Trezor T kopen? Lees eerst onze Trezor T hardware wallet review!

Een ding is zeker, de cryptomarkt heeft de laatste paar maanden enorm veel groei meegemaakt. Deze groei komt met name door het feit dat er veel nieuwe beleggers op de markt te vinden zijn die hun kans schoon zien om een mooi rendement te behalen. Waar veel beleggers alleen de fout in gaan is dat zij nalaten om gebruik te maken van een goede wallet voor de opslag. Een Trezor T hardware wallet is in deze sterk aan te bevelen!

Alleen met een goede opslag is het mogelijk om jouw munten op de best mogelijke manier op te slaan. Wil je een goede opslag realiseren dan is kiezen voor de Trezor T hardware wallet zo gek nog niet. Ik snap maar al te goed dat je niet zo bekend bent met de Trezor T wallet. Vandaar dat ik heb besloten om je hier in dit artikel net even wat meer over te laten zien.

🔒 Veilig bij Trezor.io

Wat is een Trezor model T hardware wallet?

Trezor Model T is aan te merken als een van de beste hardware wallets die je maar kunt vinden. Dit model is ontworpen om de voorganger Trezor One nog beter te maken. SatoshiLabs’ wallet is een perfecte combinatie van een moderne en intuïtieve interface en de krachtige hardware. Dit maakt het dan ook echt een van de meest populaire opties die je op dit moment kunt vinden.

Over het algemeen wordt het aanbevolen om de TREZOR Model T hardware wallet rechtstreeks bij de fabrikant in de online-shop te bestellen. Daarnaast is Cryptosteel beschikbaar als accessoire om de back-up van je hardware wallet te beschermen tegen onder andere brand. TREZOR heeft ook een netwerk van officiële wederverkopers over de hele wereld. Er is ook een eigen Amazon-shop en veel particuliere verkopers waar je terecht kunt voor je aankoop.

Model one of de Trezor T kopen?
Afbeelding credits voor: Boxmining

Trezor T hardware wallet vs. Trezor One model

Op het eerste gezicht zie je veel veranderingen van de Trezor T hardware wallet ten opzichte van de Trezor One. Het enige dat het ontwerp van de Model T gemeen heeft met de Trezor One is de kenmerkende vorm. Al het andere is echt volledig aangepast. De Model T heeft bijvoorbeeld een groot 240×240 pixel RGB LCD scherm met aanraakfunctionaliteit.

Ook is hij iets groter dan het voorgaande model, al scheelt het niet ontzettend veel. Hij is alsnog klein genoeg om hem overal mee naartoe te nemen. De hardware van de Trezor T hardware wallet zit verborgen in een duurzame behuizing van versterkt ABS+PC plastic en is ultrasoon gelast om het zo sterk mogelijk te maken.

Check trouwens de Trezor user guide/suite voor alle info en verschillen tussen de modellen.

🔒 Veilig bij Trezor.io

Is de Trezor T veilig?

De beveiliging van de Trezor T wallet

De veiligheid is het belangrijkste kenmerk van een hardware cryptocurrency wallet. Telkens wanneer je jouw Trezor Model T oplaadt, zal het apparaat een firmware verificatieverzoek sturen om te controleren of je firmware de officiële firmware is en geen vermomde malware. Dit zorgt ervoor dat je niet meer gehackt kunt worden door iemand die je gegevens afhandig probeert te maken.

Je kunt ook rekenen op de best mogelijke back-upfuncties. Back-ups worden gebruikt voor het geval dat je jouw Trezor-toestel verliest of het beschadigd raakt. Bovendien zullen al uw processen ook worden beschermd door een aangepaste pincode. Dit omvat zowel processen die je publieke en private sleutels betrekken. Maak hier dan ook echt gebruik van als je kiest voor de Trezor T wallet.

Hoe gaat het installeren van de Trezor model T?

Het installeren van Trezor T wallet

Heb je ooit al eens een hardware wallet gebruikt dan weet je waarschijnlijk wel dat het installeren best wel wat tijd in beslag kan nemen. Dit is met de Trezor T wallet gelukkig niet zo. Over het algemeen zien we namelijk dat ook beginners snel met deze hardware aan de slag kunnen gaan bij de installatie. Een van de grootste voordelen van de Trezor T wallet is dat je jouw herstelzin eenvoudig kunt instellen op elk moment dat je dat nodig acht.

Het verschil is dat je bij de meeste apparaten wordt gevraagd de herstelzin in te stellen zodra je het apparaat voor de eerste keer laadt. De herstelzin van de Trezor T wallet kan echter op elk gewenst moment worden ingesteld. Je krijgt een waarschuwing in je Trezor-software als je de zin niet bij de eerste installatie instelt, maar deze kun je eigenlijk langs je neer leggen als je dit graag wilt.

Veilig dankzij Shamir backup

Shamir back-up van de Trezor T hardware wallet

In tegenstelling tot andere cryptocurrency hardware wallets ben je met de Trezor Model T ook in staat om een back-up van de herstelzin te maken van je apparaat door het op te splitsen in meerdere unieke aandelen. Om de portemonnee te herstellen, hoeft slechts een aangewezen aantal aandelen te worden verzameld en gebruikt. Dit noemen we ook wel de Shamir-back-upmethode.

In plaats van een enkele BIP-39 zin van 12, 18 of 24 woorden kan je tot wel 16 herstelaandelen genereren die bestaan uit 20 tot 33 woorden en een minimumdrempel instellen van hoeveel herstelaandelen nodig zullen zijn om de portemonnee te herstellen. De minimumdrempel voor een volledig herstel van de portemonnee is ten minste twee herstelaandelen. Dit maakt het mogelijk om je munten pas echt volledig veilig te stellen, handig voor mensen met wat meer vermogen.

Trezor T kopen
Aanbevolen

Trezor T product specificaties

5.0

De Trezor T hardware wallet is DE hardware wallet van dit moment. Het bedrijf investeert enorm in veiligheid van de wallet. Met de Trezor T zorg jij ervoor dat jij de baas bent van je crypto en niet de exchange. ‘Not your keys, not your crypto‘!

De Trezor T is voorzien van een 1.54″LCD kleuren scherm van 240×240 pixels. De wallet is tot -20°C en + 60°C veilig te gebruiken. De 168 MHz ARM processor (Cortex-M4) zorgt voor snel en veilig gebruik. Al met al is de Trezor T de RR (Rolce Royce) onder de hardware wallets.

Pros:
 • LCD Kleuren touchscreen 1.54″
 • Veilige connectie via USB-C
 • 1000 coins beschikbaar
 • DeFi koppeling
 • NFT Beheer
 • Beheer cryptomunten via Trezor Suite
 • Met pincode beveiligd
Cons:
 • Slechts 1000 crypto beschikbaar
 • Geen verbinding met bluetooth mogelijk
Trezor T hardware wallet
Trezor model t kopen

Conclusie – zeker de Trezor T hardware wallet kopen

Iedereen die ook wilt beginnen met het beleggen in cryptovaluta zou even stil moeten staan bij de opslag van de munten. Wanneer je namelijk investeert wil je wel zeker weten dat alles op een veilige manier kan gebeuren. De unieke Trezor T hardware wallet maakt het mogelijk om jouw munten altijd weer op de meest veilige manier op te slaan die je je maar voor kunt stellen.

Zou je nog meer te weten willen komen over de Trezor T wallet of over wallets in het algemeen? Neem dan ook zeker even een kijkje bij de andere artikelen die ik hier op de site voor je heb geschreven. Hier laat ik je meer zien over de talloze andere opties die je kunt overwegen. Door je goed in te lezen zal je nooit meer voor verrassingen komen te staan bij het beleggen.

Alternatieven voor Trezor T hardware wallet

Uiteraard zijn er veel meer cryptocurrency hardware wallets op de markt. Onderstaand heb ik nog 3 interessante hardware wallets voor je op een rij gezet. 

Beste keuze

Trezor One

Trezor one hardware wallet
 • Helder OLED scherm
 • 1000+ cryptocoins beschikbaar
 • 120 MHz ARM Processor
 • Beheer crypto via Trezor Suite
 • Met pincode extra veilig
 • USB-A connectie
€ 83
Voordeeligste

Ledger Nano S+

Ledger nano S plus
 • 5500 coins beschikbaar
 • NFT’s + DeFi
 • Ledger Live
 • Tot 100 apps
 • Certified secure chip (CC EAL5+)
 • en meer..
€ 79
Premium

Ledger Nano X

Ledger Nano X wallet
 • Bluetooth
 • 5500 cryptomunten toegankelijk
 • NFT’s + DeFi mogelijkheden
 • Beheer via Ledger Live
 • Tot 100 apps op apparaat
 • Certified secure chip (CC EAL5+)
€ 265

Plaats een reactie