Trezor One kopen – Trezor one Review waarom kopen?

Het zal niemand ontgaan zijn, het is op dit moment erg populair om te beleggen in digitale valuta. De reden hiervoor is vrij simpel. De koersen zijn de laatste paar maanden namelijk door het dak gegaan, geen wonder dat mensen hier een graantje van mee willen pikken. Wat veel mensen echter over het hoofd zien is dat zij wel even goed moeten letten op hun online veiligheid.

🔒 Veilig bij Trezor.io

Om ervoor te zorgen dat je jouw munten op een volledig veilige manier op kunt slaan is het handig om te kiezen voor een goede wallet. De Trezor model One, staat op dit moment bekend als een van de beste wallets die je maar kunt vinden. Nu niet iedereen bekend is met de Trezor One hardware wallet heb ik besloten om het een en ander in dit artikel voor je op een rijtje gezet.

Wat is de Trezor One hardware wallet?

Tijd om eens in te zoomen op de Trezor One hardware wallet. Hardware wallets zijn op dit moment de beste optie om je bitcoin ‘cold’ op te slaan. Dit staat voor een speciale methode die je privésleutels volledig offline houdt. Hierdoor is het voor hackers niet meer mogelijk om toegang te krijgen tot jouw munten als ze dit willen.

Wat is de Trezor one hardware wallet?

De Trezor One wallet was de allereerste commercieel verkrijgbare cryptocurrency wallet en ondersteunt momenteel de opslag van meer dan 1000 assets. Dit maakt het dan ook gelijk een van de beste opties die je op dit moment maar kunt vinden. De Trezor One is een zeer klein lichtgewicht USB-apparaat wat je makkelijk mee kunt nemen. Je kunt hem altijd bij je stoppen of aan je sleutels hangen.

Trezor One concurreert rechtstreeks met de Ledger Nano S als de meest betaalbare hardware wallet. De Trezor One biedt hetzelfde essentiële nut als de Ledger Nano S en is een goed introductietoestel voor nieuwkomers. Door de voordelige prijs is de Trezor One hardware wallet dan ook gelijk een goede optie voor de mensen die wel een veilige opslag willen maar die niet de hoofdprijs willen betalen.

Trezor One wallet beveiliging

Beveiliging van de Trezor model One

Als het aankomt op de beveiliging hoef je je bij de Trezor model One eigenlijk geen zorgen over te maken. De Trezor One hardware wallet maakt namelijk gebruik van het Hierarchical Deterministic (HD) sleutelcreatie- en overdrachtsprotocol (BIP32) om portefeuilles te maken. Dit is een speciale techniek die ervoor zorgt dat jouw data kort gezegd niet maar zomaar op straat kan komen te liggen.

De reputatie van de Trezor One en SatoshiLabs is echt ontzettend goed als het aankomt op de hoge mate van beveiliging voor de opslag. De documentatie op hun website toont een geschiedenis van de opgeloste beveiligingsproblemen in opmerkelijk detail en links naar hun respectievelijke Github issues. Dit laat zien dat het team er echt alles aan doet om jou een zo veilig mogelijk product te bieden.

Speciaal beveiligde pincode

De speciale pincode van de Trezor One wallet

De Trezor One stelt je in staat om gebruik te maken van een unieke pincode tijdens het installeren. De mogelijkheid om een 9-cijferige pincode aan te maken voor het vergrendelen van het apparaat is zeker iets om gebruik van te maken. Vul dan ook echt de volledige 9 cijfers in om zo veilig mogelijk je munten op te slaan. Dit is de enige manier waarop je echt veilig je munten op kunt slaan.

🔒 Veilig bij Trezor.io

In tegenstelling tot de Ledger Nano X en Nano S, worden de knoppen op het apparaat niet gebruikt om de pincode rechtstreeks in te voeren. In plaats daarvan wordt een geschud 9×9 raster van cijfers 1-9 in de Trezor wallet op het scherm van je computer gekoppeld. Dit brengt met zich mee dat je tijdens het invoeren geen patroon kunt zien. Hierdoor kan je ook in het openbaar je Trezor model One.

Trezor one installeren

Het installeren van de Trezor model One

Een Trezor wallet installeren is over het algemeen niet echt moeilijk, al moet je wel even zorgen dat je alles op de juiste manier doet. Het geweldige is dat u de mogelijkheid heeft om een Trezor wallet op bijna elk besturingssysteem te configureren. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan Windows, Mac OS, Linux (voor laptops en computers), Android of iOS (voor mobiele apparaten).

Het installeren zelf spreekt eigenlijk voor zich wanneer je de Trezor One wallet voor het eerst koppelt met het apparaat wat je wilt koppelen. Zorg er overigens voor dat je bij het installeren van je Trezor wallet alleen bent. Dit zorgt er namelijk voor dat niemand mee kan kijken met de codes die je eventueel nodig hebt voor de installatie

Trezor cryptosteel

De bekende cryptosteel van Trezor

Trezor biedt een alternatief voor papier voor de offline opslag van je recovery key, ook wel de nieuwe cryptosteel. Dit zijn onverwoestbare fysieke hulpmiddelen waarop je jouw herstelsleutels en andere gevoelige gegevens op kunt schrijven. Ze zijn bestand tegen beschadigingen zoals stoten, brand, overstroming of corrosieve omstandigheden

🔒 Veilig bij Trezor.io

Net als de portemonnee maken de Trezor crypto steels het eenvoudig om alles in gebruik te nemen. Een herstelzin van 24 woorden in staal graveren wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Maak hier zeker gebruik van als je bang bent dat je deze zin op papier te snel kwijt zal raken.

Trezor one wallet kopen

Conclusie – zeker de Trezor One hardware wallet kopen

Ik hoop dat je dankzij dit artikel een beter beeld hebt gekregen over de Trezor One wallet. Met de speciale Trezor One wallet ben je in staat om jouw munten op de best mogelijke manier op te slaan. De prettige interface en de eenvoudige installatie maakt het zowel voor ervaren als nieuwe beleggers een verstandige keuze om te maken. De Trezor model One is niet voor niets zo populair.

Iedereen die naast de info over de Trezor model One meer te weten wilt komen over andere soorten wallets heeft geluk. Hier op de site heb ik namelijk nog veel meer artikelen geschreven op het gebied van wallets en opslag. Ik raad je zeker aan om deze ook even door te nemen als je je zo goed mogelijk in wilt lezen in het onderwerp.

Specs

Trezor One product specificaties

5.0

Trezor is na Ledger het 2e bedrijf op de crypto hardware wallet markt. Het parade plaatje is de Trezor T, maar het kleine broertje doet daar niets aan onder. Nouja, bijna niets. Wat maakt de Trezor One goed? Onderstaand een opsomming over de Trezor One.

De Trezor One hardware wallet beschikt over een helder OLED scherm van 128×64 pixels. Met de Micro USB verbind je het device gemakkelijk met je PC. De 120 MHz ARM processor (cortex M3) zorgt voor goede prestaties. De Trezor One is zo groot als een postzegel.. 😉 Grapje, nouja bijna dan: 60x30x6mm en weegt slechts 12 gram.

Alle Trezor apparaten zijn voorzien van CE en RoHS certificaten. Je kunt er dus vanuit gaan dat je kwaliteit in huis haalt, zie onderstaand nog een kleine opsomming!

Pros:
 • Helder OLED scherm
 • 1000+ crypto’s opslaan
 • 120 MHz ARM Processor
 • Beheer assets via Trezor Suite
 • Met pincode extra veilig
 • USB-A Connectie
 • USB-C verbinding
Cons:
 • Helaas is verbinding via bluetooth niet mogelijk
 • 1000+ crypto’s lijkt veel, echter biedt concurrent ledger de mogelijkheid om 5000+ crypto’s op te slaan.

🔒 Veilig bij Trezor.io

Trezor one hardware wallet
Trezor one kopen

Ook interessante hardware wallets

Uiteraard zijn er naast de Trezor One nog veel meer wallets op de markt. Ga verder op onderzoek en ontdek welke hardware wallet het beste bij jou wensen past! Ondertaand heb ik nog 3 andere wallets voor je weggezet, wellicht interessant om deze ook even te vergelijken.

Beste keuze

Ledger Nano X

Ledger Nano X
 • Bluetooth
 • 5500 coins beschikbaar
 • NFT’s + DeFi
 • Ledger Live
 • Tot 100 apps
 • Certified secure chip (CC EAL5+)
€ 149
Voordeeligste

Ledger Nano S

Ledger nano S plus
 • 5500 coins beschikbaar
 • NFT’s + DeFi
 • Ledger Live
 • Tot 100 apps
 • Certified secure chip (CC EAL5+)
 • en meer..
€ 79
Premium

Trezor T

Trezor T wallet
 • LCD Kleuren touchscreen 1.54″
 • Veilige connectie via USB-C
 • 1000+ coins beschikbaar
 • Beheer crypto via Trezor Suite
 • Met pincode beveiligd
 • en vééél mééér…
€ 265

Plaats een reactie