Ledger Nano S plus kopen – Reviews & Beoordeling

Beleggen in cryptovaluta is op dit moment mateloos populair. De enorme stijging van het aantal nieuwe beleggers heeft ervoor gezorgd dat de koersen aanzienlijk zijn gaan stijgen. Mocht je zelf willen beleggen in een project als Bitcoin dan is het van belang om een goede wallet te gebruiken. Dit is dan ook de enige manier waarop je jouw investering veilig kunt stellen. Het is dus niet onverstandig om jezelf een Ledger Nano S plus cadeau te doen 😉

Als het aankomt op wallets zijn er heel wat opties om voor te kiezen. Een van de meest bekende opties die je op dit moment maar kunt vinden is de Ledger Nano S plus hardware wallet. Ben je benieuwd waarom een Ledger Nano S plus kopen verstandig is en wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder, ik heb vandaag namelijk de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet!

🔒 Veilig bij Ledger.com

Wat is een Ledger Nano S plus hardware wallet

Ik zal je als eerste wat laten zien over wat de Ledger Nano S plus hardware wallet eigenlijk is. De Ledger Nano S is aan te merken als een hardware wallet voor Bitcoin, Ethereum en flink wat andere soorten altcoins. Net als andere hardware-portemonnees slaat het de privésleutels van de gebruiker op in een veilig hardware-apparaat. Dit zorgt ervoor dat het voor hackers onmogelijk is om met je geld aan de haal te gaan, zonder dat je hiervoor allerlei rare fratsen hoeft uit te halen.

Wat de Ledger Nano S plus kopen zo verstandig maakt is de combinatie van hoge beveiliging en hoge mate van gebruiksgemak. Gebruikers kunnen snel betalingen verrichten met hun digitale valuta, en daar komt bij dat ze weten dat hun munten veilig zijn opgeborgen. De Ledger Nano S hardware wallet staat nog altijd bekend als een van de beste wallets die je maar kunt kopen voor de opslag van je munten.

Ledger nano s

De voordelen van een Ledger Nano S plus kopen

Er zijn een aantal verschillende redenen waarom de Ledger Nano S hardware wallet een verstandige optie is om te kiezen voor jouw munten. Het grootste voordeel is het feit dat de Ledger Nano S wallet veel munten weet op te slaan De Ledger Nano S plus ondersteunt meer dan 5000 verschillende cryptomunten zoals Ethereum, Bitcoin, Solana, Cronos en Litecoin. Een grote verscheidenheid van andere ERC20 tokens kan ook worden opgeslagen met de Nano S wanneer ze samen met MyEtherWallet gebruikt worden.

Deze veelzijdigheid maakt de Ledger Nano S plus bijzonder nuttig voor mensen die graag willen beleggen in diverse soorten cryptocurrencies. Daar komt bij dat de Ledger Nano S plus hardware wallet over het algemeen erg prettig is om te gebruiken. In tegenstelling tot andere wallets heb je helemaal geen technische kennis nodig om de wallet te installeren en te gebruiken.

voordeel van nano s

Weer een ander voordeel is dat de Ledger Nano S plus is voorzien van een ingebouwd OLED-scherm. Hierdoor kan dit model prima concurreren met TREZOR en KeepKey. Via het gemakkelijk leesbare display kunnen gebruikers elke transactie controleren en bevestigen door op een knop aan de bovenkant van het apparaat te drukken. De Nano S plus kan worden aangesloten op elke computer via een standaard micro USB-kabel.

beveiliging ledger nano s hardware wallet

De beveiliging van de Ledger Nano S plus

Veiligheid is de belangrijkste reden waarom mensen een Ledger Nano S plus willen kopen. Nu de waarde van digitale valuta zo hoog is, is het belangrijk om je munten veilig te stellen De hardware van de Nano S plus is gecertificeerd door het Franse Cyber Security Agentschap, ANSSI. De gecertificeerde chip die in het apparaat is geïntegreerd, is ontworpen en gebouwd om geavanceerde aanvallen te weerstaan.

Dit maakt het een veilige optie voor de opslag van je privésleutels. De door Ledger gecreëerde portemonnees zijn ook de enige met een eigen besturingssysteem (BOLOS). Dit OS voegt een extra beveiliging laag toe tegen kwaadaardige aanvallen en isoleert de crypto-toepassingen van elkaar.

Installeren van je ledger nano s

Het installeren van de Ledger Nano S plus hardware wallet

Wil je de Ledger Nano S plus kopen dan is het van belang om te weten dat je hem wel even moet installeren. Dit is gelukkig erg eenvoudig om te doen en neemt bijna geen tijd in beslag. Sluit als eerste de Ledger Nano S plus hardware wallet met behulp van de meegeleverde micro-USB-kabel aan je computer. Kies vervolgens een pincode van vier tot acht cijfers.

Zorg er natuurlijk voor dat jij de enige bent die weet wat je wachtwoord is en laat je wachtwoord niet zomaar ergens slingeren. De Nano S plus geeft je een herstelzin van 24 woorden. Schrijf elk woord op en zorg ervoor dat je het veilig opslaat op een locatie die alleen je kent. Zorg er het liefst voor dat je het op papier opschrijft en niet opslaat op je computer. Zo kan het namelijk ook niet zomaar gehackt worden door iemand die op je geld uit is.

Wat is een ledger nano S Plus wallet?

Ga vervolgens verder met het installeren van de Ledger Apps voor de munt die je van plan bent op te slaan. Verbind vervolgens jouw de Ledger Nano S plus hardware wallet met de software wallet van de munt die je op het oog hebt. Heb je dit gedaan dan kan je jouw de Ledger Nano S plus hardware wallet gelijk gebruiken om veilig geld over te maken, zonder dat anderen inzicht krijgen in jouw private sleutels.

Check trouwens even onderstaande video van Bright, hier wordt duidelijk uitgelegd hoe de Ledger nano S plus werkt en waarom de 24 woorden zo ontzettend belangrijk zijn!

Conclusie – zeker de Ledger Nano S plus kopen

Met de bovenstaande informatie weet je beter wat de Ledger Nano S plus hardware wallet is en waarom de Ledger Nano S plus kopen een zeer verstandige keuze is als je wilt gaan beleggen. De hoge kwaliteit in combinatie met de talloze ondersteuningen maakt dit een van de beste wallets die op dit moment maar te kopen zijn. Het is niet voor niets zo’n veel gebruikte optie.

Het is goed mogelijk dat je nog meer te weten wilt komen over het gebruik van crypto wallets of over het beleggen in crypto in het algemeen. Als dit klopt dan heb je geluk, hier op de site zijn er namelijk nog veel meer artikelen te vinden die je even door kunt nemen. Door je goed in te lezen zal ook jij niet meer voor verrassingen komen te staan bij het beleggen in onder andere Bitcoin!

Aanbevolen

Ledger Nano S plus specificaties

5.0

Ledger is hét crypto hardware wallet merk. Als één van de eerste op de cryptomarkt begreep het bedrijf; ‘Not your keys, not your crypto’. Haal veiligheid in huis met de Ledger Nano S plus. Zorg dat jij de controle terug krijgt over je crypto assets.

De Ledger Nano S plus kun je zien als de geupgrade versie van de traditionele Nano S. Zo heb je met de Nano S+ meer geheugen en kun je maximaal 100 apps opslaan. Dit was bij zijn voorganger slechts 3, helaas beschikt dit device nog niet over een bluetooth module, dan moet je toch echt bij de Ledger Nano X zijn.

Pros:
 • 5500 crypto beschikbaar
 • NFT’s & DeFi toegankelijk
 • Ledger Live via desktop
 • Tot 100 apps installeren op device
 • Certified secure chip (CC EAL5+)
 • USB-C verbinding
 • Met pincode beveiligd
Cons:
 • Geen bluetooth verbinding met Ledger Live mobile applicatie mogelijk

🔒 Veilig bij Ledger.com

Ledger nano S plus
Waar Ledger Nano S plusn kopen?

Betere alternatieven voor de Ledger nano S plus

Uiteraard zijn er veel meer hardware wallets op de markt, onderstaand 3 alternatieven die naast de Nano S plus ook zeker de moeite waard zijn om te onderzoeken. Tip die ik je mee kan geven is;

Ga voor een hardware wallet die goed te verbinden is met alle applicaties, ik ben zeer tevreden over mijn Ledger Nano X. Deze wallet is met bluetooth te connecten aan de Ledger Live mobiele applicatie. Zo kun je sneller bij je crypto assets zodra het nodig is en moet je niet eerst opzoek naar de desktop app.

Beste keuze

Ledger Nano X

Ledger Nano X
 • Bluetooth
 • 5500 coins beschikbaar
 • NFT’s + DeFi
 • Ledger Live
 • Tot 100 apps
 • Certified secure chip (CC EAL5+)
€ 149
Voordeeligste

Trezor One

Trezor one hardware wallet
 • Helder OLED scherm
 • 1000+ crypto’s beschikbaar
 • 120 MHz ARM Processor
 • Beheer assets via Trezor Suite
 • Met pincode extra veilig
 • USB-A connectie
€ 83
Premium

Trezor T

Trezor T wallet
 • LCD Kleuren touchscreen 1.54″
 • Veilige connectie via USB-C
 • 1000+ coins beschikbaar
 • Beheer crypto via Trezor Suite
 • Met pincode beveiligd
 • en vééél mééér…
€ 265

Plaats een reactie