SUI coin kopen bij Bitvavo!

Heb je het al gehoord? Bitvavo, de bekende Nederlandse crypto exchange, heeft een nieuwe cryptomunt toegevoegd: SUI (SUI). Dit betekent dat je vanaf nu SUI kopen kunt bij je favo crypto exchange!

Deze munt beschikt over een interessante technologie en veel potentieel, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel ervaren crypto traders als beginners in de wereld van crypto. Met de toevoeging van SUI (SUI) laat Bitvavo opnieuw zien dat ze zich inzetten om hun gebruikers een breed scala aan investeringsmogelijkheden te bieden. Kortom, Bitvavo blijft dé plek om je te verdiepen in de wereld van digitale valuta in Nederland en daarbuiten.

Er worden regelmatig nieuwe coins bij Bitvavo gelist, wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten voor jou!

🔒 Veilig bij Bitvavo

Wat is SUI crypto?

De Sui blockchain is een Layer 1-blockchain, wat betekent dat het de basisinfrastructuur biedt voor een systeem van validaties en transacties, net zoals de fundamentele netwerken van Bitcoin of Ethereum. Layer 1-blockchains vormen de basisarchitectuur die een token ondersteunt, of in sommige gevallen een breder netwerk van verschillende tokens.

Wat is SUI coin?

Sui onderscheidt zich van andere Layer 1-blockchains door zich te concentreren op directe transactiebevestiging, verminderde vertraging bij de implementatie van slimme contracten en de algehele transactiesnelheid. Een van de manieren waarop het deze doelen wil bereiken, is via Move, een eigen programmeertaal gebaseerd op de Rust crypto-programmeertaal. Move hoopt de ontwikkeling van slimme contracten makkelijker te maken voor ontwikkelaars, waardoor de toegang en functionaliteit binnen de gedecentraliseerde financiën (DeFi) industrie wordt uitgebreid.

De validators van Sui zijn vergelijkbaar met miners in andere blockchain-ecosystemen. Maar, het validatiesysteem van Sui wil zich onderscheiden van concurrenten door parallelle verwerking van transacties te bieden. Sui-ontwikkelaars geloven dat dit de doorvoer zal verhogen, de vertraging zal verminderen en de schaalbaarheid zal verbeteren. Potentiële toepassingen van een parallel verwerkingsvalidatiesysteem zijn onder andere gaming, detailhandelsbetalingen en fysieke verkooppunten die Sui gebruiken.

Om dit type transactieverwerking mogelijk te maken, schaalt Sui horizontaal, wat betekent dat het geen bovengrens heeft om aan de vraag van applicaties te voldoen, en het kan lage operationele kosten handhaven bij elke transactie. Sui vereist geen wereldwijde consensus over een geordende lijst van transacties, wat een belangrijk knelpunt is voor veel bestaande blockchains.

SUI crypto kopen

Hoe kun je SUI coin kopen?

Wil je eenvoudig en snel SUI crypto kopen, dat is mooi! Wij hebben een eenvoudig te volgen stappenplan voor jou uitgewerkt zodat je binnen een paar minuten SUI coins kopen kunt. Als je via onderstaande button aanmeld krijg je de eerste €1000,- gratis handelen bij Bitvavo van ons!

  • Aanmelden: Ga naar de Bitvavo website via onderstaande button en klik op ‘Registreren ->’ om een nieuw account aan te maken. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en bevestig je account via de e-mail die je ontvangt.

🔒 Veilig bij Bitvavo

  • Verifieer je identiteit: Vanwege regelgeving is het belangrijk om je identiteit te verifiëren. Upload een kopie van je identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) en vul de benodigde gegevens in. Het verificatieproces kan enige tijd duren, afhankelijk van de drukte.
  • Activeer 2FA (tweefactorauthenticatie): Voor extra beveiliging is het aan te raden om 2FA in te schakelen. Ga naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar ‘Beveiliging’ om 2FA te activeren. Gebruik een authenticator-app zoals Google Authenticator of Authy om de QR-code te scannen en de verificatiecode in te voeren.
  • Geld storten: Om SUI te kopen, heb je eerst geld nodig op je Bitvavo-account. Ga naar ‘Euro’s storten’ en kies een betaalmethode, zoals iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Volg de instructies om het geld over te maken.
  • SUI coin kopen: Zodra het geld op je account staat, ga je naar de marktpagina van de crypto die je wilt kopen (bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum). Voer het bedrag in euro’s in dat je wilt besteden of het aantal cryptovaluta dat je wilt kopen. Klik vervolgens op ‘Kopen’ om de transactie te voltooien.
  • Beveilig je crypto: Hoewel Bitvavo veilig is, wordt het aangeraden om je cryptovaluta op te slaan in een hardware wallet (zoals Ledger Nano X of Trezor One) voor extra beveiliging. Ga naar ‘Opnemen’ bij de betreffende crypto, voer het adres van je hardware wallet in en bevestig de transactie.
  • Houd je investering in de gaten: Log regelmatig in op je Bitvavo-account om de waarde van je investering te volgen en eventueel te verkopen of meer crypto te kopen.

Plaats een reactie