERC-20-token dat is gebouwd op het Ethereum-netwerk en waarvan het belangrijkste doel is als onderpand voor Liquids (met Buildr) en voor gemeenschapsbeheer van het protocol. Alle tokenhouders hebben toegang tot de Linear DAO, waardoor ze kunnen stemmen over verschillende initiatieven en voorstellen, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van het lineaire ecosysteem.

Het belangrijkste doel van Linear is om een ​​superieure gebruikerservaring te bieden met betere schaalbaarheid en hogere snelheid dankzij de cross-chain-mogelijkheden van het protocol. Linear Finance is van plan een eenvoudige oplossing te bieden voor gebruikers die blootstelling willen aan traditionele activa en toch willen profiteren van de functies die alleen door blockchain-technologie mogelijk worden gemaakt.

AUDIO coin

Audius (AUDIO)

Audius is een gedecentraliseerd protocol voor het delen en streamen van muziek dat directe transacties tussen luisteraars en makers mogelijk maakt, waardoor iedereen de vrijheid heeft om audio-inhoud te distribueren, inkomsten te genereren en te streamen.

Het protocol bestaat uit:

 • Discovery-nodes die het Audius-contentgrootboek indexeren en een gemakkelijk opvraagbare interface bieden voor het ophalen van metadata
 • Inhoudsknooppunten om namens artiesten inhoud te hosten en toegang tot inhoud te verlenen;
 • Inhoudsgrootboek als een enkele bron van waarheid voor alle gegevens die toegankelijk zijn binnen het Audius-protocol, verankering van verwijzingen naar inhoud die wordt gehost door inhoudsknooppunten;

Dit kun je met AUDIO coin:

 • Deelnemen aan stemming over protocolgovernance
 • Uitzetten voor het uitvoeren van detectie- of inhoudsknooppunten, zodat gebruikers een deel van de netwerkkosten krijgen.
 • Staking om functies zoals artiesttokens en badges te ontgrendelen en stemrecht te krijgen van fans
ALICE coin

My Neighbor Alice (ALICE)

My Neighbor Alice is een multiplayer bouwspel, waar iedereen virtuele eilanden kan kopen en bezitten, spannende items kan verzamelen en bouwen en nieuwe vrienden kan ontmoeten. Geïnspireerd door succesvolle games zoals Animal Crossing, combineert de game het beste van twee werelden – een leuk verhaal voor gewone spelers die willen genieten van de gameplay-ervaring en een ecosysteem voor spelers die niet-fungeerbare tokens willen verzamelen en verhandelen ( NFT’s).


Deze coins kopen

ALICE is de oorspronkelijke utility-token van My Neighbor Alice en wordt gebruikt in de volgende functies: Valuta in het spel: Koop activa en speciale vaardigheden in het spel en op de marktplaats van Alice. Governance: neem deel aan het governanceproces via een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), met voorstellen en stemstructuren (bijv. platformactiviteiten en -ontwikkeling). 

Om de participatie van kiezers aan te moedigen, zullen kiezersprikkels worden ingevoerd. Uitzetten: zet ALICE-tokens in om een percentage van de platforminkomsten te verdienen (bijv. perceelverkoop, activaverkoop en transactiekosten). Incentives voor spelers: door missies in het spel te voltooien, kunnen spelers ALICE-tokens verdienen. Dit ontwerp is bedoeld om de deelname van gebruikers aan het spel aan te moedigen en de tractie te behouden.

MTL coin

Metal (MTL)

Metaal (MTL) is de oorspronkelijke valuta van metaalproducten en een essentieel onderdeel van het metaalecosysteem. Het verzenden en ontvangen van crypto naar vrienden op Metal Pay is, volgens het team, direct en kosteloos. Ontworpen om snel en gemakkelijk cryptocurrency-betalingen te doen, betalen gebruikers geen kosten bij het verzenden, ontvangen, kopen of verkopen van MTL.

Bovendien betalen Metal Pay-gebruikers aanzienlijk minder kosten bij het kopen van andere cryptocurrencies als ze ook MTL hebben, met 0% kosten die worden aangeboden aan iedereen die 10.000 MTL bezit. Gemaakt met het doel om zeer nuttig en voordelig te zijn om vast te houden, heeft MTL Metal Pay aangewakkerd en het mogelijk gemaakt om een ​​van de weinige FDIC-verzekerde opritten naar cryptocurrency in de Verenigde Staten te worden.

Op de Metal X-beurs kunnen gebruikers de kosten verlagen door de vergoeding in MTL te betalen. Bovendien kunnen gebruikers loyaliteitsvoordelen ontvangen door MTL binnen de uitwisseling te houden.

Metal (MTL) is momenteel een cryptocurrency-token dat op het Ethereum-platform werkt, maar het zal beschikbaar komen op de native Metal-blockchain: Proton. De lancering van MTL op Proton opent nieuwe on-chain hulpprogramma’s voor MTL

JST coin

JUST (JST)

JUST is een populair nieuw gedecentraliseerd financieel (DeFi) ecosysteem dat is gebouwd voor de TRON-blockchain. Het is een hele reeks producten die meestal zijn gecentreerd rond een gedecentraliseerd platform voor het uitlenen van stabiele munten dat bekend staat als JustStable.

Het platform werd in augustus 2020 gelanceerd na een eerste uitwisselingsaanbod (IEO) op het Poloniex LaunchBase-platform eerder datzelfde jaar, maar het native governance-token van het platform (JST) circuleert sinds mei 2020.

Het is een twee-token-ecosysteem gebouwd rond de USDJ- en JUST (JST)-tokens. USDJ is een multi-collateral stablecoin waarvan de waarde is gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar (USD), terwijl JST een verscheidenheid aan functies op het platform heeft: rente betalen, het platform helpen onderhouden en deelnemen aan het bestuur ervan, parameters zoals rentetarieven (stabiliteitsvergoedingen) en de minimale onderpandsratio.

Rally (RLY)

Het doel van Rally is om een ​​gedecentraliseerd netwerk te zijn voor makers om inkomsten te genereren en zich aan te sluiten bij hun gemeenschap. Als een netwerk dat eigendom is van de gemeenschap, is de gemeenschap verantwoordelijk voor het nemen van de beslissingen over hoe het netwerk zich ontwikkelt, niet het Rally-team zelf.

Het kernteam van ontwikkelaars heeft alles gebouwd met de bedoeling om te decentraliseren en zichzelf geleidelijk te verwijderen uit het beheer en de evolutie ervan. Rally Governance is een bestuurssysteem dat de gemeenschap van $RLY-houders in staat zal stellen om alle grote veranderingen in Rally Network sinds 15 oktober 2020 door te voeren.

ROSE coin

Oasis Network (ROSE)

Ontworpen voor de volgende generatie blockchain, is het Oasis Network het eerste privacy-enabled blockchain-platform voor open financiering en een verantwoorde data-economie. Gecombineerd met zijn hoge doorvoer en veilige architectuur, is het Oasis Network in staat om private, schaalbare DeFi aan te sturen, een revolutie teweeg te brengen in Open Finance en het uit te breiden van handelaren en early adopters naar een massamarkt. 

De unieke privacyfuncties kunnen niet alleen DeFi herdefiniëren, maar ook een nieuw type digitaal activum creëren, Tokenized Data genaamd, waarmee gebruikers controle kunnen krijgen over de gegevens die ze genereren en beloningen kunnen verdienen voor het inzetten ervan met applicaties – het creëren van de allereerste verantwoorde gegevens ooit economie.

NKN Coin

New kind of Network (NKN)

NKN, of New Kind of Network, is een open-sourceprotocol voor openbare blockchain-gebaseerde peer-to-peer-netwerken om netwerkbandbreedte en internetconnectiviteit te delen. Het project werd gelanceerd in januari 2018 en vermeldt Stephen Wolfram, maker van Mathematica en Wolfram|Alpha, en Whitfield Diffie, uitvinder van cryptografie met openbare sleutels als adviseurs. NKN Mainnet is gelanceerd in juli 2019 en heeft tot 25.000 volledige consensusknooppunten (meer dan Bitcoin of Ethereum).

20 nieuwe listings Bitvavo vanaf 23-8

Het development team van Bitvavo is de laatste weken hard aan het werk geweest om nieuwe coins toe te voegen. Vandaag kunnen we alweer een update geven met maar liefst 20 nieuwe coins op bitvavo. Onderstaand de nieuwe listings vanaf 23-08-2020, laat je in een comment weten wat je favoriet is? 

Quant nieuwe coin op bitvavo

Quant (QNT)

Quant is in juni 2018 gelanceerd met als doel blockchains en netwerken op wereldschaal met elkaar te verbinden, zonder de efficiëntie en interoperabiliteit van het netwerk te verminderen. Het is het eerste project dat het interoperabiliteitsprobleem oplost door de creatie van het eerste blockchain-besturingssysteem.

BNT coin nieuw bij bitvavo

Bancor (BNT)

Bancor bestaat uit een reeks slimme contracten die de on-chain-conversie van tokens beheren. Het protocol maakt het moeiteloos en snel om tokens te converteren zonder een uitwisseling te hoeven doorlopen. De slimme contracten van het protocol beheren de liquiditeitspools die verschillende tokens verbinden die beschikbaar zijn in het netwerk.

Curve DAO Token (CRV)

In augustus lanceerde Curve een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), met CRV als interne token. De DAO gebruikt het op Ethereum-gebaseerde hulpmiddel Aragon om meerdere smart contracts te verbinden voor de gestorte liquiditeit van gebruikers. Zaken zoals het bestuur verschillen echter van Aragon qua weging en andere aspecten.

FNT crypto kopen

Fantom (FTM)

Fantom is een gerichte acyclische grafiek (DAG) smart contract-platform dat gedecentraliseerde financiële (DeFi)-services biedt aan ontwikkelaars met behulp van zijn eigen op maat gemaakte consensus-algoritme.

Samen met zijn interne token FTM wil Fantom problemen oplossen die verband houden met smart-contractplatforms, met name transactiesnelheid, waarvan ontwikkelaars zeggen dat ze zijn teruggebracht tot minder dan twee seconden.

De Fantom Foundation, die toezicht houdt op het Fantom-productaanbod, werd oorspronkelijk opgericht in 2018, met de lancering van OPERA, Fantom’s mainnet, in december 2019.

Ankr (ANKR)

Ankr is ontstaan ​​als een oplossing die gebruikmaakt van gedeelde bronnen om gemakkelijke en betaalbare blockchain-node-hostingoplossingen te bieden. Het werd opgericht in november in 2017 en tijdens zijn tijd op de markt heeft het een marktplaats gebouwd voor op containers gebaseerde cloudservices door het gebruik van gedeelde bronnen.

Dit biedt ontwikkelaars en zakelijke klanten op zijn beurt de mogelijkheid om blockchain-knooppunten eenvoudig te implementeren tegen een veel lagere prijs in vergelijking met openbare cloudproviders.

Als zodanig neemt het hosten van blockchain-knooppunten op Ankr eventuele centralisatieproblemen en single point of failure weg.

Bovendien kunnen openbare blockchains deelnemen aan gemeenschappen en verdere hulp bieden aan hun netwerken. Ankr heeft als doel een infrastructuurplatform en marktplaats te bouwen voor de implementatie van Web3-stack, zodat zowel resourceproviders als eindgebruikers verbinding kunnen maken met blockchain-technologieën en DeFi-applicaties.

Merk op dat de eigen cloudinfrastructuur van Ankr onafhankelijk werkt wanneer we deze vergelijken met openbare cloudproviders, en dat deze volledig wordt aangedreven door geografisch verspreide datacenters om de stabiliteit en veerkracht te verhogen.

The Sandbox (SAND)

The Sandbox, gelanceerd in 2011 door Pixowl, is een op blockchain gebaseerde virtuele wereld waarmee gebruikers digitale activa in de vorm van een game kunnen creëren, bouwen, kopen en verkopen. Door de krachten van gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO) en non-fungible tokens (NFT’s) te combineren, creëert de Sandbox een gedecentraliseerd platform voor een bloeiende gaminggemeenschap.

Volgens de officiële whitepaper is de belangrijkste missie van het Sandbox-platform het succesvol introduceren van blockchain-technologie in mainstream gaming. Het platform richt zich op het faciliteren van een creatief “play-to-earn”-model, waarmee gebruikers tegelijkertijd zowel makers als gamers kunnen zijn. De Sandbox maakt gebruik van de kracht van blockchain-technologie door het SAND-hulpprogrammatoken te introduceren, dat transacties op het platform mogelijk maakt.

AR crypto coin

Arweave (AR)

Arweave is een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat een platform wil bieden voor de onbeperkte opslag van gegevens. Het netwerk beschrijft zichzelf als “een harde schijf in collectief bezit die nooit vergeet”, en host voornamelijk “het permaweb” – een permanent, gedecentraliseerd web met een aantal door de gemeenschap aangestuurde applicaties en platforms.

Voor meer informatie over dit project, bekijk onze diepe duik van Arweave.

Het Arweave-netwerk gebruikt een native cryptocurrency, AR, om “mijnwerkers” te betalen om de informatie van het netwerk voor onbepaalde tijd op te slaan.

Het project werd voor het eerst aangekondigd als Archain in augustus 2017, later omgedoopt tot Arweave in februari 2018 en officieel gelanceerd in juni 2018.

LPT coin

Livepeer (LPT)

Livepeer, gelanceerd in 2017, is het eerste netwerkprotocol voor live videostreaming dat volledig gedecentraliseerd is. Het platform wil een levensvatbaar, op blockchain gebaseerd, economisch efficiënt alternatief worden voor gecentraliseerde omroepoplossingen voor alle nieuwe en bestaande omroepbedrijven.

Zoals vermeld in de officiële Livepeer-whitepaper, groeit de live videostreaming- en uitzendindustrie in een snel tempo, en het bedrijf wil deze golf berijden en decentralisatie in de omgeving introduceren. Livepeer heeft tot doel het uitzendproces te stroomlijnen door producenten toe te staan hun werk op het platform in te dienen, en zorgt voor het opnieuw formatteren en distribueren van de inhoud naar gebruikers en streamingplatforms.

WIN coin op bitvavo

WINklink (WIN)

Het eerste uitgebreide Oracle WINkLink-ecosysteem van TRON integreert de echte wereld volledig met de blockchain-ruimte, kan betrouwbare, onvoorspelbare en verifieerbare willekeurige getallen bieden, het vertrouwen volledig herstellen en de gebruikerservaring verbeteren door gebruik te maken van gegevens, evenementen en betalingssystemen enz. uit de echte wereld. Het WINk-team voltooide de overname van justlink.io op 26 april 2021 en WINkLink wordt het eerste uitgebreide Oracle-ecosysteem van TRON. WIN, een TRON-gebaseerd TRC20-token, wordt het governance-token van het WINkLink Oracle-netwerk.

Ocean Protocol crypto

Ocean Protocol (OCEAN)

Ocean Protocol is a blockchain-based ecosystem that allows individuals and businesses to easily unlock the value of their data and monetize it through the use of ERC-20 based datatokens.

Through Ocean Protocol, publishers can monetize their data while preserving privacy and control, whereas consumers can now access datasets that were previously unavailable or difficult to find. These datasets can be discovered on the Ocean Market, where they can be purchased and later consumed or sold.

On Ocean Protocol, each data service is represented by a unique datatoken, which is used to wrap a dataset or compute-to-data service — this essentially allows third-parties to perform operations on the data without it ever leaving the secure enclave of the publisher.

OCEAN is a utility token that is used for community governance and staking on data, in addition to buying and selling data as the basic unit of exchange on the Ocean Market. The price of these datatokens is set by an OCEAN-datatoken AMM pool, which adjusts the price of the datatoken as it is bought and sold based on supply and demand.

Skale Network (SKL)

SKALE wordt beschreven als een elastisch netwerk dat is ontworpen om schaalbaarheid naar Ethereum te brengen. Naast het vergroten van de transactiecapaciteit, heeft het decentrale project tot doel de latency te verminderen en ervoor te zorgen dat betalingen zo goedkoop mogelijk kunnen worden gedaan.

De website van het project zegt dat het mensen in staat wil stellen DApps te bouwen en uit te voeren in een “gedecentraliseerde modulaire cloud die is gebouwd voor echte behoeften en is geconfigureerd voor uw vereisten.” Deze nadruk op decentralisatie gaat niet ten koste van de veiligheid.

Volgens SKALE kunnen degenen die op dit platform bouwen Solidity-slimme contracten “duizenden keren sneller uitvoeren tegen een fractie van de mainnet-kosten” – met games en contentstreamingdiensten tot de projecten die al profiteren van de infrastructuur.

Tomo Chain cryptomunt

Tomo Chain (TOMO)

TomoChain (TOMO), uitgebracht in december 2018, is een project dat probeert de schaalbaarheid van de Ethereum (ETH) blockchain te verbeteren. Dit gebeurt voornamelijk door de capaciteit voor transacties per seconde (TPS) te vergroten.

Het uiteindelijke doel van het project is om een ​​blockchain-infrastructuur voor gedecentraliseerde apps (DApps) te bouwen en de integratie en beveiliging te verbeteren. De oplossing van TomoChain is om slimme contractschaalbaarheid te bieden, een taak die moet worden opgelost hoe de blockchain een hoger aantal transacties per seconde aankan, waardoor het nut van de slimme contracten voor praktijkgevallen en toepassingen in de praktijk exponentieel toeneemt.

INJ coin

Injective Protocol (INJ)

The Injective Protocol project is a revolutionary idea that aims to make currency exchanges completely decentralized, public operated networks. What this means is the exchange is solely operated by people who hold INJ tokens. There is no centralized governing body that enforces control over the development of the project. The Injective Protocol project officially launched via a public offering in 2020, and it was backed by names in the industry like Binance, Pantera and Hashed.

The Injective Chain is the blockchain foundation of the project. It hosts a completely decentralized order book and employs elements from the Ethereum Virtual Machine (EVM). The platform also incorporates a bi-directional token bridge, linking it to the Ethereum ecosystem.

Dent (DENT)

Dent, gelanceerd in 2017, is een revolutionaire digitale mobiele operator die eSIM-kaarten, mobiele data-abonnementen, belminuten en een roaming-vrije ervaring aanbiedt. Volgens de website van het bedrijf maakt Dent gebruik van de krachten van blockchaintechnologie om een wereldwijde marktplaats te creëren voor de liberalisering van mobiele data.

Dent heeft een ambitieuze roadmap voor de boeg, met plannen om zijn diensten tegen eind 2021 uit te breiden naar nieuwe markten. Het bedrijf heeft al meer dan vijfentwintig miljoen gebruikers van mobiele apparaten aangetrokken en de diensten van Dent zijn beschikbaar in meer dan 140 landen. Enterprise-partnerschappen voor Dent omvatten Samsung Blockchain, The Enterprise Ethereum Alliance en Telecom Infra.

Reef cryptomunt

Reef (REEF)

Reef is een DeFi-platform gebouwd op Polkadot dat tot doel heeft cross-chain trading te bieden. Een rendementsmotor en een slimme liquiditeitsaggregator behoren tot het aanbod van het project.

Het werk aan het project begon in de tweede helft van 2020. Degenen achter Reef beweren dat het proces van het verhandelen, uitlenen en uitzetten van crypto momenteel gefragmenteerd is – wat “een pijnlijke ervaring voor al zijn deelnemers” creëert.

Reef aggregeert liquiditeit en zorgt voor automatisering. Het is ook bedoeld om de nadelen van bestaande handelsplatforms aan te pakken. Hoewel gecentraliseerde uitwisselingen gevoelig zijn voor inbreuken op de beveiliging, kunnen gedecentraliseerde rivalen liquiditeit missen en zijn ze vaak moeilijk te gebruiken.

SLP coin

Smooth Love Potion (SLP)

Small Love Potion (SLP) tokens are earned by playing the Axie Infinity game. This digital asset serves a replacement for experience points.

SLP are ERC-20 tokens, and they can be used to breed new digital pets that are known as Axies. The cost of breeding begins at 100 SLP but increases gradually — rising to 200 SLP for the second breed, 300 for the third, 500 for the fourth, 800 for the fifth and 1,300 for the sixth. Axies can be bred a maximum of seven times, and the seventh breed costs 2,100 SLP. This limit exists in order to prevent hyperinflation in the marketplace.

It can take time to accrue SLP through the game, and a player may need to win 15 competitions in order to gain enough tokens to perform their first breed. Purchasing SLP on the open market is a way for gamers to get a headstart.

Alpha coin nieuw op bitvavo

Alpha Finance Lab (ALPHA)

Alpha Finance Lab is een cross-chain DeFi-platform dat alfa naar gebruikers wil brengen via verschillende blockchains, waaronder Binance Smart Chain (BSC) en Ethereum.

Het platform heeft tot doel een ecosysteem van DeFi-producten te produceren die inspelen op onvervulde behoeften in de industrie, terwijl ze eenvoudig te gebruiken en toegankelijk blijven. Het eerste product dat door Alpha Finance Lab is gebouwd, is Alpha Lending, een gedecentraliseerd leenprotocol met algoritmisch aangepaste rentetarieven.

Leveraged yield-farming-platform Alpha Homora was het tweede product dat door het platform werd gelanceerd, terwijl AlphaX – een niet-orderboek eeuwigdurend swapproduct – naar verwachting in 2021 wordt gelanceerd.

ALPHA is het native utility-token van het platform. Tokenhouders kunnen een deel van de netwerkkosten verdienen door ALPHA-tokens in te zetten om eventuele standaardleningen te dekken. Andere use-cases voor het token zijn onder meer liquiditeitsmining en governance-stemming.

Alpha Finance Lab zal het bestuur implementeren via een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), waardoor ALPHA-houders kunnen stemmen over de details van toekomstige Alpha-producten en kunnen beslissen hoe ze samenwerken. Deze governanceprocedure is verdeeld over twee niveaus: governance op productniveau en governance op financieel niveau, waardoor tokenhouders veel controle hebben over de toekomst van Alpha.

Cartesi CTSI crypto coin

Cartesi (CTSI)

Cartesi tilt slimme contracten naar een hoger niveau. Het lost het urgente probleem van schaalbaarheid en hoge kosten op blockchains op door een variant van optimistische roll-ups te implementeren. Het meest opvallende is dat Cartesi een revolutie teweegbrengt in het programmeren van slimme contracten door ontwikkelaars toe te staan te coderen met reguliere softwarestacks. Noether is de side-chain van Cartesi die is geoptimaliseerd voor kortstondige gegevens, waardoor DApps tegen lage kosten gegevens beschikbaar heeft.

Voyager VGX coin

Voyager Token (VGX)

Voyager Token is een cryptocurrency-makelaar die beleggers een vertrouwd en veilig toegangspunt biedt tot de handel in crypto-activa. Voyager is gebouwd om zowel particuliere als institutionele beleggers te voorzien van een vrijwel onmiddellijke oplossing voor het verhandelen van crypto-activa.

De crypto-makelaardijservice die in oktober 2018 werd gelanceerd, ondersteunt nu meer dan 55 crypto-activa en heeft een unieke slimme orderrouteringstechnologie die deze verbindt met meer dan een dozijn crypto-uitwisselingen. De mobiele app van de Voyager Token is gelanceerd in januari 2019, waardoor het voor gebruikers nog makkelijker wordt om crypto’s te verhandelen.

Het native token van de brokerage, Voyager Token (VGX), wordt gebruikt om gebruikers binnen het Voyager-ecosysteem te belonen. VGX genereert ook interesse wanneer het in de Voyager-app wordt gehouden, biedt cashback-beloningen en andere services die exclusief zijn voor Voyager-gebruikers.

Voyager biedt ook 100 procent commissievrije transacties – inclusief kopen en verkopen. Handelaren hoeven alleen de vermelde prijs te betalen bij het uitvoeren van een bestelling op het platform.

1inch coin op Bitvavo

1inch (1INCH)

1inch is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) aggregator, die meerdere DEXen op één platform verbindt, zodat gebruikers de meest efficiënte swaproutes op alle platforms kunnen vinden. Om ervoor te zorgen dat een gebruiker de beste prijs voor een swap kan vinden, moeten ze naar elke exchange kijken – DEX-aggregators elimineren de noodzaak voor handmatige controle, waardoor het swappen op DEX’s efficiënter wordt.

DEX-aggregators werken door liquiditeit te betrekken bij verschillende DEx’s, wat betekent dat ze gebruikers in de kortst mogelijke tijd betere token-swaptarieven kunnen bieden dan ze zouden kunnen vinden op een enkele DEX.

1inch werd gelanceerd in augustus 2020 na een financieringsverhoging van $ 2,8 miljoen van Binance Labs, Galaxy Digital, Greenfield One, Libertus Capital, Dragonfly Capital, FTX, IOSG, LAUNCHub Ventures en Divergence Ventures.

In december 2020 haalde 1inch nog eens $ 12 miljoen op in Series A-financiering, geleid door Pantera Capital, met anderen, waaronder ParaFi Capital, Blockchain Capital, Nima Capital en Spartan Group. De financieringsronde werd uitgevoerd via een SAFT-verkoop (eenvoudige overeenkomst voor toekomstige tokens).

1inch lanceerde in de winter van 2020 ook Mooniswap, zijn eigen geautomatiseerde marktmaker (AMM).

In december 2020 lanceerde 1inch zijn 1INCH-governancetoken en begon het 1inch-netwerk te worden bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

10 Nieuwe coins Bitvavo vanaf 18-8-2021

Bitcoin exchange bitvavo is goed bezig, vanaf 18 augustus 2021 worden weer 10 nieuwe coins toegevoegd op het platform. De coins worden willekeurig online gezet, hieronder een lijstje welke cryptocurrency bitvavo gaat tevoegen de komende weken.

Filecoin nieuwe listing bitvavo

Filecoin (FIL)

Filecoin is een gedecentraliseerd netwerk voor gegevensopslag van Protocollabs waarmee gebruikers hun overtollige opslagruimte op een open platform kunnen verkopen. Het fungeert als een stimulans en beveiligingslaag voor het Interplanetary File System (IPFS), een peer-to-peer netwerk voor het opslaan en delen van gegevensbestanden. Filecoin transformeert het IPFS-opslagsysteem in een “algoritmische marktplaats” waar gebruikers opslagproviders betalen in Filcoin’s native FIL-token om gegevens op het netwerk op te slaan en te distribueren.

Filecoin is op zoek naar een alternatief voor traditionele online opslagproviders en protocollen, de technologie fungeert als een stimulans voor het peer-to-peer bestandsoverdrachtsysteem InterPlanetary File System (IPFS), dat gehashte inhoudsstructuren gebruikt om gegevens op te slaan en op te slaan in plaats van gecentraliseerd IP-adressen van servers. Dit om de redundantie te verminderen, de duurzaamheid te verhogen en de efficiëntie te verbeteren. Filecoin Incentive eert IPFS door opslagproviders en retrievers te belonen voor hun bijdrage aan het systeem.Het netwerk heeft ook ingebouwde Ethereum-integratie waarmee ontwikkelaars toegang hebben tot gegevens.

Algorand (ALGO)

Algorand is een schaalbaar, veilig en gedecentraliseerd platform voor digitale valuta en slimme contracten. Het protocol gebruikt een variant van ProofStake (PoS) genaamd Pure PoS (PPoS) om het netwerk te beschermen en consensus te bereiken over blokproductie. In tegenstelling tot andere PoS-modellen, beloont het PPoS niet en brengt het verificateurs of het geld van gebruikers niet in gevaar (geldverspilling om nodes en gebruikers te belonen voor eerlijk gedrag). 

Algorand is van plan om uiteindelijk zijn PPoS-ontwerp te gebruiken om de ruggengraat van het ketenbeheersysteem te vormen. MIT-professor Silvio Micali is een ongelicentieerd puur proof-of-stake blockchain-protocol. In tegenstelling tot het consensusmechanisme van de eerste generatie, voltooit de technologie van Algorand blokken in een paar seconden, met als doel transacties onmiddellijk te voltooien. Tegelijkertijd buigt het en vermijdt het bifurcatie. Algorand hoeft ook geen tokens opnieuw te munten om leiders te belonen. De Algorand-knooppuntrepository voor ontwikkelaars en hun behoeften is openbaar toegankelijk.

The Graph

The Graph (GRT)

Graph (GRT) is een open source, gedecentraliseerd blockchain-gegevensindexeringsprotocol. Ontwikkelaars kunnen meerdere API- en subgraph-aanroepen maken en publiceren en query’s uitvoeren via het GraphQL-protocol. We zullen het doel van GraphQL later uitleggen.

 Het platform kan worden gebruikt om eenvoudig Ethereum-gegevens te doorzoeken via een eenvoudige zoekopdracht. Daarom lost het de veelvoorkomende problemen van veel andere blockchain-indexeringsplatforms op. Het is moeilijk voor blockchain-applicaties om het doel, blockchain-reorganisatie en beveiligingseigenschappen te bereiken bij het uitvoeren van query’s. 

De grafiek is ontworpen om dit en andere problemen op te lossen. Via de “subgraph” indexeert The Graph de blockchain-gegevens waartoe gebruikers toegang hebben via de GraphQL API. Volgens het team zullen ze in de toekomst volledig gedecentraliseerd zijn.Andere nodes zullen deelnemen en verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van de index. 

De belangstelling voor het platform blijft groeien. In juni 2020 is hun zoekvolume de 1 miljard keer overschreden. Dit is wanneer gedecentraliseerde financiering (DeFi) ook prominenter is. In de media en grote bedrijven. Rond dezelfde tijd wees PayPal er bijvoorbeeld ook op dat zijn systeem Bitcoin bevatte.

Kusama (KSM)

Kusama is een voorlopige en experimentele versie van Polkadot, dat als onafhankelijk netwerk bestaat. Het is ontworpen als een ontwikkelaarssandbox die teams kunnen gebruiken om hun projecten te implementeren en vooraf te testen voordat ze worden gepubliceerd op het Polkadot-mainnet. Kusama zal ook dienen als proeftuin voor Parity Technologies om Polkadot op het mainnet te lanceren. Net als zijn aangesloten netwerk, gebruikt Kusama zijn eigen token, KSM, om berekeningen mogelijk te maken en houders in staat te stellen deel te nemen aan de bescherming van het netwerk en te stemmen over verbeteringen.

Travala.com

Travala.com (AVA)

Travala.com, een online reisboekingsplatform, begon bekendheid te verwerven op het gebied van cryptocurrency. Het bedrijf heeft onlangs enkele belangrijke aankondigingen gedaan dat de prijs van Travala-tokens doet stijgen. In eerste instantie zal Travala op 6 augustus de toevoeging van 1 miljoen artikelen aan het reisplatform aankondigen. Deze eigendommen bevinden zich in 195 landen en klanten kunnen boeken met traditionele betaalmethoden of cryptocurrency.

Nieuwe coins Bitvavo: Overzicht nieuwe coins deze week (2 aug 2021)

Deze week worden vijf nieuwe coins toegevoegd aan het handelsplatform. Dit zijn enkele van de meest bekende cryptocurrencies van de afgelopen tijd. Veel van deze cryptoprojecten zijn ook beschikbaar op het platform, maar niet op elke beurs, dus het is de moeite waard om op te letten.

De nieuwe listings Bitvavo zijn: 

Dogecoin op bitvavo

1. Dogecoin (DOGE)

Een van de nieuwe listings Bitvavo is Dogecoin (DOGE), een cryptocurrency. De naam Dogecoin verwijst naar internet memes die populair zijn in de vorm van Reddit en 4chan. Het symbool van de munt is een afbeelding van het populaire Japanse hondenras Shiba Inu. Dogecoin is een altcoin en maakt gebruik van blockchain-technologie zoals veel andere cryptocurrencies. Aanvankelijk was Dogecoin gescheiden van het Litecoin-netwerk. Dogecoin was oorspronkelijk een internetmeme en werd gebruikt als betaalmethode op sociale medianetwerken zoals Reddit en 4chan, met als doel mensen DOGE naar elkaar te laten sturen als beloning (een herinnering) om goede en waardevolle berichten te krijgen. Daar waar Dogecoin in het begin maar een grapje, heeft het nu een marktwaarde 64 biljoen dollar of 53 biljoen euro zou bereiken.

2. Polkadot (DOT)

De tweede nieuwe listings Bitvavo is Polkadot, deze beschrijft zichzelf als een next-gen blockchain-protocol die diverse gespecialiseerde blockchain in één netwerk verbindt. Polkadot is een netwerkprotocol waarmee willekeurige gegevens, dus niet alleen waarde of tokens, via de blockchain kunnen worden overgedragen. Met Polkadot kunnen deze gegevens worden overgedragen tussen een niet-gelicentieerde blockchain en een gelicentieerde blockchain. Dit maakt het mogelijk om dApps (gedecentraliseerde applicaties) te bouwen die geautoriseerde gegevens ontvangen van een private blockchain en deze vervolgens gebruiken op de publieke blockchain.

3. Binance coin (BNB)

De derde nieuwe listings Bitvavo is Binance Coin, of kortweg BNB, is de digital valuta van de cryptobeurs Binance die in 2017 is opgericht. De cryptocurrency is oorspronkelijk gemaakt als een ERC-20-token op de Ethereum (ETH) blockchain. Sinds de lancering van het Binance-mainnet in 2019, is de token als native token gemigreerd naar Binance Chain. Het kreeg toen de technische standaard BEP-2 verkregen. De digitale valuta heeft als doel de transactiekosten op het Binance-platform te verlagen. Maar met de komst van Binance Chain en Binance Smart Chain kreeg het steeds meer nutsvoorzieningen. Dit maakt de utility-token van Binance populairder dan ooit. De Binance Coin is uitgegroeid tot een van de grootste en meest populaire cryptocurrencies.

4. Solana (SOL)

blockchain van Solana is gebaseerd op acht verschillende innovaties die het project fundamenteel ondersteunen. Het is een open source-project dat programmeercode publiceert en toegankelijk maakt voor anderen. Solana werd opgericht in januari 2018 en het mainnet is sinds maart 2020 online. Het doel van het bedrijf is om de snelste eenlaagse oplossing voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) te ontwikkelen. Tot nu toe werd Ethereum beschouwd als de blockchain bij uitstek voor de meeste projecten, maar het kreeg steeds meer kritiek vanwege het gebrek aan schaalbaarheid. Daarom zijn er enkele projecten opgedoken die als serieuze concurrentie voor Ethereum worden beschouwd. De Solana blockchain kan wat dat betreft goed scoren met meerdere technologieën als alternatief.

5. Polygon (MATIC)

Polygon, voorheen bekend als het Matic Network, is een schaalbaarheidsframework dat wordt gebruikt om blockchains met Ethereum-ondersteuning te creëren. Alhoewel de naam is veranderd, is het nog steeds gericht op MATIC-tokens voor governance-, hypotheek- en gaskosten. Polygon is geen eenvoudige schaaloplossing zoals zijn voorganger Matic Network (die een technologie genaamd Plasma gebruikt om transacties buiten de keten te verwerken voordat transacties in de hoofdketen van Ethereum worden voltooid), maar is ontworpen als een compleet platform. Het is ook bedoeld om de blockchain zonder beperkingen te lanceren.

Nieuw listings Bitvavo gaat stapsgewijs

Bitvavo gaat haar tradable digital assets portfolio dus vergroten met een groot aantal nieuwe coins. Maar dit doet Bitvavo niet allemaal in een keer, er komt namelijk veel bij kijken als het gaat om nieuwe listings. De nieuwe listings Bitvavo gaan daarom stapsgewijs. 

De eerste tranche vindt plaats in week 31, er worden dan 5 nieuwe digital assets op het platform aangeboden. Elke dag wordt er een nieuwe asset aan het platform toegevoegd. Vanaf vrijdag a.s. zijn dus alle vijf coins te verhandelen op Bitvavo. Een mooie uitbreiding van het Bitvavo uitbreiding, Met deze nieuwe aanvullingen wordt Bitvavo, de grootste Nederlandse exchange, nog een stuk groter.

Houd Bitvavo deze week dus goed in de gaten. Want elke nieuwe coin wordt de ochtend van tevoren in de interface te zien zijn. Deze zijn dan nog niet direct beschikbaar voor trading. Het traden in de specifieke coin begint elke dag om 14:00 CEST. Sinds maandag 14:00 kunnen investeerders, traders  en hodlers veilig en vertrouwd Poldakot via Bitvavo kopen. Deze week volgen er nog vier altcoins.

Vragen over de nieuwe listings Bitvavo?

Heb je vragen over deze nieuwe altcoins? Neem gerust contact op met de afdeling Support. Bitvavo heeft extra personeel ingezet, zodat je snel geholpen kunt worden.

Wil je deze of een van de 50 andere cryptocurrencies op Bitvavo verhandelen, maar heb je nog geen account? Schrijf je dan in via deze link, en je betaalt voor je eerste 1.000 euro geen transactiekosten.

8 gedachten over “Nieuwe coins Bitvavo 2023”

 1. Mooie goede overzichtelijk site. Het zou fijn zijn als er bij Bitavo nog meer crypto’s bij komen die je voor weinig kan kopen zoals safemoon of andere crypto munten met 6 of meer nullen achter de komma zoals Shiba bijvoorbeeld.

  Beantwoorden
 2. Waardeloze van Bitvavo is dat je meeste tokens niet kan opnemen. Allereerst kan je ze dan niet in eigen beheer houden, Bitvavo heeft de sleutels van jouw eigendommen en ten tweede kan je Bitvavo dus niet gebruiken voor de aankoop van tokens die je bijvoorbeeld wilt gebruiken Liquity Pools of het minten van NFT of swappen op DEX

  Beantwoorden
  • Hallo Jan,

   Beetje jammer van je laatste bericht.
   Wij beoordelen iedere reactie ivm spam, vandaar dat het een paar uur duurt voordat je reactie goedgekeurd wordt…

   Om op je reactie terug te komen, ik weet dat Bitvavo heel hard aan het weken om dit voor elkaar te maken

   Groet,
   Kwintus

   Beantwoorden

Plaats een reactie