Wat is de beste crypto trading bot van 2022?

Steeds meer mensen handelen automatisch in verschillende cryptocurrencies met behulp van een crypto trading bot. Hoe dit werkt en wat de beste bitcoin trading bot van 2021 is leggen we je graag uit op deze pagina!

Bitcoin trading bot top 3 van 2022

Bitsgap crypto trading bot

1. Bitsgap

De NR1 crypto trading bot op dit moment, BITSGAP. Best geteste algoritme, sterk portfoliomanagement in te stellen naar wens, gratis demo account meer dan 15 exchanges beschikbaar. Al je crypto op één plek!

Crypto bot trading

2. Crypto bot trading

Gebruik vooraf afgestemde strategieën om de winstgevende crypto trading bot in te stellen. Krijg een licentie met updates en persoonlijke ondersteuning.

Cryptohopper

3. Cryptohopper

Automatiseer jou crypto handelen met één van de crypto trading bots van Cryptohopper. De bitcoin bots zijn heel eenvoudig te implementeren, tevens is het mogelijk om te testen. Lees snel verder!

Wat is een bitcoin trading bot?

Wat zijn crypto trading bots?

Een goed begrip van de markt vereist een diepgaande technische en fundamentele analyse. Dit klinkt ingewikkeld, maar dankzij crypto trading bots is het al een beetje eenvoudiger. Simpel gezegd zijn crypto trading bots programma’s die namens jou verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen op het juiste moment.

Dit doen de trading bots door zeer geavanceerde formules los te laten op de huidige koers. Robots kunnen dit veel beter, maar vooral sneller dan mensen! 

Waarom automatisch handelen met trading bot?

Zoals je weet is de cryptomarkt ontzettend volatiel. Vandaag kun je 10% winst hebben op je crypto portfolio en de volgende ochtend kun je opstaan met 20% verlies… AUCHH!!

Het is toch super tof dat er tools zijn die automatisch crypto handelen voor jou terwijl je slaapt? Juist, computers zijn tegenwoordig zo slim dat ze jou cryptomunten kunnen beheren. 

Op basis van duizenden berekeningen maken bitcoin trading bots keuzes om te verkopen of juist bij de kopen. Op het juiste moment gaat de trading robot over tot verkoop of juist aankoop. 

Op deze pagina leg ik je graag meer uit over 3 crypto trading bots die ik jou aanbeveel. Let op! Lees je wel goed in hoe de robots werken.. 

 • Geen last van emoties
 • Handeld alleen op basis van calculaties
 • 24 uur actief
 • Zeer efficiënt
Waarom bitcoin handelen met crypto trading bot?

Hoe werkt een Bitcoin trading bot?

Trading bots communiceren rechtstreeks met beurzen en plaatsen automatisch orders in jouw naam. In feite gebruikt een bot drie onderdelen, te weten:

De signaalgenerator: Marktgegevens worden ingevoerd in de signaalgenerator. Vervolgens komt er een signaal voor de transactie (kopen of verkopen) uit.
Risicoverdeling: Op deze manier beslist de bot met hoeveel crypto het gaat handelen. Soms is dit het hele kapitaal, soms een deel. Risicoverdeling speelt een belangrijke rol, want je wilt natuurlijk niet al je geld verliezen.
Uitvoering: Tot slot neemt de bot de uitvoering voor zijn rekening. Stel je voor dat je een grote hoeveelheid Ethereum wilt kopen. In plaats van dit allemaal in één keer te doen wordt het in verschillende stappen gedaan om de meest gunstige prijs te krijgen. Een trading bot van goede kwaliteit kan dit uitstekend doen.

Wat zijn voordelen van een crypto trading bot?

Een trading bot biedt verschillende voordelen. Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

 1. Het is onbevooroordeeld: Een groot voordeel van het gebruik van trading bots is dat ze handelen zonder emotie. Geen FOMO en FUD voor deze digitale handelaren. Bots kunnen voorkomen dat u twijfelachtige, op emotie gebaseerde beslissingen neemt voordat u zelfs maar tijd hebt gehad om te roepen: “verkopen, verkopen, verkopen!
 2. Het is zeer efficiënt: Een bot kan veel veel meer data verwerken dan een mens. Hij kan de markt analyseren en voorspellen voordat er een trade plaatsvindt en zorgt ervoor dat hij op basis van logica en statistieken de juiste beslissing neemt.
 3. Het werkt zeer snel en 24/7: Een bot kan niet alleen meer data verwerken, maar handelt ook sneller dan welk mens ook. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De tijd dat je de boot miste omdat je sliep is dankzij een bot voorgoed verleden tijd.
voordelen trading bot

TradeSanta trading bot

TradeSanta is een geautomatiseerd handelsplatform dat tools biedt om verschillende handelsstrategieën uit te voeren zonder constant toezicht op de markt. TradeSanta is live sinds 2018 en is geliefd bij duizenden handelaren over de hele wereld dankzij de vriendelijke gebruikersinterface en brede aanpassingsmogelijkheden.

TradeSanta is beschikbaar op de meest populaire beurzen. Gebruikers kunnen Binance, HitBTC, Huobi en andere prominente crypto exchange’s verbinden en bots opzetten vanuit sjablonen of helemaal opnieuw.

Het platform biedt twee strategieën: Grid en DCA. Het onderliggende principe voor beide bots is precies hetzelfde: zodra de prijs de andere kant op gaat, zal de bot een extra bestelling plaatsen om meer winstkansen te creëren door de prijs te middelen. Het belangrijkste verschil zit in de Take Profit-order: de order die de valuta verkoopt of terugkoopt en winst oplevert. Bots kunnen worden aangepast met geavanceerde tools zoals Stop Loss of Trailing Trake Profit.

TradeSanta bevat verschillende handelsstrategieën. Bovendien biedt het een handmatige handelsterminal, virtuele handelsbots en een oplossing om grote hoeveelheden valuta te kopen of verkopen.

Trade Santa automatisch handelen

Aanmelden bij beste crypto trading bot

Cryptohopper ervaringen
Beste trading bot 2022

Cryptohopper

Gratis account: Je kunt gemakkelijk beginnen bij Cryptohopper met een gratis account. Zo kun je eenvoudig starten en kijken of automatisch traden met behulp van een robot iets voor jou is!

Maand abonnementen: Je kunt eenvoudig maandelijk of jaarlijks een abbonnement afsluiten indien je meer wil traden dan wat mogelijk is in het gratis account. Check wat voor jou de beste mogelijkheden zijn!

Koppeling met Bitvavo: Je kunt eenvoudig connectie maken met de bekendste exchanges. Ook crypto exchange Bitvavo kun je eenvoudig koppelen met Cryptohopper. Wel zo makkelijk, wij raden je namelijk aan om Bitvavo te gebruiken 🙂


Cryptohopper

Automatisch crypto handelen met succes

Veel gestelde vragen over automatisch handelen

 1. Wat is een trading algoritme?

  Betekenis van algoritmes

  Een ‘algoritme’ is een wiskundige vergelijking die is geschreven in een codeertaal. Wanneer het online wordt geplaatst, kan het een bot activeren om namens een handelaar koop- en verkooporders te plaatsen (in combinatie met de juiste exchange-API’s en licenties) om te handelen in bepaalde markten / ticker / valutasymbolen.

  Lees hier meer over algoritmes

 2. Hoe risicovol is automatisch handelen in cryptocurrency?

  gespeid in bitcoin investeren spreid risicos

  Automatisch handelen is net zo risicovol als zelf handelen. Robots kunnen verkeerd afgesteld zijn en op basis daarvan verkeerde keuzes maken. Het is heel belangrijk om de trading bots goed te testen voordat je deze daadwerkelijk gaat gebruiken. Zoals je zult begrijpen ben je altijd zelf verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van verkeerd afgestelde crypto bots.

 3. Hoeveel winst kan ik maken met een trading bot?

  Cryptowinsten 2021

  Helaas kunnen we niet zeggen wat uw gemiddelde rendement zal zijn.

  Dit hangt af van de manier waarop je je hopper configureert en de staat van de markt. Als je signaalgevers gebruikt, ben je ook afhankelijk van hen.

  Als je winst wilt maken, is het beste wat je kunt doen om jezelf te informeren. Lees in onze documentatie hoe onze hopper werkt, leer meer over de munten die je inruilt en leer meer over de cryptomarkt in het algemeen.

 4. Is automatisch bitcoin handelen veilig?

  bitcoins veilig opslaan

  In principe is automatisch crypto traden veilig. Je legt verbinding tussen trading bot en crypto exchange middels een API. 
  Je account kun je bij veel trading bots beveiligen met 2FA.

  En de meeste robot aanbieders hebben hun webiste beveiligd met zeer geavanceerde software zoals Cloudflare